GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλης κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια με τη συμμετοχή της Ελλάδας

Στη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της χρονιάς για την Γερμανία (Jawtex 2014) συμμετέχει η Ελλάδα και άλλες δέκα χώρες, σύμφωνα...



Στη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της χρονιάς για την Γερμανία (Jawtex 2014) συμμετέχει η Ελλάδα και άλλες δέκα χώρες, σύμφωνα με... σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος περίπου 4.200 στρατιωτικοί, οι 800 εκ των οποίων προέρχονται από την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Γαλλία, την Φινλανδία, την Σλοβενία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία, από σχεδόν όλα τα σώματα – αεροπορία, στρατός και πεζοναύτες.

Η άσκηση θα αρχίσει την 23η Μαΐου και θα διεξαχθεί κυρίως στην βόρεια και βορειοανατολική Γερμανία και στην Βόρεια Θάλασσα και από την Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας έχει απορριφθεί κάθε συσχετισμός της με την κατάσταση στην Ουκρανία. «(Η άσκηση) σχεδιάζεται εδώ και δύο χρόνια.

1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ),

    ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση