GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ελληνοαμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο ανοίγει το διάλογο για την καινοτομία

Το διάλογο ανάμεσα στους νέους επιχειρηματίες και την εκπαιδευτική κοινότητα φιλοδοξεί να ανοίξει το Διεθνές Συνέδριο Εκπαίδευσης Κα...


Το διάλογο ανάμεσα στους νέους επιχειρηματίες και την εκπαιδευτική κοινότητα φιλοδοξεί να ανοίξει το Διεθνές Συνέδριο Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιεί το Ελληνο – Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Στις 14 Μαΐου 2014, στο αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών θα συγκεντρωθούν ειδικοί στην καινοτομία και την εκπαίδευση, διεθνείς προσωπικότητες, δάσκαλοι αλλά και καθηγητές, πανεπιστήμια, εταιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων αλλά και μεμονωμένοι επαγγελματίες για να ξεκινήσουν τη σχετική συζήτηση.
Η πρώτη από τις δύο ενότητες του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση ως καταλύτης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, εξετάζοντας τις στρατηγικές για τη δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας και την επαγγελματική εξέλιξη στους κόλπους της αγοράς εργασίας.
Το δεύτερο μέρος θα εξετάζει τη μετατροπή της καινοτομίας σε παραγωγικότητα, τους τρόπους με τους οποίους το κράτος μπορεί να προωθήσει την καινοτομία και επιχειρηματικότητα, τους μηχανισμούς υποστήριξης και τέλος το νέο δρόμο άντλησης κεφαλαίων, ο οποίος ανοίγει νέους ορίζοντες στην έννοια της χρηματοδότησης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση