GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γέφυρες" μεταρρύθμισης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Η "Δημιουργία, ξανά!" και η "Δράση" παρουσίασαν σήμερα στο Ηράκλειο τον κοινό συνδυασμό "Γέφυρες"...



Η "Δημιουργία, ξανά!" και η "Δράση" παρουσίασαν σήμερα στο Ηράκλειο τον κοινό συνδυασμό "Γέφυρες", με τον οποίο συμμετέχουν στις ευρωεκλογές. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Γεφυρών απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των πολιτών και τοποθετήθηκαν πάνω σε καίρια ερωτήματα, όπως η πορεία προς μία ομοσπονδιακή Ευρώπη, την οποία στηρίζουν, η ανάγκη ενδυνάμωσης της αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών και οι τρόποι αντιμετώπισης της ανεργίας στο πλαίσιο της ΕΕ.

Οι Γέφυρες εκπροσωπούν στην Ελλάδα τη Συμμαχία Φιλελεύθερων και Δημοκρατών, το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρωβουλή, με υποψήφιο Πρόεδρο της Κομισιόν τον πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου, Γκυ Φερχόφσταντ.

Οι συνεργασία "Δημιουργίας, ξανά!" και "Δράσης" στις Ευρωεκλογές είναι μόνο η αρχή, καθώς τα δύο κόμματα προτίθενται να κατέβουν μαζί και στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ενώ παράλληλα προγραμματίζουν ομάδες εργασίας ενοποίησης θέσεων ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές και κοινή συνδιάσκεψη το προσεχές φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση