GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Oι 200.000 ψήφοι των ομολογιούχων καθόρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα"

Οι 200.000 περίπου ψήφοι από τις 15.000 οικογένειες των ομολογιούχων και του οικογενειακού τους ιστού, είναι πλέον φανερό σε όλ...



Οι 200.000 περίπου ψήφοι από τις 15.000 οικογένειες των ομολογιούχων και του οικογενειακού τους ιστού, είναι πλέον φανερό σε όλους ότι καθόρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Τα κόμματα της κυβέρνησης που επί 2 συνεχή χρόνια μας κοροϊδεύουν με συνεχόμενες ψεύτικες δεσμεύσεις και αόριστες υποσχέσεις πήραν την απάντηση των ομολογιούχων στις ευρωεκλογές που πέρασαν, με τρόπο που αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά στις μειώσεις των ποσοστών και των 2 κομμάτων που αποτελούν την σημερινή κυβέρνηση.

Με τιμή,
Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2 σχόλια

  1. Προς τους υπανθρώπους που ψήφισαν ΝΔ, Ελιά και Ποτάμι.

    Μέχρι την Παρασκευή να καταθέσετε το Ε9 για να πληρώσετε το φόρο ακινήτων και για τα σπίτια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, για το βιος σας, δηλαδή.

    Επίσης, μετά να κάνετε την φορολογική σας δήλωση και να πληρώσετε για τη σταθερότητα. Ελπίζω να μην αποκρύψετε τίποτα,να μην είστε φοροφυγάδες με τεράστιες μαύρες καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Μακάρι το ΥΠΟΙΚ να ελέγξει όλες τις οικογένειες που παρουσιάζουν αύξηση καταθέσεων τα 2 τελευταία χρόνια και έχουν συνολικά πάνω από 100.000 ευρώ και να βάλει ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 20% στις καταθέσεις αυτές. Όσες βρει ότι είναι μαύρες να τις κατασχέσει ΟΛΕΣ.

    Το Ποτάμι πήγε με τους σοσιαλιστές των κερδοσκόπων και των τοκογλύφων, τους σοσιαλιστές που μαζί με το Λαϊκό Κόμμα θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα των λίγων πλουσίων της Β. Ευρώπης. Ούτε ανεξάρτητο, ούτε διεκδικητικό. Φάτε στη μάπα τώρα τους γιαλαντζί ευρωβουλευτές της ΝΔ, Ελιάς και Πασόκ. Μακάρι να τα χάσατε όλα, να σας τα πάρουν όλα και να τα δώσουν στους λίγους που τους στηρίζουν.

    Είστε υπάνθρωποι, μαριονέτες των καναλιών, και σας αξίζει η χειρότερη μοίρα. Αφού κοιτάζετε μόνο το τομάρι σας και όχι τους άλλους Έλληνες που υποφέρουν, μακάρι να τα χάσετε όλα.Αφού δεν πονάτε τους άλλους Έλληνες αλλά νοιάζεστε μόνο για τη μάσα, την καρέκλα, την εξουσία, να μη δείτε προκοπή στη ζωή σας. Όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή και τη ψήφο σας θα την πληρώσετε ακριβά, γιατί θα πέσουν πάνω σας οι κατάρες των χιλιάδων ορφανών του μνημονίου και των χαρατσιών. Το άδικο αίμα τους θα σας πνίξει και εσάς και τους ηγέτες σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε την αηδία, την ηθική κατρακύλα, τον ξεπεσμό των συστημικών ΜΜΕ της Διαπλοκής και συγκεκριμένα του ΑΝΤ1, που στο δελτίο ειδήσεων των 8, το βράδυ του Σαββάτου της 24ης Μαΐου, ημέρα περισυλλογής, όταν απαγορεύονται από τον νόμο οι προεκλογικές δράσεις και δηλώσεις, ξεπέρασε και την μονταζιέρα της Συγγρού!

    Παραθέτω τα logo, τις σταθερές φράσεις, που εμφανίζονταν κάτω στην εικόνα, συνοδεύοντας τα σχόλια του «δημοσιογράφου» (ο Θεός να τον κάνει…)-σχολιαστή:

    «Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ» (… κινδυνολογία_1!)

    «ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΨΗΦΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ» (… κινδυνολογία_2!)

    «Η ΧΑΛΑΡΗ ΨΗΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» (… κινδυνολογία_3!)

    «ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ» (… μόνο που δεν μας είπαν να ψηφίσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!)

    «Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΑ» (… εδώ μας το λένε ορθά-κοφτά!!)

    «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ» (… εδώ η αηδία ξεπερνά κάθε όριο!!!)

    Τελειώσατε ξεφτιλισμένοι, μαζί με τα (απο-)κόμματά σας! Ο κόσμος σας, ο κόσμος των μεγάλων συμφερόντων, της διαπλοκής, που πίνατε τόσα χρόνια ανενόχλητοι το αίμα του λαού, ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΠΕΘΑΝΕ!! Και θα πληρώσετε για τα εγκλήματα σας, άθλια λαμόγια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση