GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποια είπε ο Κωστόπουλος "λυπάμαι για το IQ σου";

Σε μια ανύποπτη στιγμή ανάψανε τα αίματα στο Πρωινό mou, όπου σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα Σπαν...



Σε μια ανύποπτη στιγμή ανάψανε τα αίματα στο Πρωινό mou, όπου σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα Σπανού.
Ο παρουσιαστής ρώτησε να μάθει για την μόδα που θέλει γυναίκες και άντρες άνω των 40 να βρίσκουν παρηγοριά σε εικοσάχρονα, με τις γυναίκες της εκπομπής και συγκεκριμένα την Άννα Σπανού να παίρνει θέση επί του θέματος:«Ο μικρός είναι ακομπλεξάριστος, είναι άκαφτο το μυαλό του, εκδηλώνεται δεν σου δημιουργεί προβλήματα, σέβεται την πορεία σου, σου λέει σε θέλω» και ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε: «Οι σαραντάρηδες δεν σου λένε σε θέλω;» και τότε όλες οι γυναίκες απάντησαν «Όχι».
Ο Κωστόπουλος το συνέχισε και επιτέθηκε στην Σπανού λέγοντας:«Αν εσύ κοριτσάκι μου συνεννοείσαι με ένα εικοσάχρονο λυπάμαι για το IQ σου»

1 σχόλιο

  1. ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΕ ΜΥΑΛΟ ; ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΕΓΙΝΕΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΒΟΥΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση