GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Οικουμενική" κυβέρνηση θα ζητήσει ο Βενιζέλος!

Εντονο πολιτικό μυστήριο συνόδευσε τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για το τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση χαμηλών επιδόσεων της Ελ...

Εντονο πολιτικό μυστήριο συνόδευσε τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για το τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση χαμηλών επιδόσεων της Ελιάς.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως το ζήτημα της κυβερνητικής συνοχής, αλλά και της ίδιας της ύπαρξης της κυβέρνησης, ενδέχεται να προκύψει την επόμενη μέρα και ο καθένας θα...

17 σχόλια

  1. BRE ΧΟΙΡΙΝΟ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουν Οικουμενική για να διασωθούνε πολιτικά!!!

    Δεν έχουν καταλάβει οι αχρείοι, ξενοκίνητοι και διαπλοκο-κίνητοι δοσίλογοι - Σα(χλα)μαράς και Βενιζέλος,

    ότι ο λαός θέλει την πολιτική τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ (μαζί με την τυχόν ποινική τους ευθύνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Βενιζέλου, ο νέος φόρος στα ακίνητα, η κοροιδία με το μέρισμα που δόθηκε για εξαγορά ψήφων,οι κατασχέσεις που έπονται των εκλογών, ο νέος ληστρικός φόρος στα ακίνητα και οι νέες μειώσεις στις συντάξεις επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ο κ. Σαμαράς κάνει συγκεντρώσεις ενώπιον 100-150 ατόμων ( ούτε οι υποφήφιοι δεν πάνε ) σε Μυτιλήνη, Λαμία, Τρίπολη και ο κ.Βενιζέλος μαζεύει 150-200 άτομα στην έδρα του στη Θεσσαλονίκη !!!Το Ποτάμι,επίσης, κάνει συγκεντρώσεις 20-30 ατόμων ! Το 80% του κόσμου λέει ότι θα καταψηφίσει τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες που στηρίζονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ !

    Αντίθετα με τις στημένες δημοσκοπήσεις, όποιος γυρνάει στην αγορά και στα καφενεία, βλέπει ένα εκλογικό ντέρμπι ανάμεσα στους υποψηφίους του Σύριζα και της Ελλ. Αυγής και καταβαράθρωση των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών ( επίσημων και ψευτοανεξάρτητων ) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς.

    Το μεγαλύτερο γέλιο, όμως, θα έχουν οι ευρωεκλογές, όπου η ΝΔ θα πέσει πολύ κάτω από 15% και η Ελιά - Ποτάμι κάτω από 4%, γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Βλέποντας τα στημένα γκάλοπ που προσπαθούν τεχνητά να φουσκώσουν τα ποσοστά της ΝΔ, της Ελιάς, του Ποταμιού και της Δημάρ, ενώ ήθελε να ψηφίσει μικρότερα κόμματα, τώρα συσπειρώνεται στα 4 ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών για να στείλει μήνυμα στην Ευρώπη ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε μακροπρόθεσμα : Σύριζα, Χρ. Αυγή, Ανεξάρτητους Έλληνες και ΚΚΕ, οι οποίοι φαίνονται στα μάτια πολλών ως λύση για δυναμική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο !

    Δηλαδή, με τα στημένα γκάλοπ οι ψηφοφόροι οργίστηκαν ακόμα πιο πολύ και θα δούμε τεράστια ποσοστά στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα και της Ελλην. Αυγής. Ο κόσμος τρέμει τις κατασχέσεις σπιτιών που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και τους φόρους στα εισοδήματα και ακίνητα. Θέλει να τιμωρήσει για την ανεργία, τη φτώχεια, τα συσσίτια, τις ουρές στην εφορία και στη ΔΕΗ, για τα παιδιά του που μοναδικό μέλλον έχουν τα 5μηνα του ΕΣΠΑ, δηλαδή το απόλυτο κενό.

    Προς έκπληξη των δημοσκόπων, η μάχη αυτή τη Κυριακή θα δοθεί μεταξύ Σύριζα και Ελληνικής Αυγής για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες, ενώ ο κόσμος φαίνεται να στηρίζει και υποψηφίους των ΑΝΕΛ,όπως ο Παύλος Χαϊκάλης στην Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν το Μπουμπουκάκι βάζει σε κινητικότητα ασθενείς για να κάνουν μια εξέταση ούρων και αυτός Λάος τους ξαναψηφίσει ΤΌΤΕ να πάει να κρεμαστεί.....

    Μυστικές υπηρεσίες αποκαλύπτουν: πως ο Βενιζέλος κάνει εκβιασμό σε Αλβανούς και αρπάζει φιλέτα της Αλβανίας έχει στρατολόγηση τα πιο εγκληματικά στοιχεία της γείτονας χωράς και εκβιάζουν τους φουκαράδες γείτονες μας... μπίζνες μπίζνες όλος κόσμος μπίζνες είναι για τον χοντρό!!!!!φτου σου υποκείμενο μαφιόζε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που χτυπά και φοβάται συνεχώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά, ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους αυτός ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργούν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για την παρουσία παράκεντρων εξουσίας στο ανεβοκατέβασμα πρωθυπουργών και κυβερνήσεων, ερήμην του ελληνικού λαού.

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι».

    Αυτό αποδεικνύει ότι όλοι οι φόροι και τα χαράτσια επιβλήθηκαν από κυβερνήσεις χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση. Σήμερα κιόλας ο Ελληνικός λαός,με τη ψήφο του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πρέπει να σβήσει από το πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ) και τη Νέα Δημοκρατία για όσα έκαναν εις βάρος μας εδώ και 34 χρόνια ! Κι οι ίδιοι ομολογούν απροκάλυπτα ότι άγονται και φέρονται από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά το ψωροντιμπέιτ!

    Όλο το σύστημα των μιντιοπαπαγάλων προσπαθεί να περάσει στα ψιλά το ευρω-ντιμπέιτ...

    Και τι έγινε που ο Τσίπρας έσκισε στο twitter;

    Και τι πάει να πει ακούστηκε η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο;

    Οι ελληνικές εφημερίδες δεν ασχολούνται...
    με δευτερευούσης σημασίας θέματα!

    Σιγά τον ηγέτη που δεν φορούσε καν γραβάτα!

    Σιγά τον αρχηγό που δεν μίλησε καν αγγλικά! Που αύριο μεθαύριο θα του πετάξει ο Σόιμπλε κάνα "forget it Alexis" και δεν θα ξέρει να του απαντήσει ένα "yes sir"... Άσε που μπορεί να του ξεφύγει κάνα ελληνικό "αυτό θα το δούμε".

    Σιγά το πράμα που τα έβαλε ο Τσίπρας με ευρωπαίους ηγέτες.

    Εδώ ο Σαμαράς έχει αντιμετωπίσει ολόκληρο Πρετεντέρη σε συνέντευξη και τον κατατρόπωσε!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ..ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΔΩΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωνάξτε επειγόντως τον "κατάλληλο" Γιατρό!...

    Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

    Άδωνης Γεωργιάδης ...
    «Ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο»
    ........
    Τις τελευταίες ώρες ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει να τελεί υπό σύγχυση για να μη πω ότι έχει τρελαθεί τελείως!

    Γυρνάει τα τηλεπαράθυρα και κυριολεκτικά σκούζει και αφρίζει απειλώντας τους πάντες πως αν δεν ψηφίσουμε την πολιτική συμμορία που συμμετέχει θα καταστρέψουμε το καλό που έφεραν στην χώρα!

    Αυτός και ο Βενιζέλος είναι αυτή την στιγμή η αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής τρομοκρατίας και είναι ολοφάνερο ότι όλοι τους είναι σε κατάσταση πανικού μια και αισθάνονται ότι ίσως πλησιάζει ή ώρα της λογοδοσίας και της απόδοσης ευθυνών όπου πολλοί εξ αυτών θα καταλήξουν στην φυλακή για τα δόλια έργα και τις κλεψιές τους.

    Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος που το παίζει και Υπουργό Υγείας δεν καταλαβαίνει ότι έχει καταντήσει ένα γελοίο τηλεοπτικό “νούμερο” το οποίο ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασης αφού όπου το καλούν φωνάζει (μάλλον γκαρίζει) προκειμένου να επιβληθεί στους συνομιλητές του!

    Φαιδρός, ανάγωγος και θρασύς εξαπολύει τώρα ύμνους υπέρ του Σαμαρά τον οποίο όπως είναι γνωστό έβριζε με τα χειρότερα λόγια πριν αποστατήσει από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος καταγγέλλει ότι αυτός και το άλλο το ακροδεξιό “Μπουμπούκι” εξαγοράστηκαν για να συνδράμουν την Ν.Δ του Μεσσήνιου Κωλοτούμπα.


    ΜΑΎΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΟΥΣ ..γιατί αυτός ΠΑΛΙ θα σας χευάζει ΔΕΝ αλλάζει....ΕΥΧΟΜΕ Ο κόσμος να μην φοβηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΙΡΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΥΓΓΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μαφία της Ευρωπαϊκής ένωσης και οι Ναζί..

    Η Ε.Ε ιδρύθηκε με την φιλοσοφία του συνεταιρισμού ,της Διαφάνειας , της Αλληλεγγύης ΚΑΙ του υγιούς ανταγωνισμού..

    Τι έγινε όμως:: Η Κορυφή και δεν λέμε για τον απλό πολίτη της χώρας αλλά τους ΝΑΖΙ ηγέτες της Γερμανίας , Γαλλίας , με τα υπό-- κράτη Λουξεμβούργο , Μονακό , Ολλανδία , Δανία, Λιχνενστάιν, ξεκίνησαν με τα Λόμπι που τα στηρίζουν την λεηλασία τον συνεταίρων τους, ανέβαζαν κατέβαζαν κυβέρνησης ..
    Οι Αρχηγοί της Μαφίας με τους υπερ Αρχηγούς την Μέρκελ και , τον Σοϊπλερ , με τα πιόνια τους Μπαρόζο , Γιούνγκερ με τους δικούς τους Λομπίστες έκαναν το μοιραίο λάθος χτύπησαν την Αμερικανή οικονομία χτυπώντας την Λίμα Μπράδερς { και ευτυχώς θα πω εγώ, διαφορετικά η ηγεσία των Η.Π.Α δεν θα έπαιρνε χαμπάρι το τι γίνονταν }...Η απειλή μέσα η έξω από το ευρω είναι μύθος , όπως και ότι θα γίνουμε Αργεντινή η Βενεζουέλα διότι εδώ μιλάμε για συνεταιρισμό και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ από συνεταίρο σε συνεταίρο και ΟΧΙ ανεξάρτητα Κράτη που έπεσαν ΕΞΩ κάτι που δεν γνωρίζουμε καθαρά ποίοι χτύπησαν και εκεί , διότι στην Λατινική Αμερική βρήκαν καταφύγιο πολλοί ΝΑΖΙ μετά το 1945..

    Έτσι οι Η.Π.Α μετά το χτύπημα έστειλαν στην Ευρώπη μυστικούς πολλούς πράκτορες ,θα σας θυμίσω της διαμαρτυρίες της Μέρκελ ότι παρακολουθούνε τα τηλεφωνά της οι μυστικές υπηρεσίες «Η παρακολούθηση μεταξύ συμμάχων είναι απαράδεκτη» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters...Η NSA έδεσε την υπόθεση οι Αμερικανοί δεν κάνουν ΠΟΤΕ υποθέσεις, αλλά ομιλούν με στοιχεία έτσι άρχισε το ξήλωμα ..Το αποδέχτηκαν οι Γερμανοί για να σωθούν, διότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς , όμως οι δοτοί κυβερνήτες και υπουργοί που είχαν σε κατεχόμενες χώρες αντιδρούν, όπως εδώ στην Ελλάδα με τους Σαμαροβενιζελοι, υπουργούς , βουλευτές, σύμβουλους σαν τον Αδωνι , Μπαλτάκους ,Ρήγα, Κασσή , Κρανιδιώτη, Μουρούτη , Πλεύρη , Βορίδη και λοιπούς, τα έχουν χάση Ετσι ΕΠΑΙΞΑΝ το τελευταίο χαρτί του Ναζισμού που δρα στην Ελλάδα και παίζουν που λέγετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ {οι γνωστοί άγνωστοι} θα αποδεικτή ότι πολλοί βουλευτές της συγκυβέρνησης ψηφίσαν με απειλές, δεν άντεξαν τον Φόβο, πολλοί δε όπως ο Τούρκος Φασίστας πρωθυπουργός είχαν άλλοθι ΚΑΙ πάλι το Εβραϊκό Έθνος και τα Λόμπι του.. Βλέπεται οι ΝΑΖΙ δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ είναι μπολιασμένοι , αλλά και μερικοί αριστερές δύναμης –άνθρωποι—άργησαν να απεγκλωβιστούν από θεωρίες του Κ.Κ.Ε και της καθοθήγας … Δεν τολμούν ακόμα να πουν ΝΑΙ η Η.Π.Α μας βοήθα ΓΙΑΤΙ !! γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε ούτε ο Τσίπρας να τους καταλογίσει εύθηνες στο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ γιατί οι ΝΑΖΙ μόνο αν σε φοβούνται σε ακούνε ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπακούνε ούτε αλλάζουν ,απλός σε ακούνε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα πει κάποιος δε υπάρχουν ΝΑΖΙ Αμερικανοί ; και βέβαια υπάρχουν όπως υπάρχουν και Έλληνες και Τούρκοι και Ρώσοι και Ιταλοί και Ισπανοί ,και και ,και Όμως υπάρχουν και Δημοκράτες , Έλληνες ,Αμερικανοί, Τούρκοι , Γερμανοί , Γάλλοι Ρώσοι , Ιταλοί, Ισπανοί ,Αλβανοί και ,και, και, και… Υπάρχουν αγορές τα Λόμπι ΝΑΙ υπάρχουν δυο ειδών αυτά που λειτουργούν με διαφάνεια και ανταγονιστικοτια με αντισταθμιστικά , και Αγορές κερδοσκόποι με σκοτεινές διαδικασίες με στημένους διαγωνισμούς , με ΣΤΗΜΕΝΑ παιγνίδια ….Και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση με τους μαφιόζους ,ΝΑΖΙ έχουν επικρατήσει σε όλες της μορφές από την κορυφή μέχρι τα νύχια …Άλλο ψέμα για το χρέος της Ελλάδος σήμερα μας δανείζουν με χαμηλό επιτόκιο 1%, 1,5% πριν πόσο ήταν 7% και 8% … Και παρόλα αυτά Σήμερα οι τράπεζες έχουν μετρητά 4-5 δις ευρω, που είναι τα υπόλοιπα; Στα χέρια της Μαφίας παράξενα σε νησιά που είναι αυτά τα δις που μας λένε κάθε ημέρα; Να Ρωτήσουμε τους αδιάφορους Αμερικανούς πράκτορες που τους έχουν στην μέσα στο στόχο και τους σημαδεύουν ως Αλ Καπόνε αυτούς τους Ευρωπαϊστές ΝΑΖΙ και ας τα βγάζουν έξω οι δικοί μας ΝΑΖΙ δεν θα γλιτώσουν την λογοδοσία…Με ΤΙ—ΠΟ—ΤΑ γιαυτό και μια παρακαλούν για την ψήφο σας και την άλλη απειλούν στα ΙΣΙΑ για αστάθεια και παρλαπίπες…Αυτοί θα πάθουν την πλάκα τους είναι τελειωμένοι, αν θέλουν οίκτο πλέων να τα φέρουν πίσω διαφορετικά !!!! Αλβανία, απόρρητη έκθεση NSA Ευάγγελος Βενιζέλος προσεχώς… ΝΑΙ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 12:22:00 π.μ.

    {χα ?? μου ήλθε ένα μήνυμα , τι έχω να πω για τον Σανταμ στο ΙΡΑΚ και που είναι τα χημικά??? απάντησα ως έξεις:Αν θα κοιτάξει πως ξεκίνησαν αυτά τα χουντοθρησκευτικά καθεστώτα θα ανακαλύψουν ΟΤΙ εκεί τα ανθρωπινά δικαιώματα δεν υπάρχουν Ας δούνε TΗN τρέλα του Καντάφι, του Τούρκου Ερτογαν, την μποκο χαραμ με τα 300 ΠΑΙΔΙΑ , και θα δουν και τα {χημικά}..δε θέλω να μπω στο τρυπάκι της Θρησκείας γιατί θα στεναχωρήσω ΠΟΛΛΟΥΣ KAI ΕΔΩ ..ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ .. όχι άλλο ξεπούλημα τον θρησκειών ΜΑΣ--ΣΑΣ.. Οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ μουσλουμάνοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν πολλή δρόμο ακόμα , ΔΕΝ λέει κανείς ΑΛΛΑΧ να μην μορφώνονται οι γυναίκες, να απαγάγουν και να πουλούν ανθρώπους και μικρά παιδιά.. ..σταματώ }

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΛΙΒΕΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..

    Κάποιες ώρες κράτησε ο εκβιασμός του Βενιζέλου σχετικά με τη διαφαινόμενη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ της Ελιάς, μέσω των ευρωεκλογών...Θέλει να κρυφτή πίσω από ανεξαρτήτους ΆΛΛΑ και όχι μόνο..Για να αποφεύγει το πολιτικό του τέλος σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του.

    Σαν το ψάρι που χτυπιέται έξω από το νερό. Πανικοβάλλεται, βρίζει, προσβάλει, λέει απανωτά ψέματα χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πλην της προσωπικής του σωτηρίας και της αποφυγής διερεύνησης των ευθυνών του.

    ΈΚΑΝΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ--ΑΠΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ σε Star και Antenna..Όμως μέσα στην ίδια συνέντευξη μπορεί να αυτοδιαψεύδεται, να αυτοαναιρείται και να γελοιοποιείται δίχως ίχνος αξιοπρέπειας.

    Σε μία ερώτηση απαντά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμμετέχει στην κυβέρνηση της «επόμενης ημέρας» των ευρωεκλογών και στην επόμενη ερώτηση κάνει λόγο για «επικίνδυνα παιχνίδια, διότι εάν κάποιος νομίζει ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα του δώσει αυτά που χάθηκαν μεταξύ 2010 και 2014, κάνει λάθος».

    Δηλαδή: Αποδέχεται ευχαρίστως τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητικό εταίρο και συνένοχο στο έγκλημα, αλλά τον αποκαλεί ψεύτη, ανίκανο, επικίνδυνο και δημαγωγό στην περίπτωση που κάποια στιγμή στο μέλλον κληθεί να σχηματίσει κυβέρνηση.

    Καμία λογική συνέχεια δε διαθέτει πλέον στη σκέψη και το λόγο του ο Βενιζέλος. Το καταλαβαίνουν όλοι τον υπάρχουν στοιχεία για φυλακή ,[τους Γερμανοί φίλοι του χάθηκαν τους μπλόκαραν οι Η.Π.Α] έτσι ο τύπος αυτός πάνω στην τσόχα αυτή έχασε και τα ρέστα του εκβιασμού του.

    Τώρα επιμένει να θέλει να μείνει στο παιχνίδι ποντάροντας τα σώβρακά του.

    Όμως ακόμη κι αν ο Σαμαράς δεχτεί αυτό το ποντάρισμα δεν ξέρω κατά πόσο ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της ΝΔ θα δεχτεί να φορτωθεί τα λερωμένα κι άπλυτα ενός πανικόβλητου υβριστή στο πολιτικό του τέλος....

    Ο ΕΓΩ τελείωσε ...καλό κουράγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 1:00:00 μ.μ.

    Δεν ξέρω τι λένε τα βόθροκαναλλα όμως η αποχή θα πάει στο ΘΕΌ ...

    Η Τοπικοί σύμβουλοι την πάτησαν διότι, ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ανεξάρτητοι ΕΞΑΡΤΗΜΈΝΟΙ ... Έτσι λένε όλοι να πάτε να φαγωθειται ΜΟΝΟΊ ΣΑΣ και την άλλη Κυριακή ΑΝ δεν έχουν βγει οι τοπικοί άρχοντες σήμερα ΘΑ πάμε να τους μαυρίσουμε ...Αυτό λένε ΟΙ περισσότεροι άνθρωποι...Δυστυχώς ακόμα και σήμερα η προπαγάνδα συνεχίζεται στα ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...Θα δούνε τι έχει να γίνει την άλλη Κυριακή έτσι ΛΈΕΙ Ο περισσότερος κόσμος..ΚΑΙ έχει δίκιο ,οι Ηλίθιοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ... θα δούμε πολλούς πρώτους να εσωνται τελευταίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 6:47:00 μ.μ.

    συντριβή της Πασοκ ελιάς και της πολίτικης Άνοιξης {ΓΙΑΤΙ η Ν.Δ είναι μεγάλο κόμμα} άλλα σε χέρια ντενεκέδων...Σαμαρα και Αδωνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση