GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kοπέλα πήγε να ψηφίσει, αλλά δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο που ήθελε...

Απίστευτη καταγγελία  έστειλε αναγνώστρια. Η συγκεκριμένα κοπέλα, πήγα για να ψηφίσει, αλλά δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο που ήθελε! Δια...


Απίστευτη καταγγελία  έστειλε αναγνώστρια. Η συγκεκριμένα κοπέλα, πήγα για να ψηφίσει, αλλά δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο που ήθελε! Διαβάστε παρακάτω:
"Είμαι κοπέλα 26 ετών. Σήμερα όπως και κάθε ευσυνείδητος πολίτης, συμμετείχα στην εκλογική διαδικασία. Τη στιγμή που μπήκα στο παραβάν για να ψηφήσω για τις ευρωεκλογές, συνειδητοποίησα ότι το κόμμα που ήθελα να επιλέξω ΔΕΝ υπήρχε στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια. Τα κοίταγα και τα ξανακοίταγα μη μπορώντας να πιστέψω ότι συνέβει!

Ζώντας σε κλειστή κοινωνία και με γνωστούς και συγγενείς έξω να περιμένουν δεν μπορούσα να βγω και να παραπονεθώ ότι το συγκεκριμένο κόμμα λείπει από τα ψηφοδέλτια!!!! Αναγκαστικά εκείνη τη στιγμή, μη μπορώντας να αντιδράσω φυσιολογικά γιατί κυριολεκτικά τα είχα χάσει, έψαχνα στο καλάθι με τα πεταμένα ψηφοδέλτια να δω μήπως υπάρχει κάτι. Είχα αργήσει πολύ. Ψήφισα ένα άλλο κόμμα και βγήκα έξω. Μου συνέβει πρώτη φορά. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι κάποιος κατάφερε το στόχο του, δηλαδή να μην ψηφίσω το συγκεκριμένο κόμμα. Έχουμε ελευθερία να επιλέξουμε αυτό που θεωρούμε σωστό.
Αν δεν κάνω λάθος έχουμε δημοκρατία και γι αυτό υπάρχουν οι εκλογές. Απλά θα επισημάνω οτι δεν ήταν ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα (ή πρώην μεγάλα) που έλειπε το ψηφοδέλτιο. Ως πότε θα μας καθοδηγούν; Έχω αρκετή οργή μέσα μου. Είμαι και γω αγωνίστρια των 500 ευρώ όπως και όλοι οι εργαζόμενοι νέοι. Οι νέοι είναι αυτοί που πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις και τα ηνία στα χέρια μας και τελικά δεν μπορούμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση