GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έκανε πάλι το "θαύμα" του ο Σάντος! Δείτε ποιον εντελώς ΑΓΝΩΣΤΟ παίχτη παίρνει μαζί του στη Βραζιλία!

Η τεράστια έκπληξη που επεφύλασσε ο Φερνάντο Σάντος στην επιλογή για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για το Μουντιά...



Η τεράστια έκπληξη που επεφύλασσε ο Φερνάντο Σάντος στην επιλογή για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για το Μουντιάλ είναι ένας άγνωστος, ονόματι... Μάνος Σέργιος!
Ο 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ Αντιρρίου έγινε μέσα σε λίγες ώρες γνωστός στο πανελλήνιο, χάρη στον ομοσπονδιακό τεχνικό, που, όπως δήλωσε, βλέπει σε αυτόν μια αξιόπιστη λύση για τον χώρο του κέντρου ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

«Θέλω να σας πω ότι παίρνω μαζί μας και έναν ακόμη παίκτη, τον Μάνο Σέργιο», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Πορτογάλος, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες σε όλη την Ελλάδα!

Oι πληροφορίες για το νέο αστέρι της «γαλανόλευκης» είναι αντικρουόμενες, αφού οι φήμες τον θέλουν να έχει γεννηθεί στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς ή στο... Ρίο από Έλληνες! Το βέβαιο είναι ότι όταν οι γονείς του βρέθηκαν στο Αντίρριο, μετά από λίγο μετακόμισαν στο Ρίο για να νιώθουν αέρα... Βραζιλίας!

Η βασική του δουλειά δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά έχει παίξει σε ερασιτεχνικό επίπεδο στη Βραζιλία και στην Ελλάδα και αρκετές φορές έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ, κάνει δουλειά γραφείου και παράλληλα αγωνίζεται στην ΑΠΕ Αντιρρίου.

Είναι μέσος ύψους 1.75 με έφεση στο σκοράρισμα και σε ηλικία 33 ετών καλείται να δείξει το ταλέντο του στην Εθνική! Όπως τονίζουν μάλιστα από το περιβάλλον του, ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε όταν έμαθε για την κλήση του! Για τον Σάντος φαίνεται ότι μέτρησαν πολύ τα βραζιλιάνικα γονίδια και περιμένει με την εμπειρία του να βοηθήσει τους υπόλοιπους διεθνείς!

1 σχόλιο

  1. Δεν έχετε ιδέα πόσοι σαν και αυτόν υπάρχουν που αξίζουν πολύ περισσότερο από τα αστέρια μας που ανέβηκαν οι πιο πολλοί μέσω γνωριμιών και διαφόρων κλικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση