GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10. Τα συμπεράσματα ενός αναποφάσιστου από το ντιμπέιτ...

Aπό τον Φώτη Καψαλά.  Παρακολούθησα με προσοχή και ενδιαφέρον το ντιμπέιτ για την Κομισιόν μπας και με βοηθήσει να αποφασίσω τι θα...


Aπό τον Φώτη Καψαλά. 

Παρακολούθησα με προσοχή και ενδιαφέρον το ντιμπέιτ για την Κομισιόν μπας και με βοηθήσει να αποφασίσω τι θα ψηφίσω την επόμενη Κυριακή – ετούτη την Κυριακή τα πράγματα είναι πιο εύκολα…
Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα με τον Τσίπρα. Καλύτερα που μιλούσε και ελληνικά για να τον καταλαβαίνουμε κι εμείς. Τους τα «έχωσε» μια χαρά.

Σήμερα όμως που προσπαθούσα να βάλω σε μια σειρά όσα άκουσα, κατάλαβα ότι τάχθηκε υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου. Εντάξει, το θέμα του δημοψηφίσματος ήταν μια καλή αφορμή, αλλά ο «δημοκρατικός» Παπανδρέου δεν είναι ταυτισμένος με το «αντιδημοκρατικό» Μνημόνιο που καταγγέλλει εδώ και χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπερδεύτηκα…
Επίσης, τον άκουσα να λέει «να διώξουμε την τρόικα» και χάρηκα. Αλλά ξαναδιαβάζοντας τις απαντήσεις του, αυτό που βγαίνει μόνο είναι η υπόσχεση για μια καλύτερη διαπραγμάτευση και διαχείριση της κατάστασης, μέσα στην ευρωζώνη, εφόσον κερδίσει την εξουσία.
Να περιμένω πριν από τις εθνικές εκλογές να παρουσιάσει και τα δικά του 18 σημεία στο Ζάππειο;;

10 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ( ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΡΙ "ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ : ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΙ. ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!

    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ( ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ) ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ;

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι». Δείτε και το παρακάτω σχόλιο που τα λέει όλα !

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ Π0ΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ( Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ )

    Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΙΑ "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΚΕΙΤ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ).

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

    ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΆΜΕΣΑ ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΟ ΚΚΕ ( ΑΝ ΚΑΙ Η Χ.Α ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΡΟΥΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ
    ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ .ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ.
    ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΒΡΟΥΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΨΑΛΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ...ΤΡΙΧΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΥΡΙΖΑΝ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙΛΑ. Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για πολιτικα κοινωνικα και για νεα απο ολων τον κοσμο μπειτε στο http://powernewsgreece.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΙΡΟ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Μαΐ 2014, 11:04:00 μ.μ.

    Η μαφία της Ευρωπαϊκής ένωσης και οι Ναζί..

    Η Ε.Ε ιδρύθηκε με την φιλοσοφία του συνεταιρισμού ,της Διαφάνειας , της Αλληλεγγύης ΚΑΙ του υγιούς ανταγωνισμού..

    Τι έγινε όμως:: Η Κορυφή και δεν λέμε για τον απλό πολίτη της χώρας αλλά τους ΝΑΖΙ ηγέτες της Γερμανίας , Γαλλίας , με τα υπό-- κράτη Λουξεμβούργο , Μονακό , Ολλανδία , Δανία, Λιχνενστάιν, ξεκίνησαν με τα Λόμπι που τα στηρίζουν την λεηλασία τον συνεταίρων τους, ανέβαζαν κατέβαζαν κυβέρνησης ..

    Οι Αρχηγοί της Μαφίας με τους υπερ Αρχηγούς την Μέρκελ και , τον Σοϊπλερ , με τα πιόνια τους Μπαρόζο , Γιούνγκερ με τους δικούς τους Λομπίστες έκαναν το μοιραίο λάθος χτύπησαν την Αμερικανή οικονομία χτυπώντας την Λίμα Μπράδερς { και ευτυχώς θα πω εγώ, διαφορετικά η ηγεσία των Η.Π.Α δεν θα έπαιρνε χαμπάρι το τι γίνονταν }...

    Η απειλή μέσα η έξω από το ευρώ είναι μύθος , όπως και ότι θα γίνουμε Αργεντινή η Βενεζουέλα διότι εδώ μιλάμε για συνεταιρισμό και ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ από συνεταίρο σε συνεταίρο και ΟΧΙ ανεξάρτητα Κράτη που έπεσαν ΕΞΩ κάτι που δεν γνωρίζουμε καθαρά ποίοι χτύπησαν και εκεί , διότι στην Λατινική Αμερική βρήκαν καταφύγιο πολλοί ΝΑΖΙ μετά το 1945..

    Έτσι οι Η.Π.Α μετά το χτύπημα έστειλαν στην Ευρώπη μυστικούς πράκτορες ,θα σας θυμίσω της διαμαρτυρίες της Μέρκελ ότι παρακολουθούνε τα τηλεφωνά της οι μυστικές υπηρεσίες «Η παρακολούθηση μεταξύ συμμάχων είναι απαράδεκτη» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters...

    Η NSA έδεσε την υπόθεση οι Αμερικανοί δεν κάνουν ΠΟΤΕ υποθέσεις, αλλά ομιλούν με στοιχεία έτσι άρχισε το ξήλωμα..

    Το αποδέχτηκαν οι Γερμανοί για να σωθούν, διότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς , όμως οι δοτοί κυβερνήτες και υπουργοί που είχαν σε κατεχόμενες χώρες αντιδρούν, όπως εδώ στην Ελλάδα με τους Σαμαροβενιζελοι, υπουργούς , βουλευτές, σύμβουλους σαν τον Αδωνι , Μπαλτάκους ,Ρήγα, Κασσή , Κρανιδιώτη, Μουρούτη , Πλεύρη , Βορίδη και λοιπούς, τα έχουν χάση Ετσι ΕΠΑΙΞΑΝ το τελευταίο χαρτί του Ναζισμού που δρα στην Ελλάδα και λέγετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ {οι γνωστοί άγνωστοι} θα αποδεικτή ότι πολλοί βουλευτές της συγκυβέρνησης ψηφίσαν με απειλές, δεν άντεξαν τον Φόβο..

    Τα ίδια κάνει και ο Τούρκος Φασίστας πρωθυπουργός είχαν άλλοθι ΚΑΙ πάλι το Εβραϊκό Έθνος και τα Λόμπι του..

    Βλέπεται οι ΝΑΖΙ δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ είναι μπολιασμένοι , αλλά και μερικοί αριστερές δύναμης –άνθρωποι—άργησαν να απεγκλωβιστούν από θεωρίες του Κ.Κ.Ε και της καθοθήγας …

    Δεν τολμούν ακόμα να πουν ΝΑΙ η Η.Π.Α μας βοήθα ΓΙΑΤΙ !! γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε ούτε ο Τσίπρας να τους καταλογίσει εύθηνες στο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ γιατί οι ΝΑΖΙ μόνο αν σε φοβούνται σε ακούνε ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπακούνε ούτε αλλάζουν ,απλός σε ακούνε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Μαΐ 2014, 11:06:00 μ.μ.

    Η μαφία της Ευρωπαϊκής ένωσης και οι Ναζί..

    Θα πει κάποιος δε υπάρχουν ΝΑΖΙ Αμερικανοί ; και βέβαια υπάρχουν όπως υπάρχουν και Έλληνες και Τούρκοι και Ρώσοι και Ιταλοί και Ισπανοί ,και και ,και Όμως υπάρχουν και Δημοκράτες , Έλληνες ,Αμερικανοί, Τούρκοι , Γερμανοί , Γάλλοι Ρώσοι , Ιταλοί, Ισπανοί ,Αλβανοί και ,και, και, και… Υπάρχουν αγορές τα Λόμπι ΝΑΙ υπάρχουν δυο ειδών αυτά που λειτουργούν με διαφάνεια και ανταγονιστικοτια με αντισταθμιστικά , και Αγορές κερδοσκόποι με σκοτεινές διαδικασίες με στημένους διαγωνισμούς , με ΣΤΗΜΕΝΑ παιγνίδια …

    Δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση με τους μαφιόζους ,ΝΑΖΙ έχουν επικρατήσει σε όλες της μορφές από την κορυφή μέχρι τα νύχια …

    Άλλο ψέμα για το χρέος της Ελλάδος σήμερα μας δανείζουν με χαμηλό επιτόκιο 1%, 1,5% πριν πόσο ήταν 7% και 8% … Και παρόλα αυτά Σήμερα οι τράπεζες έχουν μετρητά 4-5 δις ευρω, που είναι τα υπόλοιπα; Στα χέρια της Μαφίας παράξενα σε νησιά που είναι αυτά τα δις που μας λένε κάθε ημέρα; Να Ρωτήσουμε τους αδιάφορους Αμερικανούς πράκτορες που τους έχουν στην μέσα στο στόχο και τους σημαδεύουν ως Αλ Καπόνε αυτούς τους Ευρωπαϊστές ΝΑΖΙ και ας τα βγάζουν έξω οι δικοί μας ΝΑΖΙ δεν θα γλιτώσουν την λογοδοσία…Με ΤΙ—ΠΟ—ΤΑ γιαυτό και μια παρακαλούν για την ψήφο σας και την άλλη απειλούν στα ΊΣΙΑ για αστάθεια και παρλαπίπες…

    Αυτοί θα πάθουν την πλάκα τους είναι τελειωμένοι, αν θέλουν οίκτο πλέων να τα φέρουν πίσω διαφορετικά !!!! Αλβανία,και Κρητικοί Υδρογονάνθρακες, απόρρητη έκθεση NSA Ευάγγελος Βενιζέλος προσεχώς… ΝΑΙ ΝΑΙ αυτός που την μια σας απειλή και την άλλη σας εκλιπαρεί …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 12:21:00 π.μ.

    {χα ?? μου ήλθε ένα μήνυμα , τι έχω να πω για τον Σανταμ στο ΙΡΑΚ και που είναι τα χημικά??? απάντησα ως έξεις:Αν θα κοιτάξει πως ξεκίνησαν αυτά τα χουντοθρησκευτικά καθεστώτα θα ανακαλύψουν ΟΤΙ εκεί τα ανθρωπινά δικαιώματα δεν υπάρχουν Ας δούνε TΗN τρέλα του Καντάφι, του Τούρκου Ερτογαν, την μποκο χαραμ με τα 300 ΠΑΙΔΙΑ , και θα δουν και τα {χημικά}..δε θέλω να μπω στο τρυπάκι της Θρησκείας γιατί θα στεναχωρήσω ΠΟΛΛΟΥΣ KAI ΕΔΩ ..ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ .. όχι άλλο ξεπούλημα τον θρησκειών ΜΑΣ--ΣΑΣ.. Οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ μουσλουμάνοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν πολλή δρόμο ακόμα , ΔΕΝ λέει κανείς ΑΛΛΑΧ να μην μορφώνονται οι γυναίκες, να απαγάγουν και να πουλούν ανθρώπους και μικρά παιδιά.. ..σταματώ }

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση