GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Το είχαν στρώσει στο… «Θανάση» στο καφενείο

Την ξεχασμένη αλλά πάντα παράνομη παραλλαγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού κουμκάν «Θανάση» θυμήθηκαν οι θαμώνες ενός καφενείο...


Την ξεχασμένη αλλά πάντα παράνομη παραλλαγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού κουμκάν «Θανάση» θυμήθηκαν οι θαμώνες ενός καφενείου στην Κομοτηνή και το… «έστρωσαν» για τα καλά, ποντάροντας μάλιστα όσα χρήματα είχαν μαζί τους. Κερδισμένος, όμως, βγήκε η… ΕΛ.ΑΣ.!
Στην αιφνιδιαστική «επίσκεψη» που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έπιασαν στα πράσα τους τέσσερις πελάτες του καταστήματος ηλικίας 60, 51, 47 και 33 χρόνων να συμμετέχουν στη διενέργεια του παιχνιδιού μαζί με τον 54χρονο προσωρινά υπεύθυνο και τους συνέλαβαν όλους μαζί. Η 43χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
Οι χαρτοπαίκτες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ τα 1.715 ευρώ που υπήρχαν πάνω στο τραπέζι με την πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν, μαζί με 106 τραπουλόχαρτα και ένα σημειωματάριο στο οποίο αναγράφονταν οι πόντοι του παιχνιδιού για κάθε παίκτη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση