GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν στα Άνω Λιόσια και τ...



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν στα Άνω Λιόσια και τώρα αναζητούν τρία ακόμη άτομα από το Πακιστάν, ως μέλη της σπείρας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί παράνομους μετανάστες, από τις 8 Μαΐου μέχρι και τη σύλληψή τους, προώθησαν, με βάρκες και οχήματα, στην Ελλάδα, 80 παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες, διαφόρων υπηκοοτήτων οι οποίοι εντοπίσθηκαν μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Άνω Λιόσια.

Όπως διαπιστώθηκε από κάθε αλλοδαπό έλαβαν ως αμοιβή 3.000 ευρώ.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα με φυσίγγια, τρία κλειδιά του εργοστασίου και ένα χειριστήριο γκαραζόπορτας, μία ταυτότητα των Πακιστανικών Αρχών, φωτοαντίγραφο ενός υπηρεσιακού σημειώματος του Τμήματος Απελάσεων, ένα καταγραφικό κάμερας ασφαλείας, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ για τους 80 αλλοδαπούς μετανάστες, που στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων, κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στις χώρες καταγωγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση