GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πιο hot Ελληνίδες stars χωρίς ίχνος μακιγιάζ! - Κάποιες είναι ερωτεύσιμες, άλλες για... γέλια και άλλες για κλάματα! [Photos]

Αναμφίβολα οι selfies αποτελούν τη νέα μόδα και κανείς δεν μπορεί πια να αντισταθεί σε αυτές. Μετά την selfie μάλιστα της Ellen...



Αναμφίβολα οι selfies αποτελούν τη νέα μόδα και κανείς δεν μπορεί πια να αντισταθεί σε αυτές. Μετά την selfie μάλιστα της Ellen DeGeneres στα Oscars, η χρήση τους στα social media έχει εκτοξευθεί. Ωστόσο, οι Ελληνίδες celebrities έχουν πάει τις selfies ένα βήμα πιο πέρα και ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο φωτογραφικό φακό του κινητού τους, κοινοποιώντας τις λήψεις από την καθημερινότητά τους σε Instagram, Facebook και twitter.

Χωρίς ίχνος αμηχανίας και κόμπλεξ, οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz υπέκυψαν σε αυτήν τη μόδα και ποζάρουν make up free. Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού χθες δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με ένα ροζ τριαντάφυλλο, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε χωρίς μακιγιάζ.
Τη νέα αυτή μόδα ακολουθούν πολλές επώνυμες, ανάμεσά τους η Κατερίνα Στικούδη, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Ρούλα Κορομηλά, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ελένη Φουρέιρα, η Ελεονώρα Μελέτη και πολλές ακόμη.
Δείτε τες:

2 σχόλια

  1. Συνελήφθη πολίτης στη Θεσσαλονίκη επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ! Αυτοί είναι οι της ΝΔ και της Ελιάς, αυτοί είναι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. 2 χρόνια τρομοκρατούν τους Έλληνες με φόρους, χαράτσια και δεν αντέχουν να ακούσουν τη διαμαρτυρία του !

    Ας τα βλέπουν όσοι τους ψηφίζουν ! ΣαμαροΝΔ και Βενιζελοελιά φταίνε για την μεγάλη άνοδο της Χρ.Αυγής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ 8.000 € ++ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


    ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΑΚΥΡΗ Ή ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ !
    Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ !
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !
    ΑΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ !!!
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ !!!
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση