GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καταγγέλλουν την Μ. Λάτση για απόπειρα «πραξικοπήματος» στις εκλογές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης»

Από τον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο «Ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση στις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου και μια μεγάλη ...



Από τον δημοσιογράφο
Βασίλη Γραμμένο

«Ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση στις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου και μια μεγάλη ανατροπή στο αποτέλεσμα τις πρώτες πρωινές ώρες, τη Δημαρχία στα 3Β κέρδισε με μια καθαρή νίκη ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με τον συνδυασμό του “Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη-Πόλη για να ζεις”.
Η Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη την Κυριακή 25 Μαϊου, με την ψήφο των δημοτών της όπως εκφράστηκε στην κάλπη, αποφάσισε να βάλει τέλοςκαι να γυρίσει οριστικά σελίδα, σε ένα σύστημα εξουσίας που τα τελευταία 28 χρόνια είχε γαντζωθεί από τον δημαρχιακό θώκο, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε συγκεκριμένους παραλήπτες…
Η εκλογή του νέου Δημάρχου πράγματι κρίθηκε στο νήμα, παρόλα αυτά και σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση των ψήφων, ήταν ξεκάθαρη και πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και της διαφάνειας.
Οι 12 ψήφοι που ανέτρεψαν τη διαφορά υπέρ του Γρ. Κωνσταντέλλου, ναι μεν έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον συνδυασμό του νέου Δημάρχου, αλλά έγιναν αφορμή για ανυπόστατες παραφιλολογίες, αλλά και βρόμικες παρασκηνιακές ενέργειες που εκτυλίσσονται όλες αυτές τις ημέρες στην παράταξη του δυσαρεστημένου των εκλογών, Πανά Σπυράγγελου.
Ο πρώην Δήμαρχος και οι προσκείμενοι αυλοκόλακες σ’ αυτόν, αρνούνται να πιστέψουν πως αυτές οι 12 ψήφοι τους στέρησαν τη νίκη και έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε μέσο… που μπορεί να ανατρέψει (προς όφελός τους) το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Παρόλα αυτά, η αναμενόμενη και προβλέψιμη προσφυγή που πρόκειται να κάνει ο πρώην δήμαρχος της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης δεν έχει κατατεθεί ακόμη, αν και οι συσκέψεις με την κα Λάτση και τους δικηγόρους της, η όποια δείχνει να αγωνιά ιδιαίτερα για τον προστατευόμενό της Σπύρο Πανά, διαδέχονται η μία την άλλη…!!!
Από την άλλη πλευρά, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η παράταξή του, κατανοούν και δικαιολογούν όπως λένε τον πανικό και τη δυσαρέσκεια των αντιπάλων τους, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι θα σταθούν ενάντιοι και θα ξεσκεπάσουν κάθε αθέμιτο μέσο που θα επιχειρήσει να προσβάλλει τον θεσμό της Δημοκρατίας και την ψήφο των συμπολιτών τους.
Αν και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο συνδυασμός «Πράσινη Πόλη με ανθρώπινες γειτονιές», αρνείται να δεχθεί το τελικό αποτέλεσμα και δεν μπορεί να «χωνέψει» την ήττα αυτή, ακόμη ελπίζει πως μπορεί να γίνει ένα «θαύμα» και να ανατρέψει υπέρ του, το δίκαιο και καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, ο συνδυασμός του Γρ. Κωνσταντέλλου ,δεν επιθυμεί όπως δείχνει, να εμπλακεί στις κινήσεις πανικού της αντίπαλης παράταξης και δηλώνει πως σέβεται απόλυτα την τεράστια ευθύνη που του ανέθεσε η πλειοψηφία των Δημοτών στα 3Β και με τυφλή εμπιστοσύνη στο δίκαιο και στις αρχές της Δημοκρατίας δεσμεύεται να πλήξει όσους την πολεμούν και να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στο έργο και στις ανάγκες του Δήμου.
Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως, ο ηττημένος Σ.Πανάς,τηλεφώνησε την επομένη των εκλογών στον Δήμαρχο, Γρ. Κωνσταντέλλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο του ξεκίνημα και πάνω απ’όλα σιδεροκέφαλος”».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση