GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε τη καταγγελία που κατέθεσε ο Μιχαλολιάκος στον Εισαγγελέα για τον συνδυασμό του Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατέθεσε σήμερα στον.....



Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατέθεσε σήμερα στον... Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά καταγγελία την οποία κοινοποίησε στα γραφεία του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Δικαιοσύνης, του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως –Προστασίας του Πολίτη και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς, στην οποία καταγράφονται μια σειρά από παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας από το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Μιχαλολιάκου:

« 1. Σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα που αποτελούν εκλογικά τμήματα του Δήμου Πειραιώς κατά παράβαση της εκλογική νομοθεσίας έχουν στηθεί από τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του ανωτέρω συνδυασμού, τα οποία διανέμονται στους προσερχόμενους, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ψηφοφόρους.

2. Στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και ειδικότερα έξω από τα υπ΄αριθμ. 5602 – 5616 εκλογικά τμήματα, άγνωστα προς εμένα άτομα τα οποία όπως μου καταγγέλθηκε λίγο πριν ευρίσκοντο σε τραπεζάκι του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικονίζεται φωτογραφία μου , φορώντας πράσινο-άσπρο κασκόλ, όπου σε πράσινο φόντο με λευκά γράμματα αναγράφεται επί λέξη "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ".

Η ανωτέρω ενέργεια πέραν του ότι παραβιάζει την εκλογική νομοθεσία είναι ψευδής και μειωτική για εμένα αφού περιλαμβάνει αναληθείς ισχυρισμούς, παρουσιάζοντάς με ως αντιολυμπιακό και εχθρό του θρύλου.

Στοχεύει δε δολίως στην μείωση της προσωπικότητας μου και στην μεταβολή της εκτίμησης και του φρονήματος των εκλογέων φίλων του Ολυμπιακού προς εμένα».

«Με την παρούσα ζητώ την λήψη κάθε νόμιμου μέτρου προκειμένου να εφαρμοστεί η εκλογική νομοθεσία και να εξασφαλιστεί ότι η διαδικασία εκλογής των δημοτικών αρχών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα χωρίς παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας και χωρίς την τέλεση σε βάρος μου αξιοποίνων πράξεων για τις οποίες ρητά επιφυλάσσομαι ως προς την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου» καταλήγει η καταγγελία του κ. Μιαχαλολιάκου.

2 σχόλια

  1. Η λογική λέει ότι το απόγευμα ψηφίζουν οι νεότερες ηλικίες, οπότε το λογικό είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά των υποψηφίων του Σύριζα και της Ελληνικής Αυγής.

    Πιθανόν, λοιπόν, και τα exit polls να μην αποτυπώσουν με ακρίβεια τα μεγάλα τελικά ποσοστά των υποψηφίων του Σύριζα και της Ελληνικής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση