GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ κατά Καμίνη, Στουρνάρα και Βορίδη για την υπόθεση Energa και Hellas Power

Εξηγήσεις για τη μη παράσταση του ελληνικού Δημοσίου και του δήμου της Αθήνας στη δίκη για την υπόθεση Energa και Hellas Power ζητά ο ...

Εξηγήσεις για τη μη παράσταση του ελληνικού Δημοσίου και του δήμου της Αθήνας στη δίκη για την υπόθεση Energa και Hellas Power ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πρωτοφανές σκάνδαλο με τις ιδιωτικές εταιρίες Energa και Hellas Power, που εισέπρατταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ από το ‘χαράτσι’ και τα δημοτικά τέλη χωρίς ποτέ να τα αποδίδουν στο Δημόσιο, εκθέτει τώρα την κυβέρνηση, αλλά και τον δήμαρχο Αθήνας κ. Γιώργο Καμίνη» τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν τις κατασχέσεις για ελάχιστα χρέη, το ελληνικό Δημόσιο και ο δήμος Αθήνας δεν παρέστησαν στη δίκη των υπευθύνων της εταιρείας - που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 250 εκατ. ευρώ - για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα ως πολιτική αγωγή.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δικηγόρος των υπευθύνων του σκανδάλου είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως αποκαλύπτεται «το πέπλο διαπλοκής γύρω από την προσπάθεια αθώωσης όσων καταχράστηκαν τεράστια ποσά εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων».
«Οι κ. Στουρνάρας και Καμίνης οφείλουν να δώσουν τώρα εξηγήσεις και να σταματήσουν να καλύπτουν τους ‘ημετέρους’ τους» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ),

    ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση