GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: Ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε πρόσωπα

Αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιλογή του προέδρου του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού να υποστηρίξει το ψηφοδέλτιο του Γιάν...



Αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιλογή του προέδρου του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού να υποστηρίξει το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, συμμετέχοντας και ο ίδιος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αφήνει ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί σε ειδικό ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” για τις εκλογές.

“Η χώρα έχει πληρώσει διαχρονικά τα όποια πιστοποιητικά… εθνικοφροσύνης. Άρα, δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε εποχές που μας δίχασαν, μας πλήγωσαν και πληρώσαμε όλοι ακριβά.
Κάποιοι ανακάλυψαν τώρα νέου τύπου πιστοποιητικά, αυτά της οπαδοσύνης. Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Είμαι Ολυμπιακός, και ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε κόμματα και σε πρόσωπα. Ανήκει στους φιλάθλους του σε ολόκληρο τον κόσμο, και φυσικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πειραιά.
Δεν προσφέρεται λοιπόν, ούτε για διαχωρισμούς, ούτε για ψηφοθηρία. Όσοι το έκαναν στο παρελθόν, ο λαός του Ολυμπιακού τους τιμώρησε”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, με συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.
ysterografa.gr

1 σχόλιο

  1. 10 Μαΐ 2014 - 8:09:00 μ.μ.
    Μπούτζουκας Τηλέμαχος είπε...
    Δείτε τι συμβαίνει στον μικρο κόσμο μας { Ολυμπιακός δεν είμαι ,πλούσιος δεν είμαι, χρήματα η εργασία δεν προσδοκώ από Μαρινάκη -Μωράλη- Μητσοτάκη }..

    Όμως ο Μαρινάκης κράτα στην Ελλάδα πολλές δραστιριότητες του και κινείται πολύ προσεχτικά σε νόμιμα πλαίσια..

    Είναι δύσκολα τα πράγματα, ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ είμαστε όλοι εν δύναμη {ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ} ακόμα και γιατί αναπνέουμε για την συγκυβέρνηση Σαμαρά,Βενιζέλου==της Μέρκελ...θα σας πω ένα παράδειγμα , ο Μαρινάκης κράτα όλο το προϊών που λέγετε Ελληνικό ποδόσφαιρο ζωντανό στην ΕΛΛΆΔΑ και με ότι κινείται γύρω από αυτό, παίχτες, προπονητές, γυμναστές, δημοσιογράφοι, διαιτησία,κ.τ.λ ακόμα και εργαζόμενους που κουρεύουν το χορτάρι που λένε, όπως ΚΑΙ πολλές νεόπτωχες ομάδες.. ΠΩΣ; αγοράζοντας παίχτες που δεν τους θέλει ο Ολυμπιακός, δίνοντας τους χρήματα , που η τους αφήνει δανεικούς στης ίδιες , η τους ανακυκλώνει..ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ δεν παίζει παρά ένα 10% ...Μοιράζει δηλαδή τα χρήματα του τσαμπιών λινγκ ΜΕ νόμιμο τρόπο .

    Ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος η ο Μελισσανίδης ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ..

    Ο Μελισσανιδης άφησε μια ομάδα να καταρρεύσει ώστε να έλθει να την πάρει ΤΖΆΜΠΑ και παρακαλώντας τον οι αγνοί οπαδοί της{άλλα θέλει λεφτά από την περιφέρεια για να κάνει γήπεδο με όνομα την Αγία Σοφια} δούλεμα κανονικό ...

    Ο Σαββίδης ΖΗΤΑ να του χαρίσουν χρήματα για να πάρει--- κάνει επενδύσεις στον ΠΑΟΚ, απειλώντας ότι αν δεν του κάνουν τα ΧΑΤΊΡΙΑ θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να πάει Γ! ερασιτεχνικό...Με λίγα λόγια ΚΑΙ οι δυο, Μελισσανιδης και Σαββίδης θέλουν να τους χαριστούν χρήματα το Ελληνικού ΛΆΟΥ εις το όνομα ποιου Θεού και ποιας θρησκείας !!!

    Ο Μελισσανιδης τα κατάφερε με τον Σαμαρά και τον Φαήλω Κρανιδιώτη, πήρε το ΟΠΑΠ τσάμπα , κάνει το λαθρεμπόριο του με το πετρέλαιο δ.λ κλέβει ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΈΜΕΝΑ και ο Σαμμάρας έβαλε τον Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο του ευρωκοινοβούλιου της Ν.Δ...ώστε να αφήσει υπονοούμενα στον Σαββίδη ΆΛΛΑ και παίζοντας με τον αγνό οπαδό του ΠΑΟΚ {εδώ είμαι εγώ} άλλα σας έχω έναν Ιωαννίδη για περιφερειάρχη και έναν Ζαγορακη {να σας πάρω το νεράκι} ..

    Πήγε να κάνει το ΊΔΙΟ και στον Πειραιά ΆΛΛΑ βρήκε τοίχο ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ...

    ΠΩΣ Θα το έκαναν μα με τους Μανιάτες - Μιχαλολιάκους- του Σαμαρά ..ΠΆΛΙ Ο Σαμαράς!!..Για τον Αλαφούζο δείτε το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή ΤΟ τι πρεσβεύουν ...

    Ο Πατριώτης μου {Κρητικός Μαρινάκης} μήπως είναι πιο έξυπνος και ενοχλεί !!!! ΑΥΤΆ τα λίγα για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε ..ΟΧΙ να πετά ο κάθε ένας ανώνυμα μια σαχλαμάρα γιατί έχει προσωπικό ,Η κομματικό συμφέρων, η γιατί είναι τελείως αφελής και δεν ΒΛΈΠΕΙ πέρα από την μύτη του..οι τελευταίοι είναι και οι πιο επικίνδυνοι γιατί είναι πολύ ευκολόπιστοι...

    Για τον Μητσοτάκη θα ΠΩ ΕΝΑ ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ..ποιοι και πως έριξαν την κυβέρνηση ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...ΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! ΜΕ ΕΝΑΝ Ο ΣΥΜΠΙΛΗΔΗ..ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ..


    ΣΑΣ ΛΈΩ ΆΠΛΑ.. ΝΑΙ ΈΧΟΜΕ ΠΌΛΕΜΟ συμφερόντων, μόνο που ο Μαρινάκης ΔΕΝ έχει φάει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ζητά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ μέχρι ΤΩΡΑ άλλα ούτε και να του χαρίσουν ΚΑΤΙΤΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση