GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν καταλήξει στον Λουίς Φαν Χααλ είχε χτυπήσει την… πόρτα του Κάρλο Αντσελότι για να του προτείνει ν...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν καταλήξει στον Λουίς Φαν Χααλ είχε χτυπήσει την… πόρτα του Κάρλο Αντσελότι για να του προτείνει να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η «El Confidencial», το οποίο μάλιστα εμπεριέχει και λεπτομέρειες για την πρόταση της αγγλικής ομάδας στον ιταλό προπονητή.

Σύμφωνα με αυτό, ο Ιταλός θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 18 εκατομμύρια ευρώ εάν αποδεχόταν την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων».

Όμως η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ. «Συγγνώμη αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση