GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πού οδηγεί το δείπνο Μαρινάκη - Δούρου...

Το χθεσινό δείπνο του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Ρένα Δούρου μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά, που πρώτο το E-fimerida.com αποκ...

Το χθεσινό δείπνο του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Ρένα Δούρου μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά, που πρώτο το E-fimerida.com αποκάλυψε, δεν έχει απλώς μεγάλη συμβολική σημασία αλλά σηματοδοτεί και ευρύτερες ανακατατάξεις στις πολιτικές συμμαχίες.
Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς συζητήθηκε, είναι φανερός κατ' αρχάς...

17 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΡΩΗΝ" ΚΑΙ ΝΥΝ, ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΜΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!

    ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΒΑΦΟΥΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!!

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ... ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα,ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TOSA ΔΕΙΠΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΟΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΓΛΥΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ Ο ΔΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΡΑ .ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ .ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΦΟΥΜΟ ΜΑΥΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γελοιοδέστατοι ξεφτύλες Σαχλαμαράς και Βενιζέλος, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν σε ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, παρά μόνο σε κλειστές αίθουσες!!!

    Γιατί φοβούνται τα τσουτσέκια της Μέρκελ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Μαΐ 2014, 3:26:00 π.μ.

    Δείτε τι συμβαίνει στον μικρο κόσμο μας { Ολυμπιακός δεν είμαι ,πλούσιος δεν είμαι, χρήματα η εργασία δεν προσδοκώ από Μαρινάκη -Μωράλη- Μητσοτάκη }..

    Όμως ο Μαρινάκης κράτα στην Ελλάδα πολλές Δραστιριότητες του ,κινείται πολύ προσεχτικά στα νόμιμα πλαίσια..

    Είναι δύσκολα τα πράγματα ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ είμασται όλοι εν δύναμη {ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ} ακόμα και γιατί αναπνέουμε για την συγκυβέρνηση της Μέρκελ...θα σας πω ένα παράδειγμα{ Ο Μαρινάκης κράτα όλο το προϊών που λέγετε Ελληνικό ποδόσφαιρο ζωντανό και ότι κινείται γύρω από αυτό παίχτες, προπονητές, γυμναστές, δημοσιογράφοι, διαιτησία,κ.τ.λ ακόμα και εργαζόμενους που κουρεύουν το χορτάρι που λένε όπως ΚΑΙ πολλές ομάδες νεόπτωχες ΠΩΣ; αγοράζοντας παίχτες που δεν τους θέλει ο Ολυμπιακός δίνοντας τους χρήματα και τους αφήνει δανεικούς στης ίδιες η τους ανακυκλώνει ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ δεν παίζει παρά ένα 10% ...Μοιράζει δηλαδή τα χρήματα του τσαμπιών λινγκ ΜΕ νόμιμο τρόπο .

    Ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος η ο Μελισσανίδης ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ..

    Ο Μελισσανιδης άφησε μια ομάδα να καταρρεύσει ώστε να έλθει να την πάρει ΤΖΆΜΠΑ και παρακαλώντας τον οι αγνοί οπαδοί της,{άλλα θέλει λεφτά από την περιφέρεια για να κάνει γήπεδο με όνομα την Αγία Σοφια} δούλεμα κανονικό ...

    Ο Σαββίδης ΖΗΤΑ να του χαρίσουν χρήματα για να πάρει- κάνει επενδύσεις στον ΠΑΟΚ απειλώντας ότι αν δεν του κάνουν τα ΧΑΤΊΡΙΑ θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να πάει Γ! ερασιτεχνικό...Με λίγα λόγια ΚΑΙ οι δυο Μελισσανιδης Σαββίδης θέλουν να τους χαριστούν χρήματα το Ελληνικού ΛΆΟΥ εις το όνομα ποιου Θεού και ποιας θρησκείας !!!

    Ο Μελισσανιδης τα κατάφερε με τον Σαμαρά και τον Φαήλω Κρανιδιώτη πήρε το ΟΠΑΠ τσάμπα , κάνει το λαθρεμπόριο του στο πετρέλαιο δ.λ κλέβει ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΈΜΕΝΑ και ο Σαμμάρας έβαλε τον Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο του ευρωκοινοβούλιου της Ν.Δ...ώστε να αφήσει υπονοούμενα στον Σαββίδη ΑΛΛΑ και παίζοντας με τον αγνό οπαδό του ΠΑΟΚ {εδώ είμαι εγώ} άλλα σας έχω έναν Ιωαννίδη για περιφερειάρχη και έναν Ζαγορακη {να σας πάρω το νεράκι} ..

    Πήγε να κάνει το ΊΔΙΟ και στον Πειραιά ΑΛΛΑ βρήκε τοίχο ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ...

    ΠΩΣ Θα το έκαναν με τους Μανιάτες - Μιχαλολιάκους- του Σαμαρά ΠΑΛΙ Ο Σαμαράς!!..Για τον Αλαφούζο δείτε το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή ΤΟ τι πρεσβεύουν ...

    Ο Πατριώτης μου {Κρητικός Μαρινάκης} μήπως είναι πιο έξυπνος και ενοχλεί !!!! ΑΥΤΑ τα λίγα για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε ..ΟΧΙ να πετά ο κάθε ένας ανώνυμα μια σαχλαμάρα η γιατί έχει προσωπικό Η κομματικό συμφέρων η γιατί είναι τελείως αφελής η δεν ΒΛΕΠΕΙ πέρα από την μύτη του..οι τελευταίοι και οι πιο επικίνδυνοι αλλά και ποιο ευκολόπιστοι...

    Για τον Μητσοτάκη θα ΠΩ ΕΝΑ ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ..ποιοι και πως έριξαν την κυβέρνηση ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...ΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!ΜΕ ΕΝΑΝ Ο ΣΥΜΠΙΛΗΔΗ..ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ..


    ΣΑΣ ΛΈΩ ΆΠΛΑ.. ΝΑΙ ΈΧΟΜΕ ΠΌΛΕΜΟ συμφερόντων μόνο που ο Μαρινάκης ΔΕΝ έχει φάει ΤΙΠΟΤΑ ούτε ζητά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ μέχρι ΤΩΡΑ άλλα ούτε και να του χαρίσουν ΚΑΤΙΤΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άς είμεθα καχύποπτοι καί προσεκτικοί/επιφυλακτικοί,διότι οί μονταζιέρες(!!!!!) τού παρακράτους,πού έχει εγκατασταθή στό Μαξίμου από τό 2012,ειδικά αυτήν τήν προεκλογική -κι όχι μόνον – περίοδον
    ## εργάζεται(!) μέ φούλ τίς μηχανές,διά τήν μεγαλύτερη εκλογική νοθεία τών τελευταίων 60 χρόνων ##!!
    Άς συνειδητοποιήσουμε δέ,ότι έχουμε από τό 2012, βίαια κατάλυση τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος,αφού από τότε έχει εγκαθιδρυθή ## τό καθεστώς/παρακράτος τού ΝεοΤσαουσέσκου SSαμαρά ## μέ ό,τι συνεπάγεται,διά τήν Δημοκρατία Μας!!!
    Ή 25η Μαίου άς είναι ή Ημέρα τής Μεγάλης Άνατροπής καί Λύτρωσης/Απελευθέρωσης τής χώρας Μας,από τούς ΑλητοΛηστοΣυμμορίτες τής ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΠΟΛΑΝ!!!

    ή Ε Λ Λ Α Σ

    ή επί…..SS α μ α ρ ά ς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μιχαλολιάκος μετά από 4 χρόνια στον Δήμο απέδειξε ότι είναι ένας μέτριος διαχειριστής που πολλαπλασιάζει τις εστίες διαφθοράς (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63998476), κακοδιαχείρισης, αλόγιστης σπατάλης ανάλογα με τις επιμέρους κομματικές εξαρτήσεις και διατηρεί σχέσεις "πολιτικής ομηρίας" με τους δημότες του Πειραιά (http://www.protothema.gr/ekloges-2014/arthro/376594/moralis-dimarhos-tis-anergias-o-mihaloliakos-/)...εκτός αυτών δε οι προτάσεις του είναι κενές και συμπεριφέρεται με αλαζονία και έπαρση!!!
    Καιρός λοιπόν να αποτινάξουμε την σαπίλα, την υποβάθμιση και την μιζέρια από τον πειραιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι αρκετά καχύποπτος για τον λόγο που κατεβαίνουν Μαρινάκης-Κόκκαλης στον δήμο. Δεν μπορώ να ε=πιστέψω πως το κάνουν απλά για το καλό του Πειραιά. Αλλα από την άλλη η εναλλακτική είναι ο Μιχαλολιάκος. Που είμαι σίγουρος ότι δε θα κάνει πάλι τίποτα. Και θα θυμηθεί κανένα εξάμηνο πριν τις εκλογές να κάνει κανένα έργο. Το θέμα δεν είναι τι θα κερδίσει ο Μαρινάκης απο το Δήμο. Αυτό, υποθέτω ότι θα γίνει ούτως ή άλλως., Το θέμα είναι τι θα κερδίσει ο δήμος απο το μαρινάκη. θα έχει ένα ενδιαφέρον να το δούμε αυτό. Στο κάτω κάτω, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί τα δοσίλογα λαμόγια, οι καταστροφείς της χώρας, ο κωλοτούμπας Σα(χλα)μαράς και το παχύδερμο Βενιζέλος, κάνουν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ;;;;

    Απάντηση: Γιατί φοβούνται, τα άθλια λαμόγια, ότι θα είναι μόνο τρεις κι ο κούκος!!!!

    (Δες τη συγκέντρωση Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν μπόρεσε να γεμίσει ούτε ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ!
    Στο λαιμό να του κάτσει του χοντρού του PSI, η αυτοκτονία του 57-χρονου ομολογιούχου Σαλονικιού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν νομίζεις πως Δημοκρατία είναι αυτό που σου
    φύτεψαν στο μυαλό..."τέσσερα χρόνια καναπές
    και μιά μέρα κάλπη"...
    ε!! τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος.


    Αν νομίζεις πως θα σε "βγάλουν" από την Κρίση ΑΥΤΟΙ που σ΄έχωσαν σ΄αυτήν...
    ε!! τότε είσαι αδιόρθωτος.

    Αν νομίζεις πως στο "χείλος του γκρεμού"βρέθηκες τυχαία και χωρίς Οδηγούς...
    ε!! τότε είσαι αξιολύπητος.

    Αν νομίζεις πως έχεις "κοινά συμφέροντα" με ΟΣΟΥΣ
    έχουν εξοχικά και διαμερίσματα στις Λόντρες και
    στα Μανχάταν...
    ε!! τότε είσαι Ανόητος.

    Αν εμπιστεύεσαι ΑΥΤΟΥΣ που μοιράζουν τον Πλούτο
    υπέρ των...Πλουσίων και ότι απομένει το χαρίζουν
    στους Ξένους...
    ε!! τότε είσαι και πολύ Μαλάκας.

    Αν πιστεύεις πως άλλαξαν μυαλά και Ταξικούς
    Προσανατολισμούς ΑΥΤΟΙ που φορολογούν
    τα 17 ευρώ μεροκάματο...
    ε!! τότε είσαι και πολύ Ηλίθιος.

    Αν επιθυμείς για πρωθυπουργούς τους Ράϊχενμπαχ
    και Τόμσεν, με βοηθούς τους Σαμαρά/Βενιζέλο...
    δεν έχεις παρά να τους ψηφίσεις.
    Μετά...μπορείς να πας να πνιγείς!!

    Μόνο έτσι θα...τελειώσουν τα Βάσανά σου!!

    Η μονταζιέρα: Τ.Χατζση, Ν. Ευαγγελατου..Γ.Αυτια..και όλων αυτόν τον παπαγάλων ..λενε για ΤΟΝ Γλεζο!!!και για της 40.000 εισόδημα η 100.000 ..ξέρει κάνεις πολλούς να έχουν τέτοιο καθαρό εισόδημα σήμερα!! ΌΧΙ ΜΕ ΤΕΚΜΉΡΙΑ!!!! ΑΛΛΑ οι αλήτες δεν λένε του ΣΚΑΙ του ΜΕΚΑ ..ΟΤΙ σήμερα φορολογούν τον κόσμο από πρώτο ΕΥΡΩ και αν δεν έχεις !!! σου βάζουν ΤΕΚΜΑΡΤΑ και σε γαμούν γαιτι εχεις .....ένα σπίτι 60.τμ. και ένα αμαξάκι 600κ.κ.β...

    ΜΕ Αυτά και αυτά ... να σου πάλι η χρυσή ΑΥΓΉ.... Η Ευρώπη θα πρέπει να ΜΆΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ είναι παντού κριμένη με την μάσκα της δημοκρατίας...η ΛΥΣΗ!!!!μετά της 25 Μάιου που θα έλθουν τα εκκαθαριστικα .. πολλοί θα πουν στο διάολο και ο Τουρισμό σας τα πεζούλια μας να σώσουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαφιοκρατία

    Διάβασα το δημοσίευμα των Financial Times για τη σύνοδο G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011 -με τα δάκρυα της Μέρκελ, τον ζαβό Παπανδρέου, τον αδίστακτο Βενιζέλο και τον υπέροχο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο- και κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα πως αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να διαλυθεί αμέσως.

    Βέβαια, την ίδια άποψη είχα και πριν διαβάσω το δημοσίευμα των Financial Times.

    Στις 20 Νοεμβρίου του 2011, οι New York Times είχαν γράψει πως «στην Ελλάδα και την Ιταλία έγινε πραξικόπημα για να σωθεί το ευρώ».

    Στην περίπτωση της Ελλάδας, αναφέρονταν, φυσικά, στην ανάληψη της πρωθυπουργίας από
    τον Λουκά Παπαδήμο.

    Τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος προτάθηκε από τον Μπαρόζο.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εχθρός της Δημοκρατίας.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σχέση μόνο με το ευρώ.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Μαφία.

    Μαφιοκρατία.

    Όσο κι αν τα αντιευρωπαϊκά κόμματα δυναμώνουν σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης –και μάλλον θα σαρώσουν στις ευρωεκλογές-, αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα διαλυθεί με εκλογές.

    Επειδή αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δημιουργήθηκε με εκλογές....

    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ....ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ..ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ..

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΈΣΗ ΝΑ ΕΝΏΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ --ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με προκλητικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε άνευ όρων σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το ΒΗΜΑ FM.

    Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου, δήλωσε ότι «πρόκειται για νούμερο που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

    Από τα... βέλη του δεν ξέφυγε όυτε η υποψήφια περιφεριάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου για την οποία εκφράστηκε με σεξιστικά σχόλια. «Παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα. Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.

    Ο κ. Πάγκαλος, δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ.

    Παρότρυνε πάντως όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ», είπε χαρακτηριστικά.

    Εισαγγελέας και για τα σεξιστικά για την κ.Δουρου ΤΟΥ ΦΑΣΊΣΤΑ ΠΆΓΚΑΛΟΥ ...ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ...Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΤΕ-ΛΟΣ... ΤΕΛΟΣΣΣΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ευρώπη με αηδιάζει"...
    ...είπε υποψήφιος βουλευτής που φύσηξε τη μύτη του...με τη σημαία της ΕΕ!...

    Ο υποψήφιος βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,Gianluca Buonanno, κατάφερε να τραβήξει τα φώτα επάνω του – Αγανακτισμένος από τον "Οικονομικό Ναζισμό" της Άνγκελα Μέρκελ, δηλώνει ότι...
    η Ευρώπη τον αηδιάζει…

    Με έναν… ευρηματικό και ευφάνταστο τρόπο κατάφερε να τραβήξει τα φώτα επάνω του ο Ιταλός υποψήφιος βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Gianluca Buonanno, αιώνιος πολέμιος των παράνομων μεταναστών.

    Στόχος του; Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ο κύριος Buonanno σχολιάζοντας ότι είναι αγανακτισμένος από τον «Οικονομικό Ναζισμό» της Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ότι η σημαία της ΕΕ είναι χρήσιμη μόνο για να σκουπίζει κανείς τη μύτη του. Κάτι που έκανε και on air…

    "Μια Ευρώπη που υπακούει στις τράπεζες, δεν ενδιαφέρεται για την μετανάστευση και συνεχίζει να υποστηρίζει το 'εγκληματικό' της νόμισμα, με αηδιάζει", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Gianluca Buonanno σε τηλεοπτική του συνέντευξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοί ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Γκέμπελς... ΤΟΥ ΜΕΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΙ θα ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ....

    Ντροπή και αίσχος μας που ως Ελληνες έχουμε αυτούς τους ανθρώπους Ελεύθερους !!!! Με την σειρά που λέει και ο κ. Άδωνις..

    Γλέζος όλοι οι Ελληνες έχουν να πουν μια κουβέντα μόνο ΗΡΩΑΣ δεν τα έβαλε με Ελληνες Δεξιούς η αριστερούς αλλά με ΝΑΖΙ...

    Για τα σεξιστικά σχόλια του στην κ. Δουρου θα πρέπει ΆΜΕΣΑ η εισαγγελία να παρέμβει ΑΥΤΑ είναι κύριε Πάγκαλε {Δημοκράτη ,Φονταμενταλιστή} είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ ...

    Τώρα για το τι βλέπουμε και διαβάζουμε στο δημοσίευμα των Financial Times ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ-ΜΠΑΡΟΖΟ που κατά την γνώμη μου ο Μπαρόζο δεν δρούσε μόνος ....Αν δεν είναι έσχατη προδοσία τότε τι είναι;

    Ο Παπανδρέου καλώς η κακός με εκβιαστικά μέσα έφυγε τον ΈΔΙΩΞΑΝ...,π.χ χρέη του ΠΑΣΟΚ όπως και της Νέας Δημοκρατίας και πολλά άλλα κόλπα που έκαναν και κάνουν με τραπεζίτες όλοι αυτοί με την συνδρομή μερικών μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών κοντεύουν να Τρελάνουν τον κόσμο ...ΌΤΑΝ καλύπτουν ΌΛΑ ΜΑ ΌΛΑ τα μεγάλα σκάνδαλα και τι κάνουν; κυνηγούνε της μικρό απατεωνιές και καλά κάνουν ...Όμως όταν λες διαφάνεια ΞΕΚΙΝΑΣ από την κορυφή και κατεβαίνεις , αν ο κόσμος το έβλεπε θα έτρεχε να πει να πάω και εγώ να ταχτοποιήσω τα του οίκου μου ...

    Στην διορισμένη συγκυβέρνηση έγινε το αντίθετο ...Έως εδώ όμως .... Μια φορά προδότης για πάντα προδότης λένε στο χωριό μου κύριε Σαμαρά ,Βενιζέλο, Ρήγα, Αδωνι, Πλεύρη, Κασσή, Μπατλάκοι , ΕΩΣ ΕΔΩ και για σένα κύρια δικαιοσύνη που ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί δικαστές που σώζουν ακόμα το κύρος σου...

    Αρκετά με τους τραπεζίτες μας--τους.. Θα λογοδοτούν όλοι κάθε μήνα σε όλους εμάς του μετόχους που μας φόρτωσαν τα χρέη τους και μας έκαναν μετόχους σε χρέη που δεν μας ανήκουν ..ΑΡΚΕΤΆ ... Έλληνες διαφυλάξετε τα αποτελέσματα των εκλογών ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΘΕΊΑ.....ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ--ΝΑΖΙ---ΠΡΟΔΟΤΕΣ--- ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΆΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση