GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δε θα ψηφίσω Ποτάμι!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Αποφάσισα να μη ψηφίσω Ποτάμι για τους εξής λόγους. 1. Γιατί είναι κόμμα του "σωλήνα" δηλ. δεν δημιο...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αποφάσισα να μη ψηφίσω Ποτάμι για τους εξής λόγους.
1. Γιατί είναι κόμμα του "σωλήνα" δηλ. δεν δημιουργήθηκε από ζυμώσεις μέσα στην κοινωνία αλλά μέσα σε γραφεία διαπλεκόμενων.
2. Επειδή αρχηγός του ήταν (και ίσως είναι ακόμα) υπάλληλος του εθνικού μηντιάρχη και μεγαλοεργολάβου που μας παραπληροφορεί χρόνια, που μας έχει ταράξει στα διόδια και που τώρα (ο αχόρταγος) θέλει να "φάει" και τα σκουπίδια μας.
3. Επειδή θεωρώ πως θέλει να γίνει ένα είδος τσόντας δηλ. να συνδράμει κοινοβουλευτικά την Ν.Δ και την Ελιά (στο ντενεκέ που μπήκαν μέσα τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ).
4. Γιατί δεν έχει θέσεις και όπου εμφανίζονται ο αρχηγός και τα στελέχη του στην ουσία δεν λένε... Τίποτα.
5. Γιατί δεν το ψηφίζει ούτε η κοπελίτσα που έκανε το σποτάκι που μας αφηγείται πως θέλει να το "κάνει" την πρώτη της φορά.
6. Τέλος και σημαντικότερο γιατί δεν ξέρω τι σκ@τ@ κουβαλάει μέσα στο σακίδιο του ο περιπλανώμενος στοχαστής του δρόμου (για να μη πω τίποτα άλλο).
Υποσημείωση
Για να μιλήσουμε σοβαρά, να είστε σίγουροι ότι το σύστημα προκειμένου να συνεχίσει να διαφεντεύει και να δυναστεύει τις ζωές και το μέλλον μας θα εφευρίσκει Ποτάμια, Ελιές, Λιβάδια και... Βόθρους!!!

2 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ 8.000 € ++ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


    ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΑΚΥΡΗ Ή ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ !
    Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ !
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !
    ΑΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ !!!
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ !!!
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνελήφθη πολίτης στη Θεσσαλονίκη επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ! Αυτοί είναι οι της ΝΔ και της Ελιάς, αυτοί είναι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. 2 χρόνια τρομοκρατούν τους Έλληνες με φόρους, χαράτσια και δεν αντέχουν να ακούσουν τη διαμαρτυρία του !

    Ας τα βλέπουν όσοι τους ψηφίζουν ! Αυτοί φταίνε για την μεγάλη άνοδο της Χρ.Αυγής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση