GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάθης Παναγούλης: "Να καταργηθούν τα Exit Polls"

Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη για τους δημοσκόπους και τα Exit Polls:  "Η πανηγυρική διάψευση των περιλά...



Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη για τους δημοσκόπους και τα Exit Polls:
 "Η πανηγυρική διάψευση των περιλάλητων EXIT POLLS από τις πέντε εταιρείες, που σύστησαν το κυριακάτικο καρτέλ, θέτει επί τάπητος το ζήτημα της χρησιμότητας προγνώσεων τύπου οιωνοσκόπων και χειρομαντείας.
Αποτελεί θλιβερό φαινόμενο να καλούνται στα τηλεοπτικά τραπέζια οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να σχολιάσουν προγνώσεις δημοσκόπων, οι οποίες αποδείχθηκαν εκτός τόπου και χρόνου, ενώ θα όφειλαν όλοι να αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους.
Είναι καιρός να κληθούν οι διευθύνοντες τις δημοσκοπικές εταιρείες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να ελεγχθούν ως προς την χρήση των μεθόδων έρευνας, την τήρηση της δεοντολογίας, την ανάληψη εργασιών από το δημόσιο και τις τυχόν οικονομικές δεσμεύσεις τους με συμβάσεις του δημοσίου.
Η προσωπική μου θέση είναι ότι θα έπρεπε τα EXIT POLLS να είχαν καταργηθεί από… χθες. Αρκετά χρόνια κράτησε το παραμύθι!"

2 σχόλια

  1. Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50000 ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΚΟΛΟΝΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΧΑΡΤΙΩΝ-ΕΡΓΑΤΚΩΝ 10€ Η ΚΟΛΩΝΑ ΑΡΑ ΚΟΣΤΟΣ 500000 € (ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΒΑΝΕ ΑΝΕΡΓΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΟΥ )ΓΙΑ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ 50000 € ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΛΕΠΤΑ 1500000 € )
    ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΤΑ BLOGS ΒΑΛΕ ΑΛΛΕΣ 200000 €
    ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ -ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ-ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ
    300000 € ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 2500000 € ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2012

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που η κυβέρνηση πήρε ψήφο ανοχής ( ή και εμπιστοσύνης ) στις περιφέρειες, ήρθε η ώρα να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

    Ήρθε η ώρα να εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη δισ. ευρώ προς τις εφορίες. Δεν είναι δυνατόν να έχουν μεγάλες καταθέσεις στις τράπεζες και να χρωστάνε στην εφορία !

    Ήρθε η ώρα να ψάξει να βρει το μαύρο χρήμα που υπάρχει στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, που δεν κόβονται αποδείξεις,ειδικά στους ξένους.

    Ήρθε η ώρα να μειώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό στους δήμους και στις περιφέρειες, όπου δεκάδες κάθονται χωρίς αντικείμενο, αλλά και σε όλο το δημόσιο.

    Ήρθε η ώρα να πιάσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή στα ελεύθερα επαγγέλματα ( γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους,συμβολαιογράφους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κλπ ) ελέγχοντας όσους έχουν τα 2 τελευταία χρόνια ραγδαία αύξηση των καταθέσεών τους, παρά τη κρίση, απόκτηση περιουσίας μέσα στο 2013-2014 , καθώς και έλεγχος των καταθέσεων ανέργων που κάνουν πχ ιδιαίτερα μαθήματα ( σε παιδιά Λυκείου- Γυμνασίου ή ξένων γλωσσών ) και εισπράττουν μαύρα χρήματα 30 έως 50 ευρώ την ώρα.

    Οι Έλληνες έδωσαν έγκριση στην οικονομική πολιτική του κ.Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα και στη φορολογική πολιτική με τη ψήφο τους στις εκλογές. Όλοι όσοι έκαναν παράνομες αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα. Επίσης, να γίνει έλεγχος σε όσους πήραν επίδομα θέρμανσης με πλαστά ή εικονικά τιμολόγια ή στη θέση άλλων δικαιούχων. Να ελεγχθούν, επίσης, και οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ πως χρησιμοποιήθηκαν και που από τους δήμους και τις περιφέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση