GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Exit Polls. Μετεξελίσσεται σε ΠΟΛΑΝ η ΝΔ;

Συντριβή για τη ΝΔ δείχνουν τα exit polls, τόσο για το δήμο της Αθήνας όσο και για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περ...



Συντριβή για τη ΝΔ δείχνουν τα exit polls, τόσο για το δήμο της Αθήνας όσο και για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περιφέρεια Αττικής.
Αν και κανείς δεν περίμενε να εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της πρώτης Κυριακής, εντούτοις τα αποτελέσματα είναι τόσο καταδικαστικά για τη ΝΔ, ώστε δεν μπορεί κανείς να τα αγνοήσει, ακόμα και να θέλει.
Τόσο στην Αθήνα όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, η ΝΔ συγκεντρώνει περί το 15% και οδεύει ολοταχώς στη μετεξέλιξή της σε ΠΟΛΑΝ.
Πέτρος Χασάπης

2 σχόλια

  1. Ενας πολιτικός που βασίζει την παραμονή του στην εξουσία βασιζόμενος σε ψέματα και άπατες υφαρπαγής ψήφου έχει περιορισμένο μέλλον και ημερομηνία λήξης.

    Ο συγκεκριμένος “κύριος” είναι προϊόν αναλώσιμο που χρησιμοποιείται σε ειδικές περιπτώσεις που πάντοτε φέρουν πολιτική ανωμαλία..

    Η πολιτική αλητεία του εντεταλμένου της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, Αντώνη Σφουγγαράκη , δεν έχει όρια!
    Ο τηλεμαιντανός Άδωνης και ο ακροδεξιός Βορίδης αποτελούν μια βολική εμφύτευση στον κορμό της “ΝΕΑΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” για να υποστηρίζουν τα δημοσυντήρητα αφεντικά των Μ.Μ.Ε του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ και τα εργολαβικά συμφέροντα του ΜΠΟΜΠΟ-ΛHΣΤΑΝ.

    Αν αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτοκριτική για αυτά που έλεγε δυο χρονια πριν έρθει στην εξουσία με αυτά που σήμερα κάνει και είχε επάνω του λίγο ανδρικό φιλότιμο και τσίπα θα έπρεπε να έχει κάνει χαρακίρι η στην πιο απλή περίπτωση να είχε παραιτηθεί και ξεκουμπιστεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια ακόμα φορά η πλειοψηφία όσων είναι άνω των 60 ετών έσωσαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από την εκλογική κατάρρευση ! Για μια ακόμα φορά καταδικάζουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους ! Τι ψυχή θα παραδώσουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση