GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια της αστυνομίας τρία άτομα για κατοχή ηρωίνης, κάνναβης και χαπιών

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.)...



Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας τρεις άντρες, ηλικίας 50, 37 και 43 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, όπως διαβάζουμε στο e-volos.gr.

Ειδικότερα, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου, μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και δέκα ναρκωτικά δισκία.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί φοροδιαφυγής, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση