GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Παρασκευή (Βιβή) Τσιατσιάμη, υποψ. δημοτ. σύμβουλος στον Δ. Νέας Ιωνίας, απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ

( Επιμέλεια: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης ) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία .  Είναι κόρη του Θανάση και της Κατερίνας Τσιατσι...


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία
Είναι κόρη του Θανάση και της Κατερίνας Τσιατσιάμη και έχει δυο αδερφούς, τον Αλέξανδρο και τον Βασίλη.
Τελειώνοντας το σχολείο, ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους στην ιδιαίτερή της πατρίδα τις Σέρρες, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά τον Θανάση και την Κατερίνα
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2002, επαγγελματικοί λόγοι την έφεραν πίσω στην Αθήνα.
Από το 2005 έως το 2010, έχοντας ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, εργάστηκε στην περιφέρεια Αττικής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ενώ από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ως υπεύθυνη προγραμμάτων.
Η πολιτική και η ενασχόληση με τα κοινά ήταν κάτι που πάντα την ενδιέφερε κι έτσι στις περασμένες εθνικές εκλογές, τον Μάιο του 2012, ήταν υποψήφια στον νομό Σερρών με την Δημοκρατική Συμμαχία
Από τον Δεκέμβριο του 2012, είναι ενεργό μέλος της Δράσης και μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος.
Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Μανούρη "Δημιουργία Αλληλεγγύη", στον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια; 
Λίγο πριν. 
Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι; 
Η αισιοδοξία. 
Το βασικό ελάττωμά σου; 
Η τελειομανία. 
Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια; 
Σ' αυτά που γίνονται χωρίς δόλο. 
Η τελευταία φορά που έκλαψες; 
Όταν διάβασα το κείμενο στήριξης του αδερφού μου, στο προφίλ μου στο facebook. 
Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεσαι περισσότερο; 
Μελίνα Μερκούρη. 
Ποιοι είναι οι ήρωες σου σήμερα; 
Η νέοι που προσπαθούν. 
Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε; 
Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας. 
Το αγαπημένο σου ταξίδι; 
Στην Αλεξάνδρεια. 
Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
Κική Δημουλά, Λόρκα.
Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
Αξιοπρέπεια.
…Και σε μια γυναίκα;
Ειλικρίνεια.
Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
Μάνος Χατζιδάκις. 
Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
Ανάλογα τη διάθεση.
Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
Ενός λεπτού μαζί (Δημουλά).
Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
Τσαρούχης.
Το αγαπημένο σου χρώμα;
Λευκό.
Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Την οικογένεια μου.
Το αγαπημένο σου ποτό;
Κρασί.
Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
Για το τσιγάρο.
Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα;
Το ψέμα.
Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία;
Να φροντίζω τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Ο θάνατος.
Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
Όταν δε θέλω να στενοχωρήσω κάποιον.
Ποιο είναι το μότο σου;
Μη κάνεις ότι δε θέλεις να σου κάνουν.
Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
Στον ύπνο μου.
Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
Πότε θα πεθάνω.
Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;
Δημιουργικού άγχους.

1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ( ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΡΙ "ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ : ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΙ. ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!

    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ( ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ) ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ;

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι». Δείτε και το παρακάτω σχόλιο που τα λέει όλα !

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ Π0ΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ( Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ )

    Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΙΑ "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΚΕΙΤ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ).

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

    ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΆΜΕΣΑ ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΟ ΚΚΕ ( ΑΝ ΚΑΙ Η Χ.Α ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση