GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοναστηριακά προϊόντα από το Άγιον Όρος...

Το μοναδικό e-shop στην Ελλάδα με μοναστηριακά προϊόντα λειτουργεί από το Άγιον Όρος Οι μοναχοί που ζουν σε κελιά και μοναστή...



Το μοναδικό e-shop στην Ελλάδα με μοναστηριακά προϊόντα λειτουργεί από το Άγιον Όρος
Οι μοναχοί που ζουν σε κελιά και μοναστήρια, στην σκιά του Ιερού Άθωνα, έχουν πρωταρχικό μέλημα τα πνευματικά τους καθήκοντα.
Εργάζονται στο περίσσευμα του χρόνου τους παράγοντας ποιοτικά εργόχειρα και προϊόντα, με στόχο την επιβίωσή τους αλλά και την συντήρηση των αγιασμένων από τόσους αιώνες «ιερών σκηνωμάτων» τους.
Τα “ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ” προϊόντα και εργόχειρα παράγονται με προσευχή, χωρίς βιασύνη, σε περιορισμένες ποσότητες και σύμφωνα με την εποχή. Η πνευματική εγρήγορση, η χριστιανική αγάπη, η τοπική παράδοση αλλά και η καλά διατηρημένη εμπειρία αιώνων που συνδυάστηκε με τις επιστημονικές γνώσεις των νέων κυρίως μοναχών, είναι η μοναδική τους συνταγή.
Επισκεφθείτε τα monastiriaka.gr


1 σχόλιο

  1. Μη τα πλησιάζετε· Βρωμάνε όπως ζέχνουν οι καλόγεροι. Ο άγιος Αντώνης (όχι ο Σαμαράς, αυτός βρομάει αλλιώς) καυχιότανε πως δεν είχε πλυθεί ποτέ στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση