GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Facebook έκλεισε το προφίλ 28χρονης μητέρας για ένα λεσβιακό φιλί...

Διεγράφη το προφίλ στο Facebook της 28χρονης Carlotta Trevisan επειδή ανάρτησε στο κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία με δύο γυναίκες που φι...

Διεγράφη το προφίλ στο Facebook της 28χρονης Carlotta Trevisan επειδή ανάρτησε στο κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία με δύο γυναίκες που φιλιούνται, στο πλαίσιο εκστρατείας υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.
Σύμφωνα με την independent η νεαρή μητέρα ενός αγοριού 6 ετών, ενημερώθηκε από το Facebook ότι έχει παραβιάσει τους κανόνες του κοινωνικού δικτύου σχετικά με το "γυμνό και την πορνογραφία» όταν ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία για να τιμήσει, όπως λέει, την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοερωτοφοβίας (IDAHOT) το περασμένο Σάββατο.
Μιλώντας στην La Stampa, ένας χρήστης χαρακτήρισε την κίνησή της "αηδιαστική" και ένας άλλος παραπονέθηκε ότι «έχει μικρά παιδιά να προστατεύσει".
"Ποιο ήταν το κακό σε αυτή τη φωτογραφία, ιδίως όταν πάρα πολλές σαν κι αυτή μπορούν να βρεθούν στο Google; Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε ένα φιλί. Όταν βλέπω ανθρώπους του ίδιου φύλου να φιλιούνται βλέπω μόνο αγάπη και τίποτα άλλο" είπε.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Τη Δευτέρα, ωστόσο, η λειτουργία του λογαριασμού της 28χρονης γυναίκας είχε αποκατασταθεί.
Πηγή: Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση