GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενοδοχείο το παλιό υπουργείο Παιδείας στη Μητροπόλεως

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά την απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας να ξεκινήσουν εκ νέου ...


Νέες ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά την απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ξενοδοχείου La Mirage, ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου στην πλατεία Ομονοίας.
Tο La Mirage, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», παραμένει κλειστό από τον Ιούλιο του 2008. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Tαμείο να υποβάλλεται σε πλήθος δαπανών αναφορικά με τη συντήρηση και τη φύλαξη του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας έχει δώσει ήδη εντολή για τη συγκρότηση αρμόδιας επιτροπής διαπραγματεύσεων που θα αναλάβει το έργο των διαδικασιών εκμίσθωσης του κλειστού ξενοδοχείου με ελεύθερη τιμή εκκίνησης στη διαπραγμάτευση. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην αξιολόγηση του αναδόχου στην περίπτωση που αυτός επιβαρυνθεί με ουσιώδεις δαπάνες για την ανακατασκευή και την ανακαίνιση του ακινήτου. Το πράσινο φως για την έναρξη των διαπραγματεύσεων μίσθωσης του ακινήτου έδωσε το υπουργείο, προκειμένου να μην επιβαρύνεται με νέες δαπάνες το Ταμείο και να αποκτήσει έσοδα από την αξιοποίηση του ακινήτου πιθανότατα εκ νέου ως ξενοδοχείου.
Την ίδια ώρα, η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, εκτός απροόπτου, θα αποκτήσει ένα νέο ξενοδοχείο με τη μετατροπή του κτιρίου που στέγαζε παλιά το υπουργείο Παιδείας επί της οδού Μητροπόλεως. Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Ηλέκτρα αναδείχθηκε πλειοδότης στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Εκκλησία της Ελλάδος για την εκμίσθωση του κτιριακού συγκροτήματος που περικλείεται από τις οδούς Μητροπόλεως, Βουλής, Απόλλωνος και Πεντέλης. Το κτίριο, συνολικά 6 ορόφων, προορίζεται να εκμισθωθεί από τον όμιλο για περίπου 40 χρόνια. Ομως, ο μισθωτής θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει παράταση της μίσθωσης. Ο ξενοδοχειακός όμιλος, που διατηρεί άλλα δύο ξενοδοχεία σε κοντινά σημεία από τη πλατεία Συντάγματος, έχει καταθέσει σχέδιο για τη μετατροπή του κτιρίου σε ξενοδοχειακή μονάδα. Από το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα στο μισθωτή να ολοκληρώσει τις εργασίες ανακαίνισης του συγκροτήματος το αργότερο σε διάστημα τριών ετών.

3 σχόλια

  1. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ( ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ) ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ;

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι».

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ Π0ΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ( Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ )

    Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΙΑ "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΚΕΙΤ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ).

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

    ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΆΜΕΣΑ ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΟ ΚΚΕ ( ΑΝ ΚΑΙ Η Χ.Α ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακουσατε ακουσατε ενα νεο ιστολογιο στην διαθεση σας http://powernewsgreece.blogspot.gr/ για να μαθενετε τα νεα σας χωρις διαφημισεις χωρις τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακουσατε ακουσατε ενα νεο ιστολογιο στην διαθεση σας http://powernewsgreece.blogspot.gr/ για να μαθενετε τα νεα σας χωρις διαφημισεις χωρις τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση