GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι (απίστευτο) λέει ο Κασιδιάρης για τον πολιτικό με το ...καρότο!





http://www.makeleio.gr/?p=101408

24 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος30 Μαΐ 2014, 9:38:00 μ.μ.

    Δέστε τους καλά όλοι εσείς που τους ψηφίσατε,τι ψηφίσατε...

    Δεν λένε τίποτα πλην τον δικών τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΏΝ προβλημάτων..

    Η Φασιστική Χρυσή Αυγή βολεύει το σύστημα , διότι φρενάρει την διαφάνεια και την Δημοκρατία που και εγκληματική οργανώσει είναι και παραστρατιωτικοί όλοι που συμμετέχουν με το ΕΝ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ και το Εγέρθητι..

    Φταίνε οι πολιτικοί και οι δικαστές κατά την γνώμη ΝΑΙ δεν είναι πολιτικό κόμμα άλλα παραστρατιωτικοί και θα έπρεπε έτσι να αντιμετωπιστούν αυτοί οι «πατριώτες» Ες - Ες υπάρχουν παντού στην Λιθουανία εξόντωσαν 71.105 Εβραίους...

    67.000 στη Λετονία..τουλάχιστον

    50.000 Λιθουανοί, 140.000 Λετονοί και δεκάδες χιλιάδες Εσθονοί πολέμησαν το στο πλευρό των χιτλερικών, ως οπλίτες των Waffen SS και της λεγόμενης «Βοηθητικής Αστυνομίας» (Schummo)το 12ο τάγμα των λιθουανικών Schummo, συγκαταλέγονταν στους αγριότερους φονιάδες του Γ' Ράιχ...

    Σήμερα είναι όλοι με τον ΠΟΥΤΙΝ... αυτοί είναι...Η πεινά δεν πρέπει να σκοτώσει την δημοκρατία στην Ελλάδα δεν το κατάφεραν ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστιανε μου σύνελθε!!
    Μας εχετε φορτωσει στο σβέρκο όλους τους ανώμαλους με τα καρότα που πίνουν τα απαυτα τους και μας ρωτας γιατι ψηφισαμε τον Κασιδιάρη;;;Καλα καναμε ρε και τον ψηφίσαμε, εσυ τοσα χρόνια γιατι ψηφιζες τα καθήκια που δινουν εντολες στη 17Ν να σκοτωνει κόσμο;; Γιατι ψηφίζεις την υπερασπιση του Γιωτόπουλου;; Γιατι ψηφίζεις αλήτες που μας έχουννπάρει το ψωμί απο το στόμα;;;;;Χεστηκα ρε τι κανανε οι Γερμανοι στους Εβραιους, εμενα με νοιαζει τι κανανε οι Γερμανοι σε μενα και τι κανουν ακομα τα τσουτσεκια οι Γερμανοεβραιοι στη χωρα μου. Αει παρατα μας λοιπον καραγκιόζη και τραβα ψηφισε κανεναν που βαζει καροτα στον απαυτο του και γουσταρει γκει γαμους και γκει πραιντ. Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλε κι εσυ κανα καροτο στον κωλο σου μηπως στανιαρεις, φασιστα γερμανοτσολια...

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

      Διαγραφή
  3. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180 έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "δοτούς ) υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο.

    Ρίχνουν τόνους λάσπης, διασπείρουν ψεύτικες φήμες και βάζουν λόγια σε βουλευτές για να φύγουν από τα κόμματά τους, ενώ άλλοι λένε για εκβιασμούς ( ;) και υποσχέσεις θέσεων στο κρατικό μηχανισμό ( ; )για να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ και το κομμάτι της ΔΗΜΑΡ που δεν τους προσκυνά !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ελληνικός λαός ψήφισε σε ποσοστό 31% τη Νέα Δημοκρατία και την Ελιά ( + 6,5% ) το Ποτάμι, άρα επιθυμεί γρήγορη εφαρμογή του μνημονίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό ;

    1) Άμεση είσπραξη των 66 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ληξιπρόθεσμα χρέη. Το Υπουργείο Οικονομικών να βάλει όριο μέσα στο καλοκαίρι να πληρώσουν όλοι αυτοί που χρωστάνε στο δημόσιο.Κι αν δεν πληρώσουν, να κάνει κατασχέσεις σε καταθέσεις και ακίνητη περιουσία τους. Αυτά ψήφισε ο λαός πριν λίγες μέρες και θέλει να τα δει.

    2) Άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής, με έλεγχο των καταθέσεων φυσικών και νομικών προσώπων, που αύξησαν τη περιουσία τους μέσα στο 2013-2104. Έλεγχος των τραπεζικών θυρίδων για "μαύρο χρήμα". Έλεγχος για φοροδιαφυγή ελεύθερων επαγγελματιών, τουριστικών επιχειρήσεων ( με καταγραφή αφίξεων τουριστών και σύγκριση με παραστατικά διαμονής τους ), άνεργων και αγροτών. Το μαχαίρι να μπει στο κόκκαλο. Αυτό ψήφισε και ζητάει ο ελληνικός λαός από τη ΝΔ- Ελιά. Όλοι μας πρέπει να καταγγέλουμε όσους φοροδιαφεύγουν, γιατρούς, υδραυλικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, ηλεκτρολόγους, εστιάτορες, τουριστικά γραφεία, φακελάκια, ιδιαίτερα μαθήματα, κάθε έναν που δεν τηρεί το μνημόνιο και δεν πληρώνει φόρους.Άμεση δήμευση υπέρ Δημοσίου όλων των μαύρων χρημάτων που βρίσκει ο ΣΔΟΕ και όχι απλά ένα πρόστιμο. Ιατρεία, ινσιτούτα αισθητικής, μικρές επιχειρήσεις και μαγαζιά στην επαρχία, αγρότες που πουλάνε προϊόντα χωρίς αποδείξεις, όργιο φοροδιαφυγής.

    3) Άμεση επέμβαση σε συντάξεις, εφάπαξ και επικουρικά και στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αυτό ψήφισαν οι περισσότεροι συνταξιούχοι στις ευρωεκλογές. Φαίνεται ότι δεν έχουν πρόβλημα, αφού εγκρίνουν τη διακυβέρνηση ΝΔ- Ελιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γιατί αγαπάνε τους Οθωμανούς(Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και άπαντα τα ρυπαρά γένη) στον Σύριζα αλλά και σχεδόν και όλοι οι πολιτικοί μας οι οποίοι είναι φανατικοί οπαδοί του εκσυγχρονισμού και του νεοφιλελευθερισμού, τους τρώει η κωλοτρυπίδα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα φασιστομουτρα που επρεπε να ειναι φυλακη για αμετρητα εγκληματα,ειναι σε πρωτο κουτσομπολιστικο πλανο και μας δουλευουν και απο πανω.. απα πα εμεις δεν ειμαστε τετοιοι, μονο κανενα κεφαλι ξερουμε να ανοιγουμε.. Λυπαμαι που τους δινεται τετοια δημοσιοτητα και ας αφησουμς τις σαχλαμαρες περι ελευθεριας λογου,προτιμησης εκλογικου σωματος κλπ κλπ καθοτι και ενα δολοφονος δικασμενος να εβαζε εκλογες σαν τον δρακο τον παπαχρονη να ειασαστε σιγουροι οτι η μωρια των ανθωπων θα του εδινε εκατονταδες χιλαδες ψηφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη τη δήλωση – πρόβλεψη του Τάκη Μπαλτάκου: «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Η δήλωση του κυρίου Τάκη καταργεί κάθε άλλοθι περί «παραπλανημένων», αλλά κυρίως περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο των εγκεφάλων που έχει επιλέξει ο Σαμαράς ως συμβούλους, φίλους, «στενό κύκλο».

    Είμαι βέβαιος ότι οι διάφοροι Φαήλοι και Χρύσανθοι ανέκραξαν «πες τα ρε Τάκη!» μόλις έμαθαν το περιεχόμενο της συνέντευξης...
    του Τάκη στο «ΒΗΜΑ». Μάλλον και ο Αντώνης Σαμαράς θα ήπιε ένα ποτήρι βερμούτ στην υγειά της ειλικρίνειας του Τάκη.

    Ο Μπαλτάκος είχε βρει αρκετούς υποστηρικτές μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη. Υποστηρικτές που εκτός από τον Τάκη, στηρίζουν τη ΝΔ του Σαμαρά και την ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Κανείς δε δικαιούται να χαρίζει σε αυτούς τους ανθρώπους το άλλοθι του παραπλανημένου.

    Για αυτούς τους ανθρώπους ο Εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ. Για αυτούς τους ανθρώπους ο πόλεμος είναι διαρκής. Αυτοί οι άνθρωποι όταν αναφέρονται σε αριστερή ηγεμονία εννοούν ότι όσο υπάρχει έστω κι ένας ζωντανός αριστερός που δουλεύει, ζει και σκέφτεται, η νίκη του Εμφυλίου δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν μία χώρα στην οποία οι αριστεροί δεν έχουν χώρο και θέση. Γι’ αυτούς, υπάρχουν οι Έλληνες και οι αριστεροί. Και η «πολιτική σταθερότητα» που οραματίζονται, πρεσβεύουν και επιδιώκουν, είναι προφανές ότι θέλει την Αριστερά παραδομένη και εξόριστη.

    Με μία τέτοια κυβέρνηση κι έναν τέτοιο πρωθυπουργό δεν υπάρχουν περιθώρια συνομιλίας και «βομβαρδισμού νομιμότητας». Δε μπορείς να τους πείσεις ούτε με υπνοπαιδεία ότι αυτό δεν είναι Δημοκρατία, αλλά ξενοδουλεία, γερμανολαγνεία και φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί οι άνθρωποι αναβλύζουν από κάθε κύτταρό τους μίσος για τους αριστερούς – αλλά και για όσους δεν συμφωνούν απόλυτα με την κυβερνητική πρακτική. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να τους αντιμετωπίζεις με τη φιλοσοφία του Ζεν. Δεν είναι δυνατόν να τους χτυπάς στο συναίσθημα και να επικαλείσαι τον οίκτο τους για τα θύματα της πολιτικής τους ζητώντας να αλλάξουν πολιτική, διότι αυτό ακριβώς θεωρούν πολιτική επιτυχία τους. Την εξόντωση. Τον πλήρη έλεγχο μέσω του εξευτελισμού και της εξαθλίωσης.

    Ίσως – λέω ίσως – το τεράστιο δέντρο της «Χρυσής Αυγής» να τοποθετήθηκε στο σημείο που βρίσκεται για να μας αποσπάσει την προσοχή από το πυκνό δάσος του φασισμού που κυβερνά υπό το μανδύα της δημοκρατικότητας. Ένας φασισμός που δε βρίσκεται μόνο «εκεί ψηλά». Έχει τις ρίζες του στο φασισμό της καθημερινότητας και στους φασίστες της διπλανής πόρτας που μας «ανέχονται», αλλά πιστεύουν ακράδαντα ότι «θα έρθει η ώρα μας».

    Ο Μπαλτάκος δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι οι αριστεροί «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Το ίδιο πιστεύει και ο κύριος Τάκης της διπλανής πόρτας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, το «έκαστος εφ’ ω ετάχθη» έχει αυξημένη σπουδαιότητα. Οι «μάχες της Βουλής», ο «πολιτικός πολιτισμός» και η λεκτική «διασταύρωση των ξιφών» είναι βούτυρο στο ψωμί των μισάνθρωπων και τα γράμματα που θα χαραχθούν πάνω στην ταφόπλακα κάθε αντίδρασης.

    Το Σαμαρικό λεφούσι με τα Βενιζέλεια και Λοβέρδεια δεκανίκια του ετοιμάζει την τελική του επίθεση. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν τα αριστερά αντανακλαστικά ζουν μέσα στη σημερινή Αριστερά. Σε διαφορετική περίπτωση και όσο η «μάχη» περιορίζεται σε παρακλήσεις για εκλογές, ευχές για να μη βρεθούν 180 «ναι» στην εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας και ελπίδες ότι τα έξυπνα συνθήματα θα πιάσουν τόπο, τότε αιωνία της η μνήμη, αιωνία μας η μνήμη, αιωνία η δόξα του κυρίου Τάκη που θα βγει στο διπλανό μπαλκόνι να φωνάζει «Βάρκιζα ρεεεεεε!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..
    Οι κατακτητές και η προδοτική Κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου αφού χρέωσαν την χώρα, σκόρπισαν πείνα, δυστυχία , παρέδωσαν σε ομηρία την χώρα για 70-100 χρόνια στα μνημόνια , κατεδαφίζοντας τα πάντα με χαράτσια με άδικα φορολογικά μετρά σχεδόν σε όλους τους Έλληνες απορροφώντας σχεδόν όλες της κατάθεση τους ,με τις δολοφονίες -αυτοκτονίες, με τις συλλήψεις ανθρώπων που δεν έχουν να πάρουν ούτε ψωμί δεν θα τους αφήσουμε άλλο αρκετά γονατίσατε τον Ελληνικό Λαό.
    Οι δήμιοι που είναι μέσα στα υπουργεία και με δήμους και που οργανώσουν επιστημονικά τ την εξόντωση του λαού μας με τα μαξιλαράκια Ψαριανό, Οικονόμου , Λομβέρδο, Αηδόνι, κτ.λ...
    Ψαριανέ ,Λυκούδη, Οικονόμου για εμάς πρώτιστα έχει η σωτήρια του ΛΑΟΥ και όχι οι καρέκλες σας ..Παρακολουθούμαι εδώ και αρκετό χρόνο το πως δράτε ακόμα και μέσα στην Βουλή ...Υπάρχουν τα βίντεο από την TV της Βουλής για τα κατορθώματα σας, Ψαριανέ και του Οικονόμου όταν ψηφιζόταν εξοντωτικοί νόμοι και όταν ακόμα δεν ήσασταν στην κυβέρνηση, ΠΆΝΤΑ έλειπαν όταν ήταν οριακή η ψηφοφορία, δεν ψηφίζατε ΠΟΤΕ στην πρώτη εκφώνηση των ονομάτων τους , περίμεναν να δουν αν θα περάσουν τα εξοντωτικά μετρά και μετά ψήφιζαν κατά πως τους βόλευε.
    Οργανώσατε τα Τάγματα Ασφαλείας της Χρυσή Αυγή με Μπαλτάτους με σκοπό τον φόβο και χτυπήματα στον λαού που παλεύει για να ζήσει ανθρώπινα και ελεύθερος από τα χαράτσια. Σύμμαχοι, συνεργοί και βοηθοί των κατακτητών ενάντια στο λαό είναι οι οργανώσεις που καθοδηγούνται από δημοσιογράφους μεγάλων Μ.Μ.Ε με τη βοήθεια των Γερμανών Γκαουλάιτερ και ντόπιων μεγάλο συμφερόντων, βάζετε κατά της Ελλάδος εδώ και 5 χρόνια ΩΜΑ.
    Το Γερμανικό σχέδιο Επιτροπείας της Ελλάδος με την τοποθέτηση τον Γκαουλάιτερ είναι για να ξεπουλήσετε ότι πλούτο έχει την Ελλάδα, έχοντας καταλάβει την εξουσία με ότι χυδαίο υπάνθρωπο τρόπο με τα Μ.Μ.Ε. να σας θυμίσω τι τρόμο προκαλούσε ο ΑΝΤ1 παραμονή εκλογών, να σας θυμίσω ότι οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί έγιναν στη 18/5/2014 δικοί σας…
    Όλοι αυτοί, κατακτητές, με την η προδοτική Κυβέρνηση, εξοπλίζουν σήμερα το σώμα οικονομικών δολοφόνων που τους ονομάζουν Επίτροπους η σύμβουλους και που σ' αυτό στρατολογούνται και γνωστά για εμάς Ελληνικά καθάρματα..
    Έτσι οδηγούν -δολοφόνησαν- 6.000 Έλληνες και άλλες 20.000 Έλληνες συγγενής τους μαρασμό για της απώλειας τους ..Ήθελε ΛΟΙΠΟΝ η ώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να σας πονέσει, το καλοκαίρι θέλετε να σας εργαστούν ως δούλοι οι εξαθλιωμένοι οι Έλληνες στης ξενοδοχειακές γαλέρες σας .
    Παίζεται πολλοί με την νοημοσύνη μας, έχετε ξεχάσει ΚΑΤΙ όμως ότι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι να σέβεστε την μειοψηφία , εσείς δεν το κάνατε αλλά προκαλείται και χλευάζετε έναν ΛΑΟ, στέλνοντας τη χώρα πίσω σε Ναζιστικές τσιφλικάδικες αντιλήψεις… Τώρα παίζετε την θέσης εργασίας για τους νέους με ότι γερό νέο κορμί που έχει να μου προσφέρει. Το γέρικο το αποσύρετε και δεν μας νοιάζει η τύχη του...{θυμίσει τους φούρνους του Χίτλερ }.. κάνετε τα χατίρια της τρόικας και των εγχώριων εντολοδόχων της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Η ανεργία από στους νέους δεν καταπολεμάται μεταφέροντάς την στους μεσήλικες και άνω και με το κόστος εργασίας στo 1/4 του μισθού ….Δεν τα έχετε όμως υπολογίσει σωστά , γιατί οι νέοι που θα προσληφθούν –αν προσληφθούν- με 400- 500 ευρω πάλι θα είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν με τους ηλικιωμένους γονείς τους που θα έχουν απολυθεί αλλά τα χαράτσια και οι φόροι, φόροι, τρομερό!! ποιος το σκεφτικέ ο Γκέμπελς Αδωνις; Αυτό από μόνο του σας καταδικάζει ως δουλεμπόρους.
    ΛΑΕ σε πυροβολούν σε δολοφονούν μέσα από του υπολογιστές τους, συλλαμβάνουν, και τρομοκρατούν τον λαό, πάνε να λυγίσουν το λαό και να διαλύσουν τα ΠΆΝΤΑ. Όμως δεν θα τους επιτρέψουμε εμείς .
    Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται να τον δολοφονείται και να τον τρομοκρατείται άλλο καθάρματα. Ο λαός μαζί με την Ο.Π.Λ.Α. δίπλα σας θα δώσει την απάντηση του.
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α. οργάνωση του λαού ενάντια στους καταχτητές και τους προδότες ΔΗΛΩΝΕΙ ότι.
    1] Θα υπερασπίσει και θα περιφρουρήσει τις πραγματικές απελευθερωτικές οργανώσεις που αγωνίζονται στον τραχύ αγώνα ενάντια στους καταχτητές για την απελευθέρωση μας.
    2] Θα εξοντώσει κάθε προδότη που συνεργάζεται με τους καταχτητές και θα τιμωρήσει σκληρά καθένα ένα που δολοφονεί, προδίδει η συλλαμβάνει για τα δίκαια του.
    3]Θα περιφρουρήσει τους λαϊκούς τους αγώνες του λαού από προβοκάτορες ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    ΚΑΛΕΙ :Τους δημοκρατικούς αξιωματικούς όλων των όπλων, δημοκρατικούς αστυνομικούς , το δημοκρατικό δημόσιος τομέας και καθένα έναν που θέλει να μην σκλάβος τους να ΜΗ υπακούν στις εντολές των καταχτητών και των συνεργατών τους να ΜΗ γίνουν δολοφόνοι του λαού μας γιατί θα έχουν της δικές τους εύθηνες .
    ΚΑΛΕΙ: Όλο τον Ελληνικό Λαό να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να ενισχύσει την Ο.Π.Λ.Α. καταγγέλνοντας μας με συγκεκριμένα στοιχεία κάθε κυβερνητικό προδότη, η μεγάλο τσιφλικά – Εργοδότη που τον εκμεταλλεύονται.
    Η Ο.Π.Λ.Α. θα είναι ο άγρυπνος ΦΡΟΥΡΟΣ του εργαζόμενου λαού και των λαϊκών αγώνων του ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ του λαού και ο αμείλικτος ΤΙΜΩΡΟΣ σε κάθε προδότη και τον οικογενειών τους.
    Μας ανάγκασαν στην εκκαθαρίσει αυτή που θα είναι χειρουργική για να πληρώσουν αυτοί που είναι ένοχοι με όποιο κόστος ακόμα και για τους αγωνιστές μας. Οι δειλοί που μας προδίδουν κάθε ημέρα , επειδή φοβούνται η δωροδοκούνται , να ξέρουν πως τους την έχουμε στημένη, πως είναι καταδικασμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα εξοντωθούν στο Κ.Κ.Ε δε θα του δοθεί πάλι ευκαιρία να μας προδώσει , τους μάθαμε.
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α.
    1/6/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπούτζουκας Τηλέμαχος2 Ιουν 2014, 11:38:00 π.μ.

    Τι έγινε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;
    Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος ...

    Σήμερα είναι ημέρα μνήμης για τα πεπραγμένα του ναζισμού. Για τα πεπραγμένα των «Ες – Ες», εδώ στην Ελλάδα, στη χώρα μας. Πάμε στην μαρτυρική Κάνδανο.

    Από το malia-crete-kgrek
    Σήμερα είναι η επέτειος της σφαγής της Κανδάνου. Ξεκίνησε σαν σήμερα, στις 2 Ιουνίου 1941. Η Κάνδανος, ένα μικρό χωριό της Κρήτης στο Νομό Χανίων, έμελλε να γίνει ένα από τα μνημεία της ναζιστικής θηριωδίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Το ολοκαύτωμα της Κανδάνου, όπως και η σφαγή...
    στο Κοντομαρί, ήταν απάντηση των Γερμανών εισβολέων στην ηρωική αντίσταση του λαού της Κρήτης, στο έπος που γράφτηκε στην Ιστορία ως «Μάχη της Κρήτης».

    Η Κάνδανος είχε βομβαρδιστεί ήδη από την πρώτη μέρα της «Μάχης της Κρήτης», στις 20 Μάιου. Στις 24 Μάη, μετά από σφοδρή μάχη στο φαράγγι της Κανδάνου, σκοτώνονται πολλοί Γερμανοί. Παρότι η «Μάχη» τελειώνει στις 31 Μάιου, οι ναζί επιστρέφουν στο χωριό. Τη Δευτέρα 2 Ιούνη μετά από διαταγή του Γκαίρινγκ ξεκινά η ανείπωτη σφαγή, η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα. Αρχίζει ο ανελέητος βομβαρδισμός του χωριού ενώ στη συνέχεια τμήματα του ναζιστικού στρατού μπαίνουν στο χωριό.

    Η Κάνδανος γίνεται ολοκαύτωμα. Οι ναζί συγκεντρώνουν κατά ομάδες τους κατοίκους και αρχίζουν οι εκτελέσεις. Οι περίπου 180 κάτοικοι της Κανδάνου δολοφονούνται, τα σπίτια τους πυρπολούνται, ακόμα και τα ζώα τους σφάζονται. Το μένος των ναζί είναι τέτοιο που αφήνουν και γραπτές αποδείξεις της θηριωδίας τους. Η Κάνδανος, όπως σωστά έχει καταγραφεί στην εκπομπή «Η μηχανή του χρόνου», είναι «η μοναδική περίπτωση εγκλήματος πολέμου, όπου ο θύτης όχι μόνον αναγνωρίζει το έγκλημά του, αλλά το προπαγανδίζει προς παραδειγματισμό των υπολοίπων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτζουκας Τηλέμαχος2 Ιουν 2014, 11:39:00 π.μ.

    Τι έγινε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;
    Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος .

    «Προς παραδειγματισμό», λοιπόν, τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ναζί τοποθετούν δύο πινακίδες - επιγραφές στις εισόδους της Κανδάνου από Χανιά και Παλαιόχωρα, γραμμένες στα γερμανικά και τα ελληνικά.


    Η πρώτη πινακίδα έγραφε: «Διά την κτηνώδη δολοφονία Γερμανών αλεξιπτωτιστών, αλπινιστών και του μηχανικού από άνδρες, γυναίκες, παιδιά και παπάδες μαζί και διότι ετόλμησαν να αντισταθούν κατά του μεγάλου Ράιχ κατεστράφη την 3/6/41 η Κάνδανος εκ θεμελίων διά να μην επανοικοδομηθεί πλέον ΠOTE».

    H δεύτερη (ελαφρώς ανορθόγραφη) πινακίδα έγραφε: «Ως αντίποινον των άπω οπλισμένων πολιτών ανδρών και γυναικών εκ των όπισθεν δολοφονηθέντων Γερμανών στρατιωτών κατεστράφη η Κάνδανος».

    Όμως το 1943 οι ναζί «φιλοτέχνησαν» και τρίτη - μαρμάρινη αυτή τη φορά - στήλη που ανέφερε: «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος κατεστράφη προς εξιλασμόν της δολοφονίας 25 Γερμανών Στρατιωτικών».

    Μοναδικά ιστορικά τεκμήρια της ναζιστικής κτηνωδίας αποτελούν οι φωτογραφίες του Franz Peter Weixler που ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής της Βέρμαχτ που φωτογράφισε την εκτέλεση στο Κοντομαρί. Εδώ ο ναζί ρίχνει την χαριστική βολή στους εκτελεσμένους (Χριστίνα Λούπα, «Δείτε καρέ - καρέ τη σφαγή στο Κοντομαρί Χανίων από τους Γερμανούς - Η ιστορία του Franz Peter Weixler», http://tvxs.gr)

    Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα του 2014. Αυτός με τη σβάστικα στο χέρι είναι ο Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπούτζουκας Τηλέμαχος2 Ιουν 2014, 11:40:00 π.μ.

    Τι έγινε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;
    Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος ...

    Ο Κασιδιάρης, στις 20/4/2011, εξυμνούσε με άρθρο του στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» το «ανανεωτικό» και «πνευματικό κίνημα» του ναζισμού. Έγραφε: «Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…)».


    Αυτός που ανταλλάσει ναζιστικούς χαιρετισμούς με τους ομοϊδεάτες του (λέγοντας ότι πρόκειται για… «αρχαιοελληνικό» χαιρετισμό) είναι ο Μιχαλολιάκος.

    Ο Μιχαλολιάκος, στο άρθρο του για τον Χίτλερ («Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987), έγραφε: «Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί (...) με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

    Ο ίδιος τύπος, ο Μιχαλολιάκος, στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη», παραληρεί υπέρ του ναζισμού. Εξυμνεί τα «WAFFEN SS» τα οποία αποκαλεί … «Μήνυμα Φωτεινό» στην Ελλάδα και την Ευρώπη! Γράφει (σελίδα 46): «Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί».


    Όποιος δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το «φωτεινό» (κατά Μιχαλολιάκο) μήνυμα του ναζισμού, όποιος αμφιβάλει τι κρύβεται πίσω από το «ρομαντικό» (κατά Κασιδιάρη) πνεύμα του «εθνικοσοσιαλισμού», όποιος συσχετίζει ανιστόρητα τον πατριωτισμό με τον αιμοσταγή και πατριδοκάπηλο εθνικισμό, ας ρίξει μια ματιά στην Κάνδανο. Και στο Κοντομαρί…

    ΚΑΝΗΣ ΝΆΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ-ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε βρε τριμαλακα που θα μας κανεις και μαθημα τωρα ιστοριας"γιατι δεν λες μωρη κοτα τα εγληματα που εχουν κανει οι κομουνιστές στην Ελλάδα αλλα και σε ολο το κοσμο? Σιγα να μην πεις αλλα φαίνεται εισαι και εσυ απο αυτους που γουσταρουν καροτα στην κωλοτρυπιδα σου.....

      Διαγραφή
  14. Φασίστες και μάλιστα οι ειδεχθέστεροι και οι αποκρουστικότεροι είστε όλοι εσείς που αποκαλείτε τους άλλους, φασίστες. Εσείς οι φανατισμένοι θιασώτες του φασισμού του "αντιφασισμού".Εσείς που πρεσβεύετε στο διχαστικό εμφυλιοπολεμικό δόγμα "πας μη αριστερός,φασίστας".Εσείς που λυσσάτε να αποκαλέσετε φασίστα κάθε άτομο που τολμάει να αναφερθεί στους όρους "έθνος,πατρίδα".Οι χειρότεροι και αποκρουστικότεροι φασίστες είστε ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Ιουν 2014, 3:43:00 μ.μ.

    2 Ιουν 2014 - 5:24:00 μ.μ. ζεις άνθρωπε μου στην μέσα στον μικρόκοσμο σου αν και έχεις και ιντερνετ!! ..Εγώ δεν αγαπώ δηλαδή την πατρίδα ; θα πρέπει να αγαπώ άλλα τους ΤΟΤΕ φονιάδες τον παππούδων μου!!!!..ελεος ΕΛΕΟΣ τι μυαλά κουβαλάτε

    Όταν μιλάνε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου για τα οικονομικά της Αργεντινής παρομοιαζοντας σαν τα δικά μας απορώ πως ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ΑΥΤΟΊ οι άνθρωποι..

    Το χρέος μας είναι χρέος ΤΕΛΟΣ είτε αν είμαστε σε ευρώ η σε ρούβλι η σε δραχμή..

    Είτε βγούμε από το Ευρώ Είτε ΌΧΙ για να πάψουν και αυτοί που παραπλανούν τον απλό κόσμο με ΔΡΑΧΜΉ Η ότι να είναι... Όμως αν η Ελλάδα ΑΝ ΘΑ γίνει Αργεντινή, όλο αυτό που λέμε σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση τινάζετε στο ΑΈΡΑ και γιατί: Διότι η Ευρωπαϊκή ένωση από το καταστατικό της ΕΊΝΑΙ Συνεταιρισμός και όταν ένα μέλος του συνεταιρισμου τα χρέη τα έχει αναλάβει ο ίδιος ο συνεταιρισμός πάνε σε ΌΛΟ τον συνεταιρισμό σε όλες της χώρες μέλη και σε ΕΥΡΩ το ευρώ είναι ενιαίο ...τόσο άπλα..

    Τώρα αν φύγει Η διώξουν την Ελλάδα τόσο εύκολα όπως σας παραμυθιάζουν ΌΛΑ ΤΑ ΧΡΈΗ μας ΠΆΝΕ στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό..

    Όμως αυτό ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και ποιος εν τους λέει ότι αύριο μεθαύριο δεν θα κάνουν το ίδιο ΙΤΑΛΊΑ--ΓΑΛΛΊΑ-ΙΣΠΑΝΊΑ κ.τ.λ..

    Αν ένας έχει λογική θα καταλάβει ΌΤΙ ΝΑΙ εμείς θα συνεχίσουμε να χρωστάμε άλλα και οι δανειστές συνεταίροι μας και το ΕΥΡΩ θα βρεθεί στην παγκόσμια ΑΓΟΡΆ ως ένα νόμισμα αμφιβόλου δυναμικής και αξίας...

    Και για να τελειώνω , όταν θα διευθετηθεί το χρέος μας με τους συνεταίρους μας οι ανθρώπους που θα την κάνουν θα πρέπει να γνωρίζουν να βάλουν στο τραπέζι της κυρίας Μέργκελ για συμψηφισμούς της Γερμανικές αποζημίωσης, την ρήτρα αναπτύξεις, τον ορυκτό μας πλούτο με σοβαρές παγκόσμιες εταιρείες ενέργειας , το πως ΕΝΕΡΓΕΊ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ αυτά χοντρικά θα πρέπει να μπούνε τραπέζι για να βρεθεί βλύση ...

    ΟΛΑ τα άλλα που λένε ΌΛΑ τα κόμματα ΜΑ ΟΛΑ ..είναι μπαρούφες .. κάποια στιγμή να σας γράψω για ένα έσοδο 4 δις που ΔΕΝ το προχωρούν οι γραφειοκράτες μας ΕΔΏ γιατί είναι ΌΛΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ..ΌΛΟΙ δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο Γαιδαρους άχυρα και είναι στον ν 4178 εκεί που λέει για τα αυθαίρετα σε γήπεδα { σε οικόπεδα εξ αδιανέμητου με συμβόλαια , με δικαστικές πράξεις ιδιοκτησίας, με αγορά, χωρίς να είναι δημόσιος χώρος, αρχιαολογικός χώρος ,η σε ρέμα η σε δάσος ΚΑΙ ΟΧΙ να κάνει ένα αυθαίρετο ακίνητο με τιμές 2007 π.χ 70.000 χιλιάδες ευρώ και να θελουν 100.000 για να το διαιτητεύσουν ,ΕΊΝΑΙ ΆΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ }

    ΚΑΙ επιτελούς ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ σε πια χέρια υπάρχει ο χρεωμένος σε εμάς αυτός πλούτος χρέους , σε 10-20 χέρια και ΣΕ πια ....

    Αυτά που λέει {το ΚΚΕ οι ΑΝ.ΛΕ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τους πουλήσουμε ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ Η όποιος άλλος τα λέει ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΆΝΤΕ ΓΑΜΙΘΗΤΕ .. ΜΌΝΟ ΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΆΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΕΊΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπούτζουκας Τηλέμαχος4 Ιουν 2014, 4:16:00 π.μ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι Ελληνες διακινούν με πύρινους λόγους ΣΉΜΕΡΑ το 2014 ΔΕΞΙΑ--ΑΡΙΣΤΕΡΑ...Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής
    μιλούσε και έλεγε η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και ο Ανδρέας ΠΑΣΟΚ...

    Σήμερα μιλούν Για ΆΚΡΟ ΔΕΞΙΆ---ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΆ---ΚΈΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΆ --ΑΡΙΣΤΕΡΆ--ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ.... οι δικοί μας ψηφοφόροι--πελάτες- που έφυγαν να τους μαζέψουμε..Μιλούν για ΘΡΆΚΗ για υφαλοκρηπίδα για ΑΟΖ κ.τ.λ... Ξέρετε πολλούς Ελληνες να απαντήσουν ΑΥΘΌΡΜΗΤΑ χωρίς να το ψάξει το ΤΙ είναι η υφαλοκρηπίδα και τι είναι η ΑΟΖ;

    Ελάχιστοι θα πω: Η υφαλοκρηπίδα είναι δώδεκα μίλια από την ακτή μιας χώρας μέσα στην Θάλασσα και ξεκινά άλλα δώδεκα μίλια από την γείτονα χωρά ..στα ανατολικά νησιά μας ΔΕΝ υπάρχουν 24 μίλια ; ΟΧΙ..

    Η ΑΟΖ πάει στα 200 μίλια από την ακτή μιας χωράς και άλλα 200 μίλια πάντα για θάλασσα μιλάμε μας κάνουν 400 μίλια υπάρχουν ..Και αυτά δεν τα γράφει ο Μπούτζουκας από το μυαλό του , είναι παγκόσμιες διεθνής νομολογίες...

    Όσοι λοιπόν {{πατριώτες}} μιλούν για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και η κάθε γείτονα χώρα μας έχει και αυτή {{πατριώτες}}... Άρα τι κάνουμε πόλεμο για να ικανοποιηθούν οι πατριώτες ένθεν και ένθεν !!!

    Είναι η ΠΡΏΤΗ φορά που θα υπερασπιστώ τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο ίσως στην ΖΩΉ μου ...Γιατί όταν είναι οριακά αυτά τα πράγματα η σωστή ΧΩΡΑ κάνει διπλωματικές ενέργειες...

    Προσωπικά τον Ισραηλινό άνθρωπο τον αγαπώ από οικογενειακή ιστορία όταν ένας Εβραίος έσωσε τον πάππου στο Αλβανικό μέτωπο {πέντε ώρες τον κουβαλούσε στα χιονιά} τον έχασα το 1968..

    Όπως αγαπώ γενικά τον άνθρωπο ότι και αν είναι... ΟΠΩΣ ΚΑΙ συνέχομαι τα ΤΈΡΑΤΑ-ανθρώπους όποιοι και αν είναι.. Έχει δει κάνεις χαραγμένο στο βραχίονα αριθμό κρατούμενου ΝΑΖΙΣΤΏΝ;

    Οι Αμερικάνοι και οι Ισραηλινοί ως χώρα ΠΑΝΤΑ μας βοηθούσαν ΠΌΤΕ ΜΑ ΠΌΤΕ δεν μας επιτέθηκαν δεν μας έκαψαν δεν μας σκότωσαν ..

    Για να μην ξεφύγω για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα .. Αν δεν υπάρχει λύση πάνε οι χώρες με ΥΡΔΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ αν υπάρχουν πάνε στην διεθνή διαιτησία , εκεί λοιπόν δίνετε η λύση ..Όμως κοιτάζεις να πας σαν χώρα με ισχυρούς συμμάχους, να κάνεις πρώτα την συμφωνία σου ώστε όταν θα στηθεί μια πλατφόρμα Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Π.Χ αν σε δει αδύναμο θα πέσει σε χρόνο ΤΕ-ΤΕ..Θα Πρέπει να μάθουμε ως Ελληνες ΝΑ συνεργαζόμαστε ειρηνικά με ασφάλεια και με καλούς διπλωμάτες ώστε να κερδίσει το καλύτερο για την ΧΩΡΆ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ...Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο κυβερνήτης της χώρας, ΆΛΛΑ ποιος θα το καταφέρει...Μερικοί ζουν με αναμνήσεις μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου ΝΑΙ άλλα τότε έχτιζες ένα τοίχο και έλεγες είμαι ισχυρός ΣΉΜΕΡΑ υπάρχουν τοίχοι σε κανένα μέρος του πλανήτη να προστατεύει πόλης η χώρες;...ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ εσείς με τα κλούβια μυαλά...

    Βάλετε ΌΛΟΙ μια ΤΈΛΙΑ στο 2010 ΚΑΙ ας προσπαθήσουμε ΌΛΟΙ να στρίψουμε, να διορθώσουμε όλοι τα κακά μας και η όποια κυβέρνηση να αποδώσει το ατομικό δίκαιο ώστε να το δει και ο ΝΕΟΣ κόσμος αλλιώς το μέλλον του... Η Ιστορία είναι καλή για όλους να την μαθαίνεις αλλά ΔΕΝ ήταν όμως καλά ΌΛΑ και στην Ιστορία!!! πολύ αίμα πολύ ΑΘΏΟ αίμα κύριοι ..Αν μερικοί θέλουν ΑΊΜΑ και σήμερα για να δουν το μέλλον ΘΑ πρέπει να εμποδιστούν από όλους που διαθέτουν λίγο μυαλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΨΕΥΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΡΩΣΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΓ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΛΕΠΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΙ ΔΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάνος Χατζιδάκις: «Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι»

    Για τα πουλιά, μόνον οι δολοφόνοι, οι άθλιοι κυνηγοί αρμόζουν, με τις «ευγενικές παντός έθνους παραδόσεις».

    Κι είναι φορές που το κτήνος πολλαπλασιαζόμενο κάτω από συγκυρίες και με τη μορφή «λαϊκών αιτημάτων και διεκδικήσεων» σχηματίζει φαινόμενα λοιμώδους νόσου που προσβάλλει μεγάλες ανθρώπινες μάζες και επιβάλλει θανατηφόρες επιδημίες.

    Πρόσφατη περίπτωση ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.Μόνο που ο πόλεμος αυτός μας δημιούργησε για ένα διάστημα μιαν αρκετά μεγάλη πλάνη, μιαν ψευδαίσθηση.

    Πιστέψαμε όλοι μας πως σ’ αυτό τον πόλεμο η Δημοκρατία πολέμησε το φασισμό και τον νίκησε.

    Σκεφθείτε: η «Δημοκρατία», εμείς με τον Μεταξά κυβερνήτη και σύμμαχο τον Στάλιν, πολεμήσαμε το ναζισμό, σαν ιδεολογία άσχετη από μας τους ίδιους. Και τον… νικήσαμε. Τι ουτοπία και τι θράσος.

    Αγνοώντας πως απαλλασσόμενοι από την ευθύνη του κτηνώδους μέρους του εαυτού μας και τοποθετώντας το σε μια άλλη εθνότητα υποταγμένη ολοκληρωτικά σ’ αυτό, δεν νικούσαμε κανένα φασισμό αλλά απλώς μιαν άλλη εθνότητα επικίνδυνη που επιθυμούσε να μας υποτάξει.


    Ένας πόλεμος σαν τόσους άλλους από επικίνδυνους ανόητους σε άλλους ανόητους, περιστασιακά ακίνδυνους. Και φυσικά όλα τα περί «Ελευθερίας», «Δημοκρατίας», και «λίκνων πνευματικών και μη», για τις απαίδευτες στήλες των εφημερίδων και τους αφελείς αναγνώστες.

    Ποτέ δεν θα νικήσει η Ελευθερία, αφού τη στηρίζουν και τη μεταφέρουν άνθρωποι, που εννοούν να μεταβιβάζουν τις δικές τους ευθύνες στους άλλους.
    (Κάτι σαν την ηθική των γερόντων χριστιανών. Το καλό και το κακό έξω από μας. Στον Χριστό και τον διάβολο. Κι ένας Θεός που συγχωρεί τις αδυναμίες μας εφόσον κι όταν τον θυμηθούμε μες στην ανευθυνότητα του βίου μας.

    Επιδιώκοντας πάντα να εξασφαλίσουμε τη μετά θάνατον εξακολουθητική παρουσία μας. Αδυνατώντας να συλλάβουμε την έννοια της απουσίας μας.

    Το ότι μπορεί να υπάρχει ο κόσμος δίχως εμάς και δίχως τον Καντιώτη τον Φλωρίνης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάνος Χατζιδάκις: «Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι»

    Δεν θέλω να επεκταθώ. Φοβάμαι πως δεν έχω τα εφόδια για μια θεωρητική ανάπτυξη, ούτε την κατάλληλη γλώσσα για τις απαιτήσεις του όλου θέματος.

    Όμως το θέμα με καίει. Και πριν πολλά χρόνια επιχείρησα να το αποσαφηνίσω μέσα μου.

    Σήμερα ξέρω πως διέβλεπα με την ευαισθησία μου τις εξελίξεις και την επανεμφάνιση του τέρατος.

    Και δεν εννοούσα να συνηθίσω την ολοένα αυξανόμενη παρουσία του. Πάντα εννοώ να τρομάζω.

    Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι. Οι μισητοί δολοφόνοι, που βρίσκουν όμως κατανόηση από τις διωκτικές αρχές λόγω μιας περίεργης αλλά όχι και ανεξήγητης συγγενικής ομοιότητος. Που τους έχουν συνηθίσει οι αρχές και οι κυβερνήσεις σαν μια πολιτική προέκτασή τους ή σαν μια επιτρεπτή αντίθεση, δίχως ιδιαίτερη σημασία που να προκαλεί ανησυχία.

    (Τελευταία διάβασα πως στην Πάτρα, απέναντι στο αστυνομικό τμήμα άνοιξε τα γραφεία του ένα νεοναζιστικό κόμμα. Καμιά ανησυχία ούτε για τους φασίστες, ούτε για τους αστυνομικούς. Ούτε φυσικά για τους περιοίκους).

    Ο εθνικισμός είναι κι αυτός νεοναζισμός. Τα κουρεμένα κεφάλια των στρατιωτών, έστω και παρά τη θέλησή τους, ευνοούν την έξοδο της σκέψης και της κρίσης, ώστε να υποτάσσονται και να γίνονται κατάλληλοι για την αποδοχή διαταγών και κατευθύνσεων προς κάποιο θάνατο. Δικόν τους ή των άλλων.

    Η εμπειρία μου διδάσκει πως η αληθινή σκέψη, ο προβληματισμός οφείλει κάπου να σταματά. Δεν συμφέρει. Γι’ αυτό και σταματώ. Ο ερασιτεχνισμός μου στην επικέντρωση κι ανάπτυξη του θέματος κινδυνεύει να γίνει ευάλωτος από τους εχθρούς. Όμως οφείλω να διακηρύξω το πάθος μου για μια πραγματική κι απρόσκοπτη ανθρώπινη ελευθερία.

    Ο φασισμός στις μέρες μας φανερώνεται με δυο μορφές. Ή προκλητικός, με το πρόσχημα αντιδράσεως σε πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα που δεν ευνοούν την περίπτωσή τους ή παθητικός μες στον οποίο κυριαρχεί ο φόβος για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

    Ανοχή και παθητικότητα λοιπόν. Κι έτσι εδραιώνεται η πρόκληση. Με την ανοχή των πολλών. Προτιμότερο αργός και σιωπηλός θάνατος από την αντίδραση του ζωντανού και ευαίσθητου οργανισμού που περιέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάνος Χατζιδάκις: «Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι»

    ο φάντασμα του κτήνους παρουσιάζεται ιδιαιτέρως έντονα στους νέους. Εκεί επιδρά και το marketing. Η επιρροή από τα Μ.Μ.Ε. ενός τρόπου ζωής που ευνοεί το εμπόριο.

    Κι όπως η εμπορία ναρκωτικών ευνοεί τη διάδοσή τους στους νέους, έτσι και η μουσική, οι ιδέες, ο χορός και όσα σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους έχουν δημιουργήσει βιομηχανία και τεράστια κι αφάνταστα οικονομικά ενδιαφέρονται.

    Και μη βρίσκοντας αντίσταση από μια στέρεη παιδεία όλα αυτά δημιουργούν ένα κατάλληλο έδαφος για να ανθίσει ο εγωκεντρισμός η εγωπάθεια, η κενότητα και φυσικά κάθε κτηνώδες ένστιχτο στο εσωτερικό τους.

    Προσέξτε το χορό τους με τις ομοιόμορφες στρατιωτικές κινήσεις, μακρά από κάθε διάθεση επαφής και επικοινωνίας. Το τραγούδι τους με τις συνθηματικές επαναλαμβανόμενες λέξεις, η απουσία του βιβλίου και της σκέψης από τη συμπεριφορά τους και ο στόχος για μια άνετη σταδιοδρομία κέρδους και εύκολης επιτυχίας.

    Βιώνουμε μέρα με τη μέρα περισσότερο το τμήμα του εαυτού μας – που ή φοβάται ή δεν σκέφτεται, επιδιώκοντας όσο γίνεται περισσότερα οφέλη.

    Ώσπου να βρεθεί ο κατάλληλος «αρχηγός» που θα ηγηθεί αυτό το κατάπτυστο περιεχόμενό μας. Και τότε θα ‘ναι αργά για ν’ αντιδράσουμε.

    Ο νεοναζισμός είμαστε εσείς κι εμείς – όπως στη γνωστή παράσταση του Πιραντέλο.

    Είμαστε εσείς, εμείς και τα παιδιά μας. Δεχόμαστε να ‘μαστε απάνθρωποι μπρος στους φορείς του AIDS, από άγνοια αλλά και τόσο «ανθρώπινοι» και συγκαταβατικοί μπροστά στα ανθρωποειδή ερπετά του φασισμού, πάλι από άγνοια, αλλά κι από φόβο κι από συνήθεια.
    Και το Κακό ελλοχεύει χωρίς προφύλαξη, χωρίς ντροπή.

    Ο νεοναζισμός δεν είναι θεωρία, σκέψη και αναρχία. Είναι μια παράσταση. Εσείς κι εμείς. Και πρωταγωνιστεί ο Θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΣΚΑΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΝΩΛΑΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ''OFSHORE''ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΩΛΑΟΣ....Η ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!!!!!ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΩΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ''ΠΕΘΑΙΝΕΙ''ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!!!!!ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ''ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΕΧΘΗ''ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!!!!ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΑΤΑ ΚΛΑΝΩΛΑΟΣ ΜΑΣΩΝΟΛΑΟΣ ΟΥΣΤ ΚΑΘΗΚΙΑ!!!!!!!!Η ΔΥΜΑΡΧΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΨΩΛ....ΟΧΥΜ....ΚΑΡΟΤΟΖΟΥΜΟΠΟΤΕΣ??????Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩ...ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ...???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση