GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τo party γενεθλίων της Ελευθερίας Ελευθερίου και το show του Μάρκου Σεφερλή στο Posidonio! [video - photos]

Το κέφι στο Posidonio , «χτύπησε κόκκινο» με γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου να επιλέγουν τον Κωνστ...



Το κέφι στο Posidonio , «χτύπησε κόκκινο» με γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου να επιλέγουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να διασκεδάσουν.
Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελευθερία Ελευθερίου γιόρτασε εκεί, τα γενέθλιά της με την παρέα της -μεταξύ των οποίων και φίλοι της από το show «Your Face Sounds Familiar». Ο Κώστας Δόξας, ο Παντελής Καναράκης ,η Βανέσσα Αδαμοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο ΝίκοςΒουρλιώτης με τη σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη και ο Βο διασκέδασαν μαζί της μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο Posidonio.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά γλέντησαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο Σεφερλής, έδωσε κι ένα show στην πίστα του Posidonio.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει και χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χορού τόσο με το νέο του τραγούδι «Εσένα θέλω» όσο και με παλαιότερες επιτυχίες του.
Μαζί του εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου , ο Νικηφόρος , η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση