GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραζιλία: Μείωση φόρων ανακοίνωσε η Ρούσεφ

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ ανακοίνωσε την Τετάρτη μέτρα για τη μείωση των φόρων στους εργαζόμενους και μια αύξηση των μι...


Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ ανακοίνωσε την Τετάρτη μέτρα για τη μείωση των φόρων στους εργαζόμενους και μια αύξηση των μισθών για τους φτωχούς καθώς η δημοτικότητά της υποχωρεί πέντε μήνες πριν τις εκλογές.
Σε ομιλία της που μεταδόθηκε την παραμονή της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η πρόεδρος Ρούσεφ είπε ότι υπέγραψε το διάταγμα για τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης του εισοδήματος των εργαζομένων και μια αύξηση 10% στις παροχές για τα εκατομμύρια των ασθενέστερων βραζιλιάνων.
«Αυτή θα είναι μια σημαντική έμμεση αύξηση των μισθών και περισσότερα χρήματα στις τσέπες των εργαζομένων», ανέφερε η Ρούσεφ. «Υπόσχομαι να συνεχίσουμε με πολιτικές που αυξάνουν τον κατώτατο μισθό και θα φέρουν τόσα πολλά οφέλη για τα εκατομμύρια των εργαζομένων».
Οι ανησυχίες σχετικά με τον υψηλό πληθωρισμό και ένα σκάνδαλο γύρω την εταιρεία πετρελαίου της Βραζιλίας έχουν πλήξει τη δημοτικότητα της πρόεδρου Ρούσεφ, αυξάνοντας τις πιθανότητες των αντιπάλων της να την πλήξουν πολιτικά ενόψει των εκλογών της 5ης Οκτωβρίου.
Αν και η Ντίλμα Ρούσεφ παραμένει το ξεκάθαρο φαβορί στις επερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση η κούρσα των εκλογών μπορεί να είναι πιο σκληρή από ότι αρχικά πιστευόταν για την επικεφαλής της χώρας.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 37% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ της Ρούσεφ, αλλά σε σύγκριση με το 43,7% του Φεβρουαρίου το ποσοστό που την προτιμά είναι σαφώς μειωμένο.
Οι φτωχότεροι των ψηφοφόρων, επωφελήθηκαν από την ταχεία οικονομική ανάπτυξη και το εκτεταμένο κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας από τον πρώην πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα , διάδοχος του οποίου τόσο στην κεντροαριστερά όσο και στη προεδρία είναι η Ρούσεφ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Ξέρετε τι φοβούνται ΝΔ και Πασόκ- Ελιά και Ποτάμι ; Όταν ανοίξουν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών και δουν τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε εκλογικά ύψη και με μεγάλα ποσοστά στις ευρωεκλογές.

    Σκεφτείτε να πάρει ένα 30% ο Σύριζα, ένα 10-12% οι ΑΝΕΛ, ένα 15% η Χ.Α και ένα 10% το ΚΚΕ τι έχει να γίνει... Σκεφτείτε να βγουν στο β' γύρο στην Αθήνα ο Σακελλαρίδης και ο Καπερνάρος και στη Περιφέρεια Αττικής η Δούρου και ο Χαΐκάλης και να καταποντιστούν Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Σγουρός, Μπουτάρης, Καλαφάτης, Ιωαννίδης !!! Ναι, μπορούμε να τους ταρακουνήσουμε. Για πρώτη φορά το 85% του Ελληνικού λαού είναι αποφασισμένο να τους στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Όλοι περιμένουν τις κάλπες για να μαυρίσουν τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ ( Ελιάς), της ΝΔ,του Ποταμιού, της Δημάρ και του ΛΑΟΣ. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση