GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι σχέση έχει μια μικρή πόλη της λατινικής Αμερικής με την Ελλάδα; - Ούτε που πάει το μυαλό σου!

Στην λατινική Αμερική, την κεντρική Κόστα Ρίκα και στην επαρχία της Alajuela υπάρχει μια μικρή πόλη που μπορεί να απέχει χιλιάδ...



Στην λατινική Αμερική, την κεντρική Κόστα Ρίκα και στην επαρχία της Alajuela υπάρχει μια μικρή πόλη που μπορεί να απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, ωστόσο έχει πολύ στενή σχέση μαζί της...
Για την πόλη Grecia ο λόγος, που βρίσκεται σε υψόμετρο ενός χιλιομέτρου και 45 χλμ από την πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ.
Μάλιστα, σύμφωνα με το thestival,gr, φημίζεται ως η πιο καθαρή πόλη της χώρας αλλά και ολόκληρης της Λατινικής Αμερικής! H πόλη ονομάστηκε από τους πρώτους κατοίκους της προς τιμήν του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι σημείο αναφοράς.

Το φυσικό τοπίο της είναι εξαίσιο με καταπράσινους λόφους και χωράφια με καφέ να την περιστοιχίζουν. Highlight της μικρής πόλης των 16.000 κατοίκων που όμως την επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες είναι η επιβλητική εκκλησία Iglesia de la Nuestra Señora de las Mercedes.

1 σχόλιο

  1. Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως
    οι Βαλέρης Ιωάννης γιατρός, Γεωργαντά Ζωή της ΕΛΣΤΑΤ,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Κοντογιαννίδης Π,ο Μαριάς Νότης από την Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος, γνωστός από τις πρωινές πολιτικές εκπομπές Ρωμανιάς Γιώργος.

    Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Είναι πολύ καλές λύσεις για όσους είναι αναποφάσιστοι και μακριά από κόμματα και ιδεολογίες.

    Να σημειώσουμε ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εθνικές εκλογές δε θα γίνουν, γιατί δεν τις θέλει κανείς ( απλά ΝΔ και Ελιά μπλοφάρουν για να συσπειρώσουν με διάφορες ψευτοφοβίες τους ψηφοφόρους τους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση