GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Πόσο «ανεξάρτητος» είναι ο Καρυπίδης;

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονία...


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.
Η Χαριλάου Τρικούπη, επικαλούμενο δημοσιεύματα στην «Kontranews» και τα «ΝΕΑ», ζητεί απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Θ. Καρυπίδη σε σειρά ερωτημάτων αναφορικά με το οικονομικό παρελθόν του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
«Δύο δημοσιεύματα εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας (στην Kontranews την Τρίτη 13 Μαΐου και στα ΝΕΑ την Πέμπτη 15 Μαΐου) έφεραν στην επιφάνεια ένα σοβαρότατο θέμα, για το οποίο πρέπει να πάρουν άμεση θέση και να δώσουν καθαρές απαντήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης.
Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην υπόθεση ενός δανείου που έλαβε ο εν λόγω υποψήφιος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, η οποία βρίσκεται ήδη υπό εκκαθάριση, θέτοντας, ουσιαστικά, μια σειρά ερωτήματα για το πώς και το γιατί.
Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε αυτή την εκκρεμότητα του, ακόμα και τότε που τον διατηρούσε ως επίσημο υποψήφιο του και παρά το γεγονός ότι ομάδα δικών του μελών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είχε αποστείλει σχετική επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οποία άφηνε σαφέστατα υπονοούμενα καθώς έγραφε, αυτολεξεί, «…κενά υπάρχουν και για το οικονομικό παρελθόν του καναλάρχη Καρυπίδη»!
Μετά από όλα αυτά, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο κ. Καρυπίδης έχουν ηθική υποχρέωση απέναντι στους πολίτες να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:
1. Γιατί ενώ τα γνώριζε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην αρχική επιλογή του κ. Καρυπίδη;
2. Ο κ. Καρυπίδης, μπορεί μεν να εμφανίζεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος, παρότι πολιτικά στηρίζεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ.) και το ΛΑ.Ο.Σ., αλλά πόσο «ανεξάρτητος» είναι στην πραγματικότητα, όταν έχει τέτοιου είδους εξαρτήσεις από τράπεζες;
3. Μπορούν οι πολίτες να εμπιστευτούν έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη να διαχειριστεί τον προϋπολογισμό της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, όταν ο ίδιος έχει τέτοιου είδους οικονομικές δεσμεύσεις και ανοίγματα;
Περιμένουμε άμεσες και καθαρές απαντήσεις, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τον κ. Καρυπίδη».
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που χτυπά και φοβάται συνεχώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά, ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους αυτός ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση