GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ποντικός» γένους… θηλυκού διέρρηξε μαγαζί στο Βόλο

Ούτε μπορούσαν να φανταστούν τι θα έβρισκαν μπροστά τους οι άντρες της Ο.Π.Κ.Ε. που είδαν ύποπτες κινήσεις μέσα στη νύχτα σε ένα μίν...


Ούτε μπορούσαν να φανταστούν τι θα έβρισκαν μπροστά τους οι άντρες της Ο.Π.Κ.Ε. που είδαν ύποπτες κινήσεις μέσα στη νύχτα σε ένα μίνι μάρκετ στο Βόλο και κατάλαβαν ότι είχε γίνει διάρρηξη. Έτσι, έμειναν με ανοιχτό το στόμα ότι διαπίστωσαν ότι ο «ποντικός» που είχε τρυπώσει στο κατάστημα ήταν γένους… θηλυκού!
Η 27χρονη Ελληνίδα που φορούσε γάντια και κρατούσε φακό, είχε παραβιάσει με τρία κατσαβίδια την πόρτα του καταστήματος και είχε αρχίσει να αρπάζει ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό, όταν την έπιασαν στα πράσα οι αστυνομικοί. Χωρίς να προβάλλει αντίσταση συνελήφθη και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Βόλου που συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο ονειρευόταν ένας 31χρονος Πακιστανός και άρπαξε αυτό ενός 69χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Όμως, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα το κλεμμένο όχημα και συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση