GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Eπιμολυσμένο με κοκαΐνη το πόσιμο νερό στη Βρετανία!

Η χρήση της κοκαΐνης στη Βρετανία είναι τόσο διαδεδομένη ώστε οι ειδικοί ανακάλυψαν ίχνη του ναρκωτικού ακόμη και στα αποθέματα...



Η χρήση της κοκαΐνης στη Βρετανία είναι τόσο διαδεδομένη ώστε οι ειδικοί ανακάλυψαν ίχνη του ναρκωτικού ακόμη και στα αποθέματα πόσιμου νερού της χώρας.

Στο πλαίσιο μιας εκτεταμένης έρευνας που έγινε στη Βρετανία για να διαπιστωθεί ο ενδεχόμενος κίνδυνος από τη συσσώρευση φαρμακευτικών ουσιών στο πόσιμο νερό, οι ειδικοί διαπίστωσαν πως ίχνη κοκαΐνης είχαν διέλθει μέσω των ούρων σε αποθέματα πόσιμου νερού.
Οι συγκεντρώσεις μικροποσοτήτων από τη ναρκωτική ουσία, όπως ανέφεραν οι «Sunday Times», δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Το κλιμάκιο των ειδικών από την υπηρεσία Ελέγχου Πόσιμου Νερού της Βρετανίας, εντόπισε την ουσία βενζοϋλεκγονίνη που αποτελεί μεταβολίτη της κοκαΐνης.

Είναι δηλαδή η ουσία που αποβάλλει ο ανθρώπινος οργανισμός μετά τη χρήση της κοκαΐνης. Οι ειδικοί ανίχνευσαν επίσης στα αποθέματα πόσιμου νερού υπολείμματα φαρμακευτικών σκευασμάτων που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της επιληψίας καθώς και ίχνη ουσιών με παυσίπονη δράση.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στη Βρετανία οι χρήστες κοκαΐνης εκτιμώνται σε 180.000 ενώ κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι 700.000 άνθρωποι ηλικίας 16 – 59 ετών δοκιμάζουν το συγκεκριμένο ναρκωτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση