GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Νίσυρο: Δεκάδες αλλοδαποί εγγράφηκαν παράνομα στους εκλογικούς καταλόγους

Παράνομες εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους διαπίστωσαν κάτοικοι της Νισύρου. Προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκα...


Παράνομες εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους διαπίστωσαν κάτοικοι της Νισύρου. Προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν.
Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν στο δημοτικό κατάστημα του δήμου Νισύρου αναρτήθηκαν οι ονομαστικές καταστάσεις των εγγεγραμμένων, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Τότε κάτοικοι του νησιού διαπίστωσαν ότι μεταξύ των εγγεγραμμένων ήταν και 53 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν μένουν μόνιμα στη Νίσυρο και δεν είχαν προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Κω, το οποίο δικαίωσε τους κατοίκους, καθώς αποφάσισε ότι οι 51 εξ αυτών είχαν εγγραφεί παράνομα και κατά συνέπεια πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους.
Πληροφορίες από dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση