GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής...

Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ν. Μίχου και Γ. Γερμενή και των ανεξαρτήτων πρώην βουλευτών της Χ.Α. Στ. Μπούκουρα...

Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ν. Μίχου και Γ. Γερμενή και των ανεξαρτήτων πρώην βουλευτών της Χ.Α. Στ. Μπούκουρα και Χ. Αλεξόπουλου, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής.
Για τον Ν. Μίχο, 197 ψήφισαν υπέρ της άρσης, 16 κατά και 7 δήλωσαν παρών. Για τον Γ. Γερμενή 197 ψήφισαν υπέρ, 16 κατά και 7 παρών. Για τον Χ. Αλεξόπουλο 183 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας, 25 κατά και 12 παρών και για τον Στ. Μπούκουρα 182 ψήφισαν υπέρ, 26 κατά και 12 παρών.
Εκπληξη προκάλεσαν τα «όχι» και τα «παρών», μη χρυσαυγιτών βουλευτών κατά τη σημερινή ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των Αλεξόπουλου, Μίχου, Γερμενή και Μπούκουρα.
Κατά της άρσης ασυλίας του Μπούκουρα ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου και Α. Μαρίνος, του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, Κ. Σκανδαλίδης, Ν. Σηφουνάκης, Μ. Κασσής και Γ. Ντόλιος, και των Αν.Ελλ. Ραχήλ Μακρή, Π. Χαϊκάλης και Μ. Ουζουνίδης.
Οι τρεις των Αν.Ελλ. ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας και για τους άλλους τρεις της Χρυσής Αυγής.
Η κ. Ιακωβίδου και οι κ. Μαρίνος, Σκανδαλίδης, Σηφουνάκης, Κασσής και Ντόλιος ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας και για την περίπτωση Αλεξόπουλου.
«Παρών» για τους Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, ψήφισαν οι νεοδημοκράτες Χ.Κέλλας, Γ. Δεικτάκης, Ηλ. Βλαχογιάννης και Δ. Κυριαζίδης, ο Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι Θ. Παραστατίδης και Π. Μουτσινάς.
Οι βουλευτίνες των Αν.Ελλ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια ψήφισαν «παρών» για τις περιπτώσεις των Μίχου και Γερμενή.

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος7 Μαΐ 2014, 8:19:00 μ.μ.

    Εγώ δεν συγκινούμε από ομιλία-απολογία Μπούκουρα...Όταν ΑΥΤΟΣ ο {{άντρας}} χτυπούσε δημάρχους και αστυνομικούς ... Ούτε με σκιάζουν απειλές του Κασιδιάρη και της παρεεας του ..

    .Αν ψάξετε θα βρείτε κείμενα μου πριν γίνουν ΌΛΟΙ όψιμοι δημοκράτες ..έχω απειληθεί από ΦΑΣΙΣΤΕΣ αλλά τους είχα και τους έχω χεσμένους ..Ο Φασισμός έκαψε ανθρώπους σε φούρνους ο ισλαμοφασιστες ο θρησκευτικός Φασισμός απαγάγει Σήμερα ανήλικα παιδιά- κορίτσια- και τα πουλά σε σκλαβοπάζαρα...

    Δεν θέλει μόνο η Ελλάδα, η ΕΥΡΏΠΗ αλλαγή θέλει όλος ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ..
    Η ανθρωπότητα πρέπει να αλλάξει και από εθνικιστές χώρες ,να γίνουμε τοπικιστές δηλαδή να κάνουμε καλό στο τόπο που ζούμε ανεξαρτήτου καταγωγής ας λέγετε Ελλάδα, Η.Π.Α, Καναδάς, Γερμανία, Ισραήλ, Ρωσία, Ινδία, Πακιστάν κ.τ.λ ... οι εγκληματίες δεν έχουν δεν ξεχωρίσουν από χρώμα από θρησκεία , γλωσσά, πατρίδα...Και το αντίστροφο... Για Ανθρώπους που θέλουν ελευθεριά , ειρήνη , ασφάλεια , εργασία ο πλανήτης ανήκει σε αυτούς που θα γεννηθούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του...

    Αυτόν τον κόσμο τον καλό
    τον χιλιομπαλωμένο άλλοι τον είχαν πρώτα σ’ εμάς τον παραδώσανε άλλοι τον καρτεράνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση