GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ψηφίζει η Αριστερή Πρωτοβουλία

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ Από το 2009 η χώρα μας βιώνει μια γενικευμένη κρίση που οδήγησε τους Έλληνες σε αδιέξοδο, α...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ

Από το 2009 η χώρα μας βιώνει μια γενικευμένη κρίση που οδήγησε τους Έλληνες σε αδιέξοδο, απελπισία και κατάθλιψη. Όλες οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις του Ελληνικού Λαού που κατακτήθηκαν με σκληρές διεκδικήσεις και πολιτικούς αγώνες, ανατράπηκαν με πρωτοφανή κυνικότητα και σκληρή εκβιαστική τακτική.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπέστη περισσότερο από κάθε άλλο θεσμό τις συνέπειες της κρίσης με αποτέλεσμα να καθίσταται εικονική η λειτουργία ενός βασικού πυλώνα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η τεράστια μείωση των πόρων σχεδόν κατά 60%, η μεγάλη μείωση του προσωπικού και η διαφαινόμενη συρρίκνωση των δομών και υπηρεσιών, διαγράφουν τις δυσκολίες αλλά και τα ζητούμενα της επόμενης ημέρας.
Είναι πλέον γνωστό ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος της έλλειψης κοινωνικής πολιτικής και προσπαθεί να αναπτύξει ένα ικανοποιητικό δίκτυο κοινωνικής προστασίας. Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι προσπαθούν να διατηρήσουν ότι απέμεινε όρθιο από το κοινωνικό κράτος. Η αλληλεγγύη, η κοινωνική συνοχή και η διαχείριση της καθημερινότητας συνιστούν το ουσιαστικό τους έργο.
Στις επικείμενες εκλογές καλούμαστε να απαντήσουμε πώς και με ποιούς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Χρειαζόμαστε νέες, δυναμικές, αυτόνομες και ανατρεπτικές επιλογές που θα συγκρουστούν με την δυσκαμψία της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας για να μπορέσει η κοινωνία να ζήσει στην πράξη την δημοκρατία και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Γι' αυτό η Αριστερή Πρωτοβουλία καλεί τα μέλη της και τους πολίτες να ψηφίσουν με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και να επιλέξουν με κριτήριο την προοδευτικότητα και την δημοκρατική σοσιαλιστική διαδρομή, εκείνους τους υποψηφίους που μπορούν να προωθήσουν τις πολιτικές που θα εγγυούνται τη καθημερινή αξιοπρέπεια των πολιτών και την υπεράσπιση της κοινωνίας που δοκιμάζεται.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

4 σχόλια

  1. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνουν ρόμπες οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς και θα πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν τους αχυρανθρώπους των δήμιων μας, τον Καμίνη, τον Αρούλη, τον Μπουτάρη,τον Καλαφάτη, τον Σγουρό, τον Ιωαννίδη, τον Τζιτζικώστα ;

    Θα γίνουν ρόμπες οι Έλληνες, δίνοντας ψήφο σε περιφερειάρχες και δημάρχους που προέρχονται ή υποστηρίζονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ;

    Δηλαδή, δεν έχουμε ούτε φιλότιμο, ούτε τιμή, ούτε αξιοπρέπεια, να μας "βιάζουν" 4 χρόνια με χαράτσια, φόρους, ανεργία, απολύσεις, διαθεσιμότητα, απειλές κατασχέσεων, και εμείς σαν ζώα, θα γίνουμε ΡΟΜΠΕΣ ξεκούμπωτες, ξεφτιλισμένοι και πάλι θα τους ψηφίσουμε ;

    Θα πρέπει να μας φτύνουν οι νέες γενιές για άλλα τόσα χρόνια, αν πάρουν ψήφους οι Καμινομπουτάρηδες και οι ΣπηλιωτόπουλοΚαλαφάτηδες ! Ναι, είναι η απόλυτη ξεφτίλα, ο ξεπεσμός του ανθρωπίνου είδους να στηρίζεις με τη ψήφο σου, αυτούς που άφησαν άνεργα τα εγγόνια σου, που οδήγησαν σε αυτοκτονία το γείτονά σου, τον συγγενή σου στα συσσίτια και τις ουρές. Αν βγουν στο β' γύρο οι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος, ο Σγουρός, ο Μπουτάρης, ο Καλαφάτης, ο Ιωαννίδης, τότε δεν είμαστε ράτσα περήφανων ανθρώπων, αλλά ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες, ΡΟΜΠΕΣ και καλά κάνουν και μας "βιάζουν" ψυχικά και σωματικά.
    '
    Αν ψηφιστούν ξανά περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τότε θέλουμε φτύσιμο και δημόσια διαπόμπευση και πρέπει οι Ευρωπαίοι να ξεχάσουν τον περήφανο, δημοκρατικό, ελεύθερο Έλληνα, αλλά θα είμαστε μια ζωή γιουσουφάκια των τυράννων μας, των πολιτικών τζακιών, των κοτζαμπάσηδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ 1800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 1200 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση