GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίβερπουλ: Συμφώνησαν με τον Ρότζερς για επέκταση του συμβολαίου του

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για την επέκταση του συμβολαίου του έχει έρθει ο Μπρένταν Ρότζερς όπως αναφέρει σήμερ...



Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για την επέκταση του συμβολαίου του έχει έρθει ο Μπρένταν Ρότζερς όπως αναφέρει σήμερα αποκλειστικό δημοσίευμα της Guardian.

Η νέα συμφωνία θα «δένει» τον Ρότζερς μέχρι και το 2018 και θα εμπεριέχει –φυσικά- καλύτερους οικονομικούς όρους συγκριτικά με εκείνους που έχει το τρέχον.

Αυτό το οποίο είναι σε ισχύ λήγει το 2015 ωστόσο οι διοικούντες την Λίβερπουλ είναι άκρως ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας και την ανάπτυξή της σε όλους τους τομείς και έτσι αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία για άλλα τρία χρόνια.

Τα συμβόλαιο δεν είναι ακόμη έτοιμα –όπως αναφέρει η Guardian- αλλά εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμα προς υπογραφήν μέσα στις επόμενες ημέρες, το αργότερο λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση