GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησαν (και για τον ανασχηματισμό) Σαμαράς και Βενιζέλος...

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος το απόγευμα. Ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις...

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος το απόγευμα.
Ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, επιβεβαίωσε ότι θα γίνει ανασχηματισμός, ωστόσο είπε ότι δεν θα γίνει σύντομα και δεν θα γίνει με δημοσιογραφικούς όρους.
"Κάναμε μια πρόταση στην συζήτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών. Υποχρέωσή μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ανθρώπων και να δώσουμε λύσεις", είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Βενιζέλος
"Πρώτο ζήτημα είναι με ασφάλεια και σταθερότητα να βγούμε από την κρίση. Θα αναλάβουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες. Και ο ανασχηματισμός βρίσκεται σε αυτές τις πρωτοβουλίες. Χρειάζεται μια προετοιμασία και δεν θα γίνει σε δημοσιογραφικό χρόνο", τόνισε.
"Δεν συνιστά χρονικό κριτήριο για τον ανασχηματισμό η ελληνική προεδρία της Ε.Ε.", προσέθεσε και σημείωσε ότι "Καταλάβαμε το μήνυμα του κόσμου, σεβόμαστε τις προτεραιότητες του έθνους. Το Έθνος πρέπει να ξαναενωθεί και πάλι".
Ερωτηθείς για το μέλλον του διοικητή της ΤτΕ, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι "δεν συζητήσαμε εις βάθος για τον διοικητή της ΤτΕ".

Κεδίκογλου: Θα γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, στη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
«Υπάρχει εμπέδωση κλίματος πολιτικής σταθερότητας και προέχει η συνέχιση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Στη σύσκεψη, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου όλοι οι ηγέτες, όπως είπε, αναφέρθηκαν στην ανάγκη λήψης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην ευρωζώνη και αναγνώρισαν τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας διάθεση για κάθε βοήθεια.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Ο ανασχηματισμός απαιτεί προεργασία και να ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις της χώρας σχετικά με τη προεδρία. Θα είναι στοχευμένος στις ανάγκες κυβερνητικού έργου και δεν θα είναι για εσωτερική κατανάλωση».

Δηλώσεις Βενιζέλου από Newscaster

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση