GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΘΕΟΣ...

Tου Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Για μεγάλο διάστημα αναρωτιόμουν πως θα μπορούσε να γίνει ευρύτερα γνωστό πως υποστήριζα για τον Δήμο του Πειρ...

Tου Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Για μεγάλο διάστημα αναρωτιόμουν πως θα μπορούσε να γίνει ευρύτερα γνωστό πως υποστήριζα για τον Δήμο του Πειραιά τον συνδυασμό του κ. Μώραλη. Εφ' όσον δεν ήμουνα υποψήφιος ούτε και έβριζα δεξιά και αριστερά βγάζοντας "θέμα", δεν με καλούσαν τα Mέσα. 
Την λύση μου την έδωσε μόνος του ο Β. Μιχαλολιάκος. Μέσα σε ένα ανεξήγητο πανικό και εκνευρισμό μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών έχει επιδοθεί σε ένα καταιγισμό αστήρικτων καταγγελιών και άθλιων υπονοουμένων για όποιον δεν είναι μαζί του. Με κατήγγειλε λοιπόν μέσα από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς πως είμαι όργανο συμφερόντων και στηρίζω Μώραλη. Ειλικρινά τον ευχαριστώ!! 
Τώρα το έμαθαν όλοι όσοι με ενδιέφεραν... Οσο για διαπλοκή θα συνιστούσα αυτοσυγκράτηση. Κάποιοι από εμάς εγκατέλειψαν την πολιτική γιατί δεν άντεχαν την μπόχα των ειδικών συμφερόντων. Για κάποιους άλλους ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Μόνο όταν κινδυνεύουν να χάσουν οφίτσια αποκτούν - θεωρητικά - τέτοιες ευαισθησίες. Οσο για τραμπουκισμούς, Χρυσή Αυγή και τα τοιαύτα η σιωπή δεν θα έκανε κακό, για να μην ξυπνούν συνειρμοί και αρνητικά αντανακλαστικά ...

6 σχόλια

  1. Τώρα που η κυβέρνηση πήρε ψήφο ανοχής ( ή και εμπιστοσύνης ; ) στις περιφέρειες ( όπως λένε υπουργοί και βουλευτές και ΜΜΕ ), ήρθε η ώρα να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

    Ήρθε η ώρα να εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη δισ. ευρώ προς τις εφορίες. Δεν είναι δυνατόν να έχουν μεγάλες καταθέσεις στις τράπεζες και να χρωστάνε στην εφορία !

    Ήρθε η ώρα να ψάξει να βρει το μαύρο χρήμα που υπάρχει στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, που δεν κόβονται αποδείξεις,ειδικά στους ξένους.

    Ήρθε η ώρα να μειώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό στους δήμους και στις περιφέρειες, όπου δεκάδες κάθονται χωρίς αντικείμενο, αλλά και σε όλο το δημόσιο. Απολύσεις, διαθεσιμότητα, κλείσιμο δημοτικών επιχειρήσεων, ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημόσιων οργανισμών τάχιστα, μείωση των κονδυλίων για σχολεία και νοσοκομεία που δεν είναι παραγωγικά, να πληρώνουν το γιατρό ή τα φάρμακα και τα σχολικά έξοδα όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ και οικογενειακές καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.

    Ήρθε η ώρα να πιάσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή στα ελεύθερα επαγγέλματα ( γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους,συμβολαιογράφους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κλπ ) ελέγχοντας όσους έχουν τα 2 τελευταία χρόνια ραγδαία αύξηση των καταθέσεών τους, παρά τη κρίση, απόκτηση περιουσίας μέσα στο 2013-2014 , καθώς και έλεγχος των καταθέσεων ανέργων που κάνουν πχ ιδιαίτερα μαθήματα ( σε παιδιά Λυκείου- Γυμνασίου ή ξένων γλωσσών ) και εισπράττουν μαύρα χρήματα 30 έως 50 ευρώ την ώρα. Ήρθε η ώρα να ελέγξει τα οικονομικά των έργων που έγιναν από Δήμους και περιφέρειες.

    Οι Έλληνες φαίνεται ότι αρέσκονται στην οικονομική πολιτική του κ.Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα και στη φορολογική πολιτική, όπως έδειξαν με τη ψήφο τους στις εκλογές. Όλοι όσοι έκαναν παράνομες αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα. Επίσης, να γίνει έλεγχος σε όσους πήραν επίδομα θέρμανσης με πλαστά ή εικονικά τιμολόγια ή στη θέση άλλων δικαιούχων. Να ελεγχθούν, επίσης, και οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ πως χρησιμοποιήθηκαν και που από τους δήμους και τις περιφέρειες καθώς και όλες οι επιδοτήσεις στους αγρότες. Μετά τις εκλογές πρέπει να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα ( ταξί, φορτηγά, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, φαρμακεία ) γιατί δεν υπάρχει πολιτικό κόστος,όπως φάνηκε ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Τέλος μνημονίου στην Πορτογαλία»: Συνέχιση της λιτότητας και της επιτήρησης ως το 2035! (σύμφωνα με το Reuters)

    «Τέλος μνημονίου στην Ελλάδα»: Συνέχιση της λιτότητας, της επιτήρησης και αφαίμαξης των πολιτών ως το 2055!!!

    Συγχαρητήρια ζώα, ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίκειται και νέα μείωση του κατώτατου μισθού, σύμφωνα με την ελληνίδα επίτροπο κ. Δαμανάκη.

    (Άρον-άρον κατέβασαν την είδηση τα "Νέα", που μόλις είχαν αναρτήσει, για να μην πλήξει εκλογικά τη συγκυβέρνηση!!!)

    Σύμφωνα με την ίδια, «εδώ και 1-2 χρόνια συζητείται εντόνως στην Κομισιόν, το θέμα της περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα»!

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΑ, ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ):

    - ΝΕΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ) !!!

    - ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!!

    - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!

    - ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΑ, ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς όσους σκοπεύουν να ψηφίσουν ΝΔ και Ελιά.

    Αγαπητέ συμπολίτη,

    σκέψου τι πας να κάνεις. Σκέψου ότι είναι ευρωεκλογές και πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα σε όσους εδώ και 4 χρόνια βασανίζουν τη πλειοψηφία των Ελλήνων.

    Σκέψου ότι εσύ δεν φταις για τη λεηλασία και το χρέος των 300δισ. ευρώ, αλλά η Ε.Ε και το Λαϊκό κόμμα ( ΝΔ ) και το Σοσιαλιστικό κόμμα ( Ελιά ) δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για αποτρέψουν τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

    Τι μήνυμα θα πάρει η Ε.Ε αν τους ξαναψηφίσεις ; Θα σκεφτούν ότι οι Έλληνες αντέχουν και άρα δεν θα κάνουν ούτε κούρεμα χρέους, ούτε διορθωτικές κινήσεις στο πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα και Έλληνας πολίτης ! Θα σκεφτούν ότι θα πρέπει να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, γιατί ο Έλληνας αντέχει. Δεν θα προβληματιστούν, ούτε θα αλλάξουν πορεία.

    Αντιθέτως αν δουν τη ΝΔ κάτω από 15% και την Ελιά κάτω από 5%, τότε θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ άλλο, ότι οι Έλληνες θέλουν αλλαγή πολιτικής και στρέφονται μακριά από τα πολιτικά μαντριά.

    Αλλά και το μήνυμα προς την συγκυβέρνηση είναι να μην αλλάξει τίποτα, ούτε στους φόρους, ούτε στις περικοπές. Τι κοινό έχεις εσύ με τους πολιτικούς της ΣαμαροΝΔ και του Βενιζελοελιάς ; Αυτοί έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις και ακίνητα, ενώ εσύ, οι δικοί σου, οι φίλοι σου υποφέρουν. Τι κοινό έχεις με ανθρώπους που δεν σε κατάλαβαν ποτέ, γιατί αν σε καταλάβαιναν, έχοντας τόσα λεφτά και περιουσίες, δεν θα έπαιρναν ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο ταμείο, αλλά θα ζούσαν λιτά. Το έκαναν; Όχι, αλλά έριξαν όλο το φορολογικό βάρος σε σένα, στα παιδιά σου, στα εγγόνια σου.

    Τίποτα δεν θα γίνει,ούτε πρόωρες εκλογές, ακόμα κι αν καταποντιστούν. Μπλοφάρουν για μια ακόμα φορά, γιατί σε θεωρούν δεδομένο, πιόνι τους, πειθήνιο όργανό τους. Σκέψου ότι είναι ευρωεκλογές και έχεις 37 άλλα κόμματα να ψηφίσεις, εκτός από ΝΔ- Ελιά και Ποτάμι.

    Σκέψου την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκέψου πως την ονειρευόμασταν και πως είναι τώρα. Υπάρχει μια τεράστια ανισοκατανομή πλούτου. Εμείς είμαστε με κατώτερο μισθό στα 400 ευρώ, ενώ οι πλούσιες χώρες του Βορρά έχουν κατώτατο μισθό 1500 ευρώ, με χαμηλότερες τιμές. Ποιος φταίει ; Αυτό θέλαμε ; Μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων ; Μια Ευρώπη υπό γερμανική Κατοχή και εσύ πολίτης β' κατηγορίας, το παιδί σου άνεργο, ο φίλος σου ή ο γείτονάς σου νεόπτωχος...

    Ισόβιος Φόρος στη πρώτη σου κατοικία, τα παιδιά σου τεκμήριο για την εφορία, αυτά θα εγκρίνεις με τη ψήφο σου ; Αυτή η Ευρώπη και τα δύο κόμματά της, τελικά, ποιον υπηρετούσαν ; Μόνο το 1/10 των κατοίκων της Βόρειας Ευρώπης που έγιναν πλουσιότεροι, ενώ εμείς ο ευρωπαϊκός Νότος δούλοι και μετανάστες.

    Τι θα προσφέρουν να ξαναστείλεις ευρωβουλευτές της ΝΔ, της Ελιάς ή του Ποταμιού ; Τι έκαναν τόσα χρόνια ; Πότε φώναξαν ; Πότε διεκδίκησαν ; Πότε πέτυχαν ; Τι έκαναν όταν έβλεπαν το χρέος να ξεφεύγει ; Μήπως πρέπει να στείλεις δυναμικούς ευρωβουλευτές άλλων κομμάτων που θα φωνάξουν και δεν θα είναι μαριονέτες ;

    Σκέψου. Αν ψηφίσεις τα ίδια, η Ευρώπη θα μείνει η ίδια και τα παιδιά σου καταδικασμένα. Στείλε μήνυμα ηχηρό στην Ευρώπη με τη ψήφο σου ( ψηφίζοντας οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κόμματα που οδήγησαν τους Έλληνες σε αυτή τη κατάσταση ). Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να στείλεις μήνυμα ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ άλλο.

    Κι άσε τα ψευτοδιλήμματά τους και τις μπλόφες τους. Ήδη άρχισαν να τα γυρνάνε και να λένε ότι δεν θα θα πάνε σε πρόωρες εκλογές όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και εδώ και στην Ιταλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση