GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους ενοχλεί η δήλωση Γλέζου και τι ισχύει για τις καταθέσεις...

του Αθανασόπουλου Περικλή. Τι που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για τις οποίες εντυπωσιάζουν η παραχαράξ...



του Αθανασόπουλου Περικλή.

Τι που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για τις οποίες εντυπωσιάζουν η παραχαράξεις και οι διαστρεβλώσεις από όλο
το Πολιτικό και Μηντιακό σύστημα.
Ας δούμε τι ισχύει σήμερα με τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών και θα καταλάβουμε..!!

Αν πάει κάποιος σήμερα και καταθέσει τις οικονομίες του σε μια Ελληνική Τράπεζα θα εισπράξει τόκο με προθεσμία το μέγιστο 2-2,5% και με δέσμευση του κεφαλαίου έως και 18 μήνες.

Από την άλλη η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι βγήκε στις αγορές και δανείζεται με επιτόκιο έως και 4,7% .

Αμέσα βλεπουμε οτι με την πρόταση του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ για εσωτερικό δανεισμό η Ελλάδα κερδίζει έως και δύο μονάδες στο επιτόκιο.
Να δούμε όμως που ενοχλεί η πρόταση του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ και ποιους.
Ενώ οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών σήμερα υπολογίζονται στα 160 δίς ευρώ, κανείς δεν γνωρίζει αν ευρίσκονται σε Ελληνικά ταμεία η έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, πριν την ανακεφαλαίωση φήμες ήθελαν να φέρουν ότι το ποσό αυτό δεν ξεπερνούσε τα 6-8 δίς ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι στην περίπτωση που ζητηθούν απο τους Έλληνες μικροκαταθέτες θα είναι αδύνατη η είσπραξη τους και θα αποκαλυφθεί το τραπεζικό σύστημα με αποτέλεσμα η να τιναχθεί στον αέρα, η να αναγκαστούν να φέρουν τα χρήματα στην Ελλάδα.

Μόνο το ένα τέταρτο τον καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών αν «κατατεθούν» στην Ελλάδα και όχι στις συστημικές τράπεζες, θα σταματήσουμε να πληρώνουμε πάνω από 2,5 δίς ευρώ στους δανειστές μας για τόκους.
Σε βάθος πενταετίας απο την επένδυση των Ελλήνων καταθετών θα κέρδιζε η χώρα έως και 22.5 δίς ευρώ.
Μόνο με αυτή την κίνηση θα ξεκινούσαν άμμεσα οι επενδύσεις απο την επόμενη μέρα και η ενεργία θα έμπαινε σε θετική πορεία.
Αυτό ομως που φοβίζει τον σημερινό πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ο οποίος έχει χρεωθεί την οριστικοποίηση της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ σύμφωνα με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, και ενώ ο ΣΟΪΜΠΛΕ έχει στόχο να μηδενίσει τα επιτόκια των μικροκαταθετών στην Ευρώπη θεωρώντας τους ως επενδυτές, θα τινάξει το Ευρωπαίκό Τραπεζικό Σύστημα και την πολιτική ΜΕΡΚΕΛ στον αέρα.

Δείτε τους παρακάτω πίνακες και θα καταλάβετε τι σημαίνει για τον Ελληνα πολίτη η πρόταση του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ και για την Ελλάδα.
thoureios.blogspot.gr

4 σχόλια

  1. ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ Ο
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΑΛΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο. Οι πιο αγανακτισμένοι,όμως, μπορεί να ψηφίσουν τον Παναγιώταρο της Ελλ. Αυγής.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας. Ψήφους θα πάρει από πολλούς οργισμένους ο Κούζηλος της Ελλ. Αυγής.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα (αλλά προέρχεται από τη ΝΔ, άρα κι αυτός πρέπει να καταψηφιστεί την Α'΄Κυριακή ),ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΣ ΕΣΥ΄ 6/2ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΑ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΤΙΖΕΣΕ ;ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ; ΚΑΛΑ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ίδια άποψη, περί μιας κάποιας φορολογίας στα πολύ υψηλά εισοδήματα, είχε εκφράσει ο Μανώλης Γλέζος και πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

    Πρόκειται σαφώς για προσωπική άποψη Γλέζου και δεν εκφράζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Άλλωστε ο Μανώλης δεν είναι οικονομολόγος και δεν συμμετέχει στο οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η μονταζιέρα της Συγγρού δουλεύει στο φουλ...

    Ερώτηση: Ο Σαμαράς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ;;;;;

    Απάντηση: ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!!

    (ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΟΥ PSI!!!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 57-ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΥ!!)

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση