GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης: Η Αθήνα ολοκληρώνει το μεγάλο βήμα

Στο 27ο & 30ό δημοτικό σχολείο της Αθήνας στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδ...


Στο 27ο & 30ό δημοτικό σχολείο της Αθήνας στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό “Ανοιχτή Πόλη”, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
«Η Αθήνα ολοκληρώνει σήμερα το μεγάλο βήμα που έκανε την προηγούμενη Κυριακή», είπε στο σύντομο μήνυμά του ο κ. Σακελλαρίδης.

Σακελλάρίδης από fon1972

2 σχόλια

  1. Συνελήφθη πολίτης στη Θεσσαλονίκη επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ! Αυτοί είναι οι της ΝΔ και της Ελιάς, αυτοί είναι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. 2 χρόνια τρομοκρατούν τους Έλληνες με φόρους, χαράτσια και δεν αντέχουν να ακούσουν τη διαμαρτυρία του !

    Ας τα βλέπουν όσοι τους ψηφίζουν ! Αυτοί φταίνε για την μεγάλη άνοδο της Χρ.Αυγής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ 8.000 € ++ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


    ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΑΚΥΡΗ Ή ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ !
    Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ !
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !
    ΑΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ !!!
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ !!!
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση