GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πού είναι η γυναίκα σου;»

Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και γνωρίστηκαν… Η Kate Moss έδειξε ενθουσιασμένη όταν συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τον πρίγκιπα W...


Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και γνωρίστηκαν… Η Kate Moss έδειξε ενθουσιασμένη όταν συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τον πρίγκιπα William, τόσο που  φάνηκε να τον φλερτάρει. Μάλιστα, όλο χαμόγελο και νάζι ήθελε να μάθει που ήταν η Kate Middleton.
Πληθώρα προσωπικοτήτων από το χώρο της showbiz, της μόδας και του κινηματογράφου βρέθηκαν την Τρίτη στο φιλανθρωπικό γκαλά που οργάνωσε ο μετρ της μόδας Ραλφ Λόρεν για την ενίσχυση του νοσοκομείου The Royal Marsden, το οποίο ειδικεύεται στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Στο Windsor Castle λοιπόν, το διάσημο μοντέλο άφησε τη σαμπάνια και τα καναπεδάκια κατά μέρους και συστήθηκε με τον πρίγκιπα.
Αρκετά γρήγορα το «θάρρος» της έκανε την εμφάνιση του, παρότι περιτριγυρίζονταν από άλλους 220 καλεσμένους. Τον κοίταξε στα μάτια και τον ρώτησε «που είναι η γυναίκα σου;» και όταν ο William της απάντησε ότι Kate Middleton έμεινε στο σπίτι με τον μικρό George, η Kate δεν έχασε ευκαιρία. Όπως αναφέρει η «Daily Mail», έγειρε το κεφάλι της στο πλάι και του είπε με νάζι και χαμογελώντας πλατιά: «Τι κρίμα…». Ο πρίγκιπας από την πλευρά του έσπευσε να ανταποδώσει το χαμόγελο και να δικαιολογηθεί, ιδίως στον οικοδεσπότη Ραλφ Λόρεν, για την απουσία της συζύγου του.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση