GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Το κλεμμένο όπλο ήταν κρυμμένο στο φωταγωγό

Kάτι λιγότερο από ένα μήνα χρειάστηκαν οι άντρες της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν τη διάρρηξη που είχε γίνει στην αποθήκη ενός σπιτι...


Kάτι λιγότερο από ένα μήνα χρειάστηκαν οι άντρες της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν τη διάρρηξη που είχε γίνει στην αποθήκη ενός σπιτιού στην Πρέβεζα. Πέρασαν πολλές ώρες ώσπου να ανακαλύψουν την ασυνήθιστη κρυψώνα που είχε επιλέξει το ζευγάρι των δραστών για να κρύψει το όπλο που έκλεψε.
Έπειτα από πολλές προσπάθειες, και αφού είχαν ήδη βρει στο σπίτι του ζευγαριού τα δύο αλυσοπρίονα και διάφορα γερμανικά κλειδιά που είχαν κλαπεί στις 12 Απριλίου από την αποθήκη, κατάφεραν να εντοπίσουν και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε κρυμμένο στον… φωταγωγό του διαμερίσματος! Το αντρόγυνο ηλικίας 32 και 29 χρόνων συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.
Έκλεψε τα γεωργικά εργαλεία ενός 34χρονου συγχωριανού του και τα έκρυψε στο… ποιμνιοστάσιό του στα Σέρβια Κοζάνης, ένας 33χρονος κάτοικος της περιοχής! Η κλοπή είχε γίνει πέρυσι, αλλά εξιχνιάστηκε μόλις τώρα και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ημεδαπού για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση