GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος προσήχθη στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου προσήχθη υποψήφιος του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" για το Δήμο Ηρακλείου. Όλα ξεκί...



Στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου προσήχθη υποψήφιος του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" για το Δήμο Ηρακλείου. Όλα ξεκίνησαν σε εκλογικό τμήμα της Νέας Αλικαρνασσού, όπου ο συγκεκριμένος υποψήφιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες ζητούσε διευκρινήσεις σχετικά με τους εκλογικούς φακέλους, με αποτέλεσμα να "ανέβουν οι τόνοι" και η δικαστική αντιπρόσωπος να αιτηθεί της αστυνομικής συνδρομής

2 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΟΠΟΤΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το πρωί ο Ελληνικός λαός πηγαίνει στη κάλπη, όχι για να εκλέξει δήμαρχο ή περιφερειάρχη, αλλά για να ζητήσει την Ελευθερία του από μια ιδιότυπη Κατοχή που του έχουν εφαρμόσει εδώ και 4 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΔΝΤ ! Υπάρχει αέρας ελπίδας και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !

    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, από κάθε ιδεολογικό χώρο,πάνω από κόμματα τρέχουν να ψηφίσουν υποψήφιους δημάρχους του Σύριζα ( Σακελλαρίδη, Δούρου, Δρίτσα, Μηταφίδη, Χαραλαμπίδου ), όχι γιατί έγιναν Σύριζα αλλά γιατί ασφυκτιούν από την ανεργία και τους φόρους. Άλλοι θα ψηφίσουν στις περιφέρειες υποψηφίους των ΑΝΕΛ ( Χαίκάλης- Αττική,Τέρενς Κουίκ- Θράκη )

    Αλλά και ένας τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων κάθε ηλικίας θα ψηφίσει υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες της Ελληνικής Αυγής ( Κασιδιάρης - Αθήνα, Παναγιώταρος- Αττική, Κούζηλος- Πειραιά, Ματθαιόπουλος- Θεσσαλονίκη, Χρυσομάλλης- Κεντρ. Μακεδονία ). Παντού ακούς απελπισμένους ανθρώπους που σήμερα θέλουν να ψηφίσουν Ελληνική Αυγή γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα τιμωρήσουν όσους έμειναν ατιμώρητοι για τη χρεοκοπία της Ελλάδας, για τη δική τους ανεργία, φτώχεια. Είναι άνθρωποι από κάθε ιδεολογικό χώρο, επίσης, που τους στέλνουν εκεί τα άδικα φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Θεοχάρη, η σκληρή πολιτική της κυβέρνησης απέναντί τους με ωμή ψυχολογική βία. Δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε ακροδεξιοί, αλλά άνθρωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν απελπιστεί από την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους.

    Σήμερα ο ελληνικός λαός ( πλην ελάχιστων κομματόσκυλων καιβολεμένων ) μαυρίζει Καμίνη και Μπουτάρη, Σγουρό, Σπηλιωτόπουλο και Βασ. Μιχαλολιάκο, Καλαφάτη, Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη για να αναπνέει αύριο ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Όχι άλλο μαζούτ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    Καλή λευτεριά! Καλή Ανάσταση ! Γκρεμίστε το παρασιτικό, κομματικό κράτος των πολιτικών τζακιών και της 40χρονης πολιτικής σαπίλας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση