GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Μπερκίν Ελβάν πέθανε και αυτό έχει τελειώσει»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς είπε ότι έμεινε… έκπληκτος με την ...


Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς είπε ότι έμεινε… έκπληκτος με την υπομονή των αστυνομικών δυνάμεων στα επεισόδια που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, σε διαδήλωση προς τιμήν του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν. «Ο θάνατός του ανήκει στο παρελθόν», είπε.
«Η αστυνομία θα πρέπει να μείνει αδρανής μπροστά σε αυτό; Δεν καταλαβαίνω πως καταφέρνουν και παραμένουν ψύχραιμοι», ανέφερε ο Ερντογάν μετά τις συγκρούσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι. Μάλιστα, σημείωσε ότι αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν διαδηλωτές πέταξαν βόμβα μολότοφ σε περιπολικό.
Οι συγκεντρωμένοι επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν μία τελετή προς τιμήν των νεκρών στο ορυχείο της Σόμα αλλά και του Ελβάν, λίγο πριν επέμβει η αστυνομία και τους διαλύσει. «Τι είναι αυτό; Ήθελαν να πραγματοποιήσουν τελετή για τον Μπερκίν Ελβάν. Θα υπάρχει τελετή για κάθε θάνατο; Πέθανε και αυτό έχει τελειώσει», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάρτιο και ενώ για οκτώ μήνες βρισκόταν σε κώμα, καθώς είχε χτυπηθεί από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του περασμένου καλοκαιριού στο πάρκο Γκεζί.
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

  1. Τρεις και ο Αντώνης στο Σύνταγμα!

    Το στοίχημα Σαμαρά για ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα πήγε στον... κουβά!

    Κάποιες πρώτες εικόνες από την προεκλογική συγκέντρωση του Α. Σαμαρά στο Σύνταγμα:

    Το μέγεθος της συγκέντρωσης είναι ακόμα μικρότερο από τη χειρότερη, μέχρι σήμερα, προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, το 2012. (Τότε τουλάχιστον η εξέδρα ήταν στημένη επί της Ερμού, όχι πάνω στην πλατεία).

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΨΥΧΟ, ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως
    οι Βαλέρης Ιωάννης γιατρός, Γεωργαντά Ζωή της ΕΛΣΤΑΤ,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Κοντογιαννίδης Π,ο Μαριάς Νότης από την Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος, γνωστός από τις πρωινές πολιτικές εκπομπές Ρωμανιάς Γιώργος.

    Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Είναι πολύ καλές λύσεις για όσους είναι αναποφάσιστοι και μακριά από κόμματα και ιδεολογίες.

    Βέβαια, πολύς κόσμος θέλοντας να δείξει την αποδοκιμασία του για το Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης, που δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους και την τραγωδία στην Ελλάδα, στη πιο μετριοπαθή του μορφή θα ψηφίσει Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολύ πιστεύουν ότι τα δεξιά ή κεντρώα ή αριστερά μορφώματα του 1 ή 1,5% δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν στην Ευρωβουλή.

    Υπάρχει και ένα άλλο, που θέλει να δείξει την αποδοκιμασία του και στα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα και στη πολιτική της Ε.Ε, που γιγαντώνεται από τα φορολογικά μέτρα ( χαράτσια Βενιζέλου, φόροι Στουρνάρα- Θεοχάρη ), που πιστεύει ότι μόνο αν ψηφίσει Χ.Α, θα ακουστεί η φωνή του για τιμωρία όσων έφεραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πόσο είναι αυτό το ποσοστό ; Στις δημοσκοπήσεις οι υποψήφιοι της Χ.Α πήραν τα μισά ποσοστά από αυτά που τους έδιναν. Αν ισχυροποιηθεί το ρεύμα, πιθανόν, η Χ.Α όχι μόνο να πιάσει διψήφιο νούμερο,αλλά να κινηθεί γύρω στο 12-15%, ανάλογα με την οργή του κόσμου...

    Γενικά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει από τα ΜΜΕ τι "πρέπει" να ψηφίσει. Κι όσο βλέπει Βενιζέλο, Ποταμίσιο Θεοδωράκη, Άδ. Γεωργιάδη και μεγκαλοδημοσιογράφους να "πολεμούν" την Χρ. Αυγή, τόσο τους δημιουργεί την αίσθηση ότι "πρέπει να την ψηφίσουν" ως αντίδραση! Επίσης, ο υπόγειος πόλεμος των ΜΜΕ κατά του Σύριζα και των ΑΝΕΛ μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα και να αυξήσει τις ψήφους και τα ποσοστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση