GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

«Τιμάμε τους 200 ήρωες εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, τιμάμε τους χιλιάδες αγωνιστές που... έδωσαν την ζωή τους π...




«Τιμάμε τους 200 ήρωες εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, τιμάμε τους χιλιάδες αγωνιστές που... έδωσαν την ζωή τους πριν 70 χρόνια και καθόρισαν με την στάση τους και την πράξη τους την εξέλιξη, την πορεία μιας σκληρής αναμέτρησης, μιας σκληρής μάχης ενάντια στην βαρβαρότητα που οδηγεί ο ίδιος ο καπιταλισμός» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου την Πρωτομαγιά του 1944, οι Ναζί εκτέλεσαν 200 κομμουνιστές.

«Ταυτόχρονα ανέδειξαν το μεγαλείο της λαϊκής αντίστασης, της λαϊκής πάλης ενάντια στα δημιουργήματα του καπιταλιστικού συστήματος, όπως είναι ο φασισμός, η κρίση, οι πόλεμοι» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας, καταλήγοντας «η θυσία τους αποτελεί οδηγό και φάρο, μας εμπνέει στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες μέχρι την οριστική κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο».

Στεφάνια στον τόπο της θυσίας, κατέθεσαν ο κ. Κουτσούμπας εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Θοδωρής Χιώνης, εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ, η Σούλα Λαμπούδη εκ μέρους του ΠΑΜΕ και η Μαριάνθη Χαλβατζή εκ μέρους της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση