GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα έκδοση του Free Download Manager

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο download manager για επιταχύνετε τη μεταφορά των αρχείων και να κατεβάσετε μουσική ή βίντεο από το δι...


Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο download manager για επιταχύνετε τη μεταφορά των αρχείων και να κατεβάσετε μουσική ή βίντεο από το διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιθανότατα θα έχετε δοκιμάσει και το “Free Download Manager”.

H εφαρμογή, η οποία έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική διαχείριση των λήψεών σας, έλαβε μια νέα ενημέρωση, ώστε να λειτουργεί καλύτερα με τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Firefox 30.

To”Free Download Manager” παρέχει στους χρήστες πολλαπλές δυνατότητες. Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο BitTorrent, να λάβετε βίντεο από δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το YouTube, να συνεχίσετε downloads που έχουν διακοπεί (brokendownloads), να ρυθμίσετε τη χρήση του traffic , να αναζητήσετε αρχεία για download σε ιστοσελίδες και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για ταυτόχρονη λήψη αρχείων από διαφορετικά mirrors.

To Free Download Manager λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς και με τα Windows XP, παρότι έχουν αποσυρθεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ, προκειμένου να διορθώσετε τυχόν προβλήματα συμβατότητας που μπορεί να υπάρχουν με τον browser σας.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση