GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτι διαφορετικό «τρέχει» στο Νέο Κόσμο, σύμφωνα με τη Generali

Σε εποχές κρίσης όλοι γκρινιάζουν. Όλοι; Όχι ακριβώς! Εκεί στο Νέο Κόσμο στα γραφεία της Generali, δεν προλαβαίνουν να γκρινιάξ...



Σε εποχές κρίσης όλοι γκρινιάζουν. Όλοι; Όχι ακριβώς! Εκεί στο Νέο Κόσμο στα γραφεία της Generali, δεν προλαβαίνουν να γκρινιάξουν γιατί από ότι φαίνεται ζουν την δική τους «ασφαλιστική άνοιξη» καθώς η παραγωγή του Ομίλου συνεχώς αυξάνεται.
Δεν τους έφτανε η σημαντική αύξηση παραγωγής στον κλάδο αυτοκινήτου, ήρθαν και τα νέα προϊόντα στην ασφάλιση υγείας και στον κλάδο ασφάλισης κατοικίας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να υποδέχονται αιτήσεις για ασφαλιστήρια συμβόλαια, όπως διαβάζουμε στο nextdeal.gr.

Αναλυτικότερα στο «αυτοκίνητο» η Generali συνεχίζει να «γκαζώνει». Οι αιτήσεις του Απριλίου φέτος, όπως πληροφορείται το nextdeal.gr, είναι διπλάσιες από εκείνες του πρώτου τετραμήνου του 2012, όταν ηGenerali άρχισε να ανεβάζει στροφές στον κλάδο αυτοκινήτου.

Στην ασφάλιση κατοικίας τα δυο νέα προϊόντα (Home Made, Home Style) έχουν γίνει ήδη το success story της φετινής χρονιάς αφού έφεραν τέσσερις φορές περισσότερες αιτήσεις το πρώτο δίμηνο κυκλοφορίας τους (Μάρτιος-Απρίλιος 2014) σε σύγκριση με το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Όμως και στον κλάδο υγείας τα αποτελέσματα είναι ανάλογα. Τα Health Keeper και το νέο, ανανεωμένο Medical Safety, πουλάνε σαν «τρελλά». Οι αιτήσεις τρέχουν φέτος με ρυθμό αύξησης 60% σε σύγκριση με το πρώτο τετράμηνο πέρυσι!

Η Generali με τις επιδόσεις της πιστοποιεί ότι όντως στην κρίση υπάρχουν και ευκαιρίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση