GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Λαγκαδά: Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμών Let’s do it Greece 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα εθελοντισμού που πραγματοποίησαν σχολεία του δήμου μας, στο πλαίσιο του προγράμματός Let...



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα εθελοντισμού που πραγματοποίησαν σχολεία του δήμου μας, στο πλαίσιο του προγράμματός Let's do it Greece. Τα σχολεία του δήμου μας που συμμετείχαν στην εθελοντική αυτή καμπάνια, είναι το Δημοτικό Σχολείο Καβαλαρίου, το Δημ. Σχολ. Αγ. Βασιλείου, το ΕΠΑΣ Λαγκαδά και το ΓΕΛ Καλινδοίων.

Τα σχολεία διοργάνωσαν δράσεις εντός των σχολικών εγκαταστάσεων. Τον συντονισμό των δράσεων αυτών επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος - Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης λιμνών Βόλβης -Κορώνειας και την υποστήριξη των Σχολικών Επιτροπών του δήμου.

Στο τέλος στους μαθητές απονεμήθηκαν έπαινοι και αναμνηστικές πλακέτες για την προσπάθεια και την περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ο δήμος Λαγκαδά και η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος -Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης λιμνών Βόλβης -Κορώνειας διοργάνωσαν εξόρμηση για τον καθαρισμό του χώρου στην περιοχή Ράκοβο Σοχού – Θέατρο ‘’Γιάννης Γλαβίνας’’, την Κυριακή 6 Απριλίου στα πλαίσια της Εθελοντικής Καμπάνιας Καθαρισμών ‘’Let’s do it Greece 2014’’.

“Με την συμμετοχή μας επιβεβαιώσαμε ότι ανήκουμε επάξια σε μια σπουδαία εθελοντική οικογένεια. Συλλογικά και Πανελλαδικά, αναδείχθηκε τόσο την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού, όσο και η αγάπη και ο σεβασμός προς το περιβάλλον|” επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Απόστολος Μισχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση