GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μετά την επέμβαση ένοιωθα σαν να έχω δυο πλαστικά μπουκάλια στο στήθος»

Η διάσημη τραγουδίστρια Anastacia, ποτέ της δεν έκρυψε την ασθένειά της και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για τον καρκίνο, την διπλή ...


Η διάσημη τραγουδίστρια Anastacia, ποτέ της δεν έκρυψε την ασθένειά της και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για τον καρκίνο, την διπλή μαστεκτομή που υπέστη, αλλά και την ιδιωτική ζωή της και τους έρωτές της.
Αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και παρουσιάζει το καινούριο της άλμπουμ και με την ευκαιρία το περιοδικό «Grazia» της πήρε συνέντευξη στην οποία και μίλησε για όλους και για όλα.
Η ίδια αντιμετώπισε με σθένος την περιπέτεια που έζησε κερδίζοντας εις διπλούν τον καρκίνο και δεν έδειξε να έχει πρόβλημα να αναφερθεί για τις επεμβάσεις και την μετατροπή του γυναικείου σώματος αλλά και της ψυχολογίας, μετά από αυτές.
«Αισθάνομαι ελκυστική. Μου αρέσω πολύ, αν και αντιμετώπισα αρκετά θέματα με αυτά τα… βιονικά στήθη με τα οποία ζω πλέον. Αμέσως μετά την επέμβαση αισθανόμουν παράξενα, ήταν σαν να είχα δυο πλαστικά μπουκάλια στο στήθος. Με τον καιρό συνηθίζονται τα πάντα» δήλωσε στο περιοδικό και συνέχισε:
«Σήμερα νοιώθω πιο δυνατή να αντιμετωπίσω όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Ένας άνδρας πρέπει να με αγαπάει για αυτό που είμαι, για την προσωπικότητά μου και όχι επειδή έχω τα πιο όμορφα στήθη του κόσμου».
Αναφερόμενη στον χωρισμό της με τον Wayne Newton δήλωσε πως, «Όταν σε ένα ζευγάρι γίνεται ένας διαγωνισμός για το ποιος είναι ο πιο ισχυρός από τους δυο, μιλάμε για πραγματικό χάσιμο χρόνου. Βέβαια στην περίπτωσή μου για να καταφέρει κάποιος να είναι μαζί μου θα πρέπει να διαθέτει “μπάλες”».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση